|
Gözümüz Aydın 2. El araç piyasası !
-
-
Zor. -
fiyatlar normale falan dönmeyecekte bizim donanımhaber ahalisi bakalım bunu ne zaman kabul edecek. tek normal olacak şey stok gelince galerilerin sıfır kurnazlığı bitecek o kadar.
-
Alsatcilar bu haberi beğenmedi -
ya bırakın allah aşkına böyle polliyannacılık haberlerini uzun uzun açıklama yapmaya bile üşeniyorum artık diğer konuda bir arkadaş yazmış bu dönem ve yakın zamanda insanlar bu piyasada 10 a aldığını 6 ya satarmı hiç ? fiyat neye göre nasıl düşebilir sıfır araç piyasası için en erken 2021 şubat mart diyorlar 4-5 ay sonra bugünlere şükür edeceğiz belki de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 25 Ekim 2020; 17:42:17 > -
fiyat artışı biter ama sadece sizin gibi safların hayallerinde biter
ülke gerçekleriin farkında olanlar zaten neler olacağını biliyor ama siz umudu kaybetmeyin düşecek piyasa
-
Ama anormal bir yükseliş
Sıfır araçlar gelince düşer bence fiyatlar ben öyle düşünüyorum 220 bin lira olan sıfır araç şuanda 2016 220 bin TL daha önce bunu belirtmiştim bi konumda -
Yani ben düşeceğinden eminim uzmanlarda aynı şekilde düşünüyor. -
aynen bitecek siz beklemeye devam edin. 100 bine palio aldığınız zaman biraz daha beklersiniz -
2. El normale dönmez.Neden mi.Kurlar gerilemek yerine daha da artacağı için.Sifir araç fiyatları yüksek ÖTV nedeniyle dusmeyecegi için. -
Coronoya yakalandık ve 10 gündür evdeydiz, 4 gün sonra dışarda diğer insanlara bulastirmaya dewam edeceğiz, birçok yakınım tedavi gördü ve dışarda virüs aşırı hızlı yayılıyor, en önemlisi temas yoluyla daha etkin yayılıyor, babam maskeyi evde takar tekrar evde çıkaran birisiydi, buna rağmen yakalandı, maske takmak değil, temas daha önemli benim görüşüm bu -
fiyatlar dusmez ama artis ivmesi dolarin gidisatina gore yavaslayabilir. -
Kur yukseldikce sifir araclar pahalandikca, (hem kurdan hem otv zammi) ikinci el neden yükselmesin ??? -
Dalga geçiyorlar
Toyota halen 2 gün çalışıp 2 gün çalışmıyor.Tam kapasite üretim yok virüs tekrar artıyor belki tekrar üretim komple duracak
Ne araba gelmesi.Fiyatlar daha da artacak
boşuna hayal kurmaya gerek yok habere inanıp arabasını satıp fiyatların düşmesini bekleyen sazan olacak mı ben onu merak ediyorum ?
-
Gidip Euro kaç para bak ondan sonra araç fiyatından şikayet et neden acaba diye , Euro olmuş 9.45 TL hala diyorlar ki neden acaba araba fiyatları yüksek IQ kaç sizin
Arabanın Türkiye geliş fiyatından da ÖTV KDV vs hesaplanıyor zaten araba fiyatı yüksek olunca ÖTV KDV vs de yüksek oluyor hepsini toplayınca Avrupa'da 15-20 bin Euro olan Clio Türkiye'de 200 bin TL geçiyor
-
Bugüne kadar neyin fiyatının düştüğünü gördünüzde araç piyasasının düşmesini bekliyorsunuz.Adam 6 ay önce 100bin tl olan araca bugün 140bin tl verdi yarın satarken bu insandan nasıl o aracı 100bin 110 bin civarına satmasını bekliyorsunuz.
Madem bu fiyatlar yüksek sayın yöneticiler ötv ve kdv denen gereksiz ve keyfi vergileri biraz azaltacak ve sıfır araç fiyatları biraz geri çekildiği için 2.elde biraz düşecek.Hiçbirsey yapılmıyor bu konuda ama fiyatların düşmesi bekleniyor,şaka gibi -
Döviz kuru artmaya devam ederken sıfır araclar gelince piyasa düşer diyenler hayal kurmasın. Sıfır araclar gelesiye kadar bikaç zam daha gelir. Tabi ikinci elede zam gelir. Veya en iyi ihtimalle yerinde sayar fiyatlar. Ama asla düşmezz.
-
40 olduk nerdeyse ben daha bu ülkede fiyatı düşen hiçbirşey görmedim. Velevki maliyetler düşsün araba arzı artmış olsun. Devlet baba affetmez bu fırsatı ÖTV’yi arttırır yine fiyatlar inmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanick -- 25 Ekim 2020; 20:57:32 > -
ikinci elin dolarla alakası yok. aynı şekilde euro ilede. tamamen araç sahiplerinin piyasayı kurcalamasi ile ilgili. euroya bağlı olsaydı eğer, almanyanin kendi ürettiği 98 polo 150 eurodan satışa sunulurdu. 150 euro 1500 lira. 10 araç vergisi alsan 16.500 lira olur. fakat gel gör ki bu araç 50 den aşağı değil. -
Millet 10 a aldığı şeyi zorda kalmadıkça 9 a satmaz o nedenle piyasa düşmez.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
fiyatlar normale falan dönmeyecekte bizim donanımhaber ahalisi bakalım bunu ne zaman kabul edecek. tek normal olacak şey stok gelince galerilerin sıfır kurnazlığı bitecek o kadar. |
ya bırakın allah aşkına böyle polliyannacılık haberlerini uzun uzun açıklama yapmaya bile üşeniyorum artık diğer konuda bir arkadaş yazmış bu dönem ve yakın zamanda insanlar bu piyasada 10 a aldığını 6 ya satarmı hiç ? fiyat neye göre nasıl düşebilir sıfır araç piyasası için en erken 2021 şubat mart diyorlar 4-5 ay sonra bugünlere şükür edeceğiz belki de |
aynen bitecek siz beklemeye devam edin. 100 bine palio aldığınız zaman biraz daha beklersiniz
|
Benzer içerikler
- liqui moly orjinallik sorgulama
- ford focus benzin lpg kullanıcı yorumları
- opel astra en çok tutulan modeli
- eminevim araba alma şartları
- emniyet kemeri kilitlendi nasıl açılır
- bmw elektrikli motor
- honda elektrikli suv
- elektrikli araba fiyatları
- honda civic 2024 fiyat listesi
- citroen c4 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X