Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben almıştım Bimeksten. Ne olacak şimdi :)
  • haberi duyduğumda çok sevindimbilkom iyi iş çıkardı bu sefer.fiyatlar çok iyi.çok yüksek fiyattan satan satıcılarada iyi oldu.hele gold bilgisayara birşey demiyorum zaten
  • Fiyat uygun sayılır. Tebrikler Bilkom.
  • Amerika fiyatından %40 daha pahalı yinede :/
  • ya dikkat ettim de sadece mağaza isimleri var bilkom store'dan alamayacak mıyız?
  • Amerika fiyatından %40 pahalı değil.

Amerika fiyatları olarak baktığınız o fiyatlara ya %10 vergi ekleyin önce, ya da bizim fiyatlardan bi %18 vergi çıkarın. (Bkz. vergi'nin %8'lik farkı) Ayrıca yasal olarak, Türkiye'de 2 yıl olması gereken garanti süresini de hesaba katın.

Ya da daha basit bi hesap yapın, Avrupa fiyatları ile kıyaslayın, ve neredeyse kafa kafaya olduğunu göreceksiniz.

Gerçekten kedi olalı, bi fare tuttu Bilkom bu sefer.
  • Bu bimeksten alan arkdaslar ipad 2 den bahsetmiyolar demi verilen linklere tıklıyorum ipad 1 cıkıyor karsıma.
  • Bimeks'de bir süre iPad 2'ler gözüktü, hatta satın alınabilir haldeydiler, sonra kaldırıldılar, o linkler, bir kaç saat önce çalışmaktaydı =)
  • Güzel haber hadı hayırlısı:)
  • ya dikkat ettim de sadece mağaza isimleri var bilkom store'dan alamayacak mıyız?
  • Facebook da Cuma günü Bilkom Store'da da satışa çıkacağı söylendi diye hatırlıyorum, muhtemelen satılacaktır.
  • teşekkürler
  • evet bimeks kaldırmış yenileri, cumaya kadar beklenecek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdastyana

evet bimeks kaldırmış yenileri, cumaya kadar beklenecek sanırım

bilkom ayar çekmiştir
  • Bodrum APR ile konustum. Fiyat konusunda ikilem var ama kesin olan Bilkom fiyatlarindan satacaklar. Sabah kesin cevabi alirim. Ben ayirttim ama gelisi Pazartesiyi bulur diyorlar.
  • Şu wifi modelinde gps olsa hiç düşünmeden 64gb modelini alıcağım ama kullanmıyacağım 3G ye fark vermek istemiyorum.
  • Bilkom bu sefer gerçekten şaşırtır gibi yaptı,umarım gerçektende şaşırtır.Fakat diğer yeni çıkan Apple ürünlerinde de bu fiyat ve pazarlama stratejisini gösterir umarım
  • Bilkomun bu yaptığına şaşıranlara şaşırıyorum. Aralıkta iPadleri getirdiğinde de aynını yapmıştı. O tarihe göre euro kuru daha yukarıda olduğu halde yaptı üstelik bunu. ( demek ki dolar kuruyla alıyorlarmış )
    Sadece, 3G modellerin fiyatını göreceli olarak 50 lira kadar daha yukarıda tuttular, 3G alacağım için biraz bu koydu bana : )
    Az kaldı Kanadadan getirtiyordum arkadaşa. 1450 lira civarına malolacaktı. Buradan alınca KDV sini düşme şansım olduğu için 1555 liraya malolacak bana. 100 liralık fark için de +1 yıl garantim olacak.
    Beklentimi kırmadığın, bizleri çok bekletmeden bunu yaptığın için teşekkürler Bilkom.
  • Bence olabilecek en iyi fiyattan satiyorlar valla 500$ + vergiler..
  • saat bi 9 olsun bimeksi arayıp soracam. bakalım ne zaman dağıtım yapılacak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.