Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4 gibi karaborsa olur buda kesin
  • bilkom un sitesinden almamız mümkün olacak mı ?Eğer öyleyse yarın hiç kasmadan sipariş veririz siteden hem havale indirimide oluyordu.
  • gözümüz aydın ipad2 jailbreak çıktı başlığı görmek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Şu wifi modelinde gps olsa hiç düşünmeden 64gb modelini alıcağım ama kullanmıyacağım 3G ye fark vermek istemiyorum.
    Aynı dertten muzdaripim bende hocam..Sadece içinde dahili gps modulu var diye 3g'li model bakıyorum..İçine sim takıp 3g kullanacağım bile meçhul
  • i pad 2 wifi + 3g modeli de microsim ile mi çalışıyor? vodafone hattımı kullanmak istersem?
  • arkadaşlar bimeksle konustum (444 22 11). dün stoklarında ipad2 olduğunu, stok miktarı kadar satış yaptıktan sonra ilanın kaldırıldığını söylediler. siparişlerim kısmında da fatura düzenlendi kargolamaya hazır diye bir ibare var. 1 ila 3 gün arasında kargoya verileceği söylendi. geldiği zaman yine haber veririm. herkesin alması dileğiyle. iyi forumlar. (bu arada bimeksin yaptığı hareketi çok beğendim. ellerinde stok olmadığı halde satış yapıp haftalarca insanları bekleten sitelere ibret olsun bu erdemli hareket )
  • Gps için 3G li modeli düşünen arkadaşlar, İPhone 4 ünüz varsa , wi-fi li modelde de İPad üzerinden gps i kullanabiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 28 Nisan 2011; 11:08:39 >
  • Açıklanan fiyatlara smart cover dahil değilmiş, 110 TL'ye ayrıca satılacakmış. Doğru mudur detay bilen var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozpolat

Açıklanan fiyatlara smart cover dahil değilmiş, 110 TL'ye ayrıca satılacakmış. Doğru mudur detay bilen var mı.

smart cover dünya genelinde ayrı olarak satılıyor.
  • tabi ayrı olarak satın alıyorsun onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Gps için 3G li modeli düşünen arkadaşlar, İPhone 4 ünüz varsa , wi-fi li modelde de İPad üzerinden gps i kullanabiliyorsunuz...

verilerin 1dk gecikmeli geldiğini okumuştum..ayrıca iphon4'ü olanın 3g li modeli tercih etmesi biraz anlamsız...
  • Veriler 1 dakika gecikmeli değil, 1 dakikada bir geliyor. Yani araç içinde kullanıyorsanız gps i, gireceğiniz sokağı ikide bir kacirabilirsiniz.
  • apple in resmi sitesinde güncelleme var..
    sanırım iphone 4 beyaz için reklam gibi birşey olacak.. :)
    yarın satışa giriyor ya..
  • Ağlamak istiyorum,bu fiyatlara hem de garantili inanlılır gibi değil?
    AMA KALMAZ DİYE KORKUYORUM,SİZCE HANGİ MODEL DAHA AVANTAJLI.
    3G olan de gerçekten GPS modülü var mı?Ama sınırım asisted GPS var ve 3g şebekesinden çalışıyor,direkt uydudan filan hikaye..Bir de kapasite tam 16 gb mı yoksa disk partisyonundan dolayı daha mı az?En iyisi 64 gb+3g almak mı?Yoksa çok bişey yükemeyiz diyip 16 gb+3g almak mı?
  • Boşuna stok kalmaz diye üzülmeyin arkadaşlar vatan bilgisayar ve media markt ı aradım. İkiside yarın satışa başlıyor. Darty henüz girmedi stoklara dedi. Bilkom un mağazalarınıda hesaba katarsak birçok yerde bulmak mümkün olacak. Stok sorunu olacağını sanmıyorum. İnşallah herkes aradığı modeli ve rengi bulup alabilir rahatlıkla.
  • her yerde stoklara giriyor tamamda, 30ar tane verilirse her bayiye o zaman ne olacak? siz gene işinizi garanti altına alın iphone 4e dönmesin sonra
  • quote:

Açıklanan fiyatlara smart cover dahil değilmiş, 110 TL'ye ayrıca satılacakmış. Doğru mudur detay bilen var mı.

Bimeks'te şu an 91TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

arkadaşlar bimeksle konustum (444 22 11). dün stoklarında ipad2 olduğunu, stok miktarı kadar satış yaptıktan sonra ilanın kaldırıldığını söylediler. siparişlerim kısmında da fatura düzenlendi kargolamaya hazır diye bir ibare var. 1 ila 3 gün arasında kargoya verileceği söylendi. geldiği zaman yine haber veririm. herkesin alması dileğiyle. iyi forumlar. (bu arada bimeksin yaptığı hareketi çok beğendim. ellerinde stok olmadığı halde satış yapıp haftalarca insanları bekleten sitelere ibret olsun bu erdemli hareket )

hocam hayırlı olsun, darısı bizim başımıza artık diyorum bende bunlar neden kaldırdı siteden ilanı şimdi anlaşıldı durum

• quote:

Orijinalden alıntı: muzaffer demir

Ağlamak istiyorum,bu fiyatlara hem de garantili inanlılır gibi değil?
    AMA KALMAZ DİYE KORKUYORUM,SİZCE HANGİ MODEL DAHA AVANTAJLI.
    3G olan de gerçekten GPS modülü var mı?Ama sınırım asisted GPS var ve 3g şebekesinden çalışıyor,direkt uydudan filan hikaye..Bir de kapasite tam 16 gb mı yoksa disk partisyonundan dolayı daha mı az?En iyisi 64 gb+3g almak mı?Yoksa çok bişey yükemeyiz diyip 16 gb+3g almak mı?

Assisted gps, uyduların konumunu bulmak için gsm şebekesini kullanan, bu yöntemle uyduya kilitlenme süresini çok düşüren bir sistem. Gps modülü var tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toran_aga

quote:

Bimeks'te şu an 91TL.

Gayet iyi bir fiyat...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.