Şimdi Ara

Gözümüz Aydın 2. El araç piyasası ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu söylediğin çok mantıklı tabi beni tedirgin eden de bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç fiyatları talepden yada aracın olmamasından değil kur yükselişinden dolayı artıyor. Araç fiyatlarının düşmesi için kur oranlarının düşmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orliny kullanıcısına yanıt

6 yıldır aynı aracı kullanıyorum. Al sat yapan biri değilim. Bu piyasa 2 türlü düşer.

1 dolar kuru düşer

2 ötv düşer

Başka türlü gözle görülür düşme olmaz.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Dolar kuru ve ÖTV de %100 piyasa artacak şekilde bir yükseliş olmadı ama :(

• Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Bu kurlarda araç fiyatı %100 artamaz söylediğiniz mantıklı değil

• Klavyene sağlık 😂 Kimsenin kurdan enflasyondan haberi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mart nisanda fabrikalar kapandı millet de toplu taşıma yerine 4 teker tercih etti. Arz talebe yetişemedi bir sürü sebep.

• Araç fiyatları gördüğü bu noktadan geri gitmez, belki yerinde sayar.
    Kendinizi kandırmayın, benim gördüğüm bir mal alırsan karda oluyorsun , almayayım bekleyeyim deyince daha pahalıya alıyorsun yada düşer belki diye bekle babam bekle zamanından yiyorsun . Tabi düşmüyor
    Mesela sene başında bir elektrikli süpürge alacaktım 1200 TL idi düşer mi kampanya olur mu derken 200-300 kar ederim derken 1800 e geçen ay aldım
    Araba da bundan farklı değil

Buyrun kur farkından dolayı egea dolusu clio icon da %80lik vergi diliminden ücretlendirilecek. Kur üzerinden bu fiyat artışlarına mantıksız diyerek çok mantıksız konusmuşsunuz. Ne zaman ki kur düşer o zaman fiyatlarda düşer. Stok yok vs hikaye pandemiden önce de insanlar araç sırası bekliyordu unutmayın

• Tabi kurda etken ama o kadar çok fiyat artışı kur a göre mantıklı değil demek istediğim bu

• Hayal kurmaya devam edin Bu forumda senelerdir araç fiyatları düşecek diyen bir kitle var 5 senedir düşecek mübarek. 50 bin olan egea 80 oldu kimse almaz o fiyata dendi kapış kapış gitti, 100 oldu alana mal dediler teneke dediler yine satıldı, 150 oldu yine kimse almaz dediler bayilerde araç kalmadı 3-4 ay sıra veriyorlar, 200 olacak yine kimse almaz o fiyata diyecek bu forumdakiler ama yine alacaklar yine alacaklar. Zarar etmeye, kendinizi kandırmaya pardon beklemeye devam edin düşecek araç fiyatları.

• -FoundeR- kullanıcısına yanıt

Günlük %2ye yakın artan bir kur var ne yazıkki

• Fiyatı devamlı olarak artan bir şeyin, düştüğü nerede görülmüş ?

• Bu hükümet değişmedikçe piyasa düşmez.Bu millette bu kafa varken bu hükümet de hayatta değişmez. Para yoksa kazanmak için yurt dışına gidin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockandemir84 -- 31 Ekim 2020; 5:55:15 >
  • Düşer düşer hayal dünyanızda yaşamaya devam edin siz

1.5 ay önce 103'e aldığım tenekeye şu anda 114 veren var

Dolar olmuş 8.16, günde 20 binden fazla pozitif vaka

Üstelik ithal malın değerinin düştüğü ne zaman görülmüş?

Acıyorum size gerçekten

•  

• Valla yalana gerek yok bende ümitsizim bu konuda resmen ekonomik krizdeyiz ve söylenmiyor ekonomi bakanı” kötü düşünmeyin iyi düşünün iyi olsun diyor” bu ülkeden nefret ediyorum artım çoluğumuz çocuğumuzdan ümitli değilim herşey çok kötü gören duyan bilen yok sonumuz kötü..

• quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

Bu hükümet değişmedikçe piyasa düşmez.Bu millette bu kafa varken bu hükümet de hayatta değişmez. Para yoksa kazanmak için yurt dışına gidin.
    Olay budur.Nokta.

• Önümüzde bu şekilde düşman bir Amerika varken hiçbirşey düşmez Amerika’ya boyun eğip diz çökmemiz gerek yaşamak için en azından diye düşünüyorum yok çocuklarımız ve geleceğimiz büyük tehlikede

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

fiyatlar normale falan dönmeyecekte bizim donanımhaber ahalisi bakalım bunu ne zaman kabul edecek. tek normal olacak şey stok gelince galerilerin sıfır kurnazlığı bitecek o kadar.

Yeni araba gelirse fiyatlar düşmez ama bu kadar hızlı artması durmuş olur. Her ay üzerine +10bin koyan araçlar her ay 1-2bin lira koymaya başlar. Düşme olmaz ama ani artış durar en azından. Şu an piyasada sayılı gelen sıfır arabaları galericiler topluyor zaten.

Geçen 196bin lira satış fiyatı olan araca 215bin verip direkt 4 tane alan galerici gördüm. Bu adam sahibindene fiyatı aldığı gün 230 yazmış. Piyasa böyle böyle uçuyor zaten.

Haaa konuda yılbaşında yeni araçlar gelecek denmiş. Ben o sürenin bu kadar kısa olacağını düşünmuyorum. Yeni araclarin yeteri kadar gelmesi için koronanin bitmesi gerekiyor. Bu şartlarda hele kışta geliyor. Yeni araç gelmesi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 30 Ekim 2020; 23:40:47 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.