Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatları (KDV dahil) şöyle:
     Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de!

http://www.ntvmsnbc.com/id/25207317/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

alelacele koymuşlar sanki bimeks in sayfasına. Başka satanda yok şu an. Yarın herhalde belli olur. Vatan getirirse bende ordan almak isterim. Birde 16 lık modellere çoğunluk vermişler herhalde 32 lik hiç yok 64 lük de beyaz var. Bilkom kendi sitesinden satmaya başlarsa ordan da alınabilir. Az sabır.

bimeks için acele etmeyin bence adamlar sallapati koymuş siteye resmen ipad2 bile yazamamışlar fıyat konusunda meçhul. indirim var yazmışlar bılmemne acele etmeyin derim. ipad için stok sorunu olmaz gibi geliyor bana. alan aldı almayanlarda öyle çok geniş bir kitle değil iphoneda ki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Vatan kurulurken göbek bağını Yapı krediye atmışlar sanırım.

Yok, Finansbank'a :) Yapı Kredi'nin mazisi daha yeni.
  • ben beyazı kalmazsa diye almak istiyorum.birde belli olmaz fiyat uçabilir cok talep olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 27 Nisan 2011; 21:03:09 >
  • bence 1080 tl iyi fiyat türkiye şartları için
    amazon.co.uk ta bile 1230 tl ye falan karşılık geliyor fiyatı
    bilkom şaşırttı beni bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 27 Nisan 2011; 21:08:44 >
  • cuma sabah dan yetkili satıcıları bir uğramak lazım. En sağlam buralardan alabileceğiz sanırım. Online satışlardan hayır yok gibi.
  • quote:

cuma sabah dan yetkili satıcıları bir uğramak lazım. En sağlam buralardan alabileceğiz sanırım. Online satışlardan hayır yok gibi.

ben aldım arkadaslar bimeksten 16 gb wifi beyaz renk.
  • merhaba arkadaşlar yeri olup olmadığını bilmiyorum ama ipad2 nin trde çıkacağını öğrenince belki olabilirmi diye düşündüm açıkçası dün arkadaşım kanadadan 32gblık beyaz ipad2 getirdi

fakat ipadin ortasında beyaz bir nokta var gibi bu gri tonları ve siyah renkli imajlarda gözükmüyor fakat açık renkli programlar veya webde gezerken dikkat çekiyor faturası dahi bende

eğer böyle bir durum olursa izmirde oturuyorum burda bilkom yetkililerine götürsem sorunum halledilirmi acaba ?

http://img17.imageshack.us/i/photolwl.jpg/# fotoğrafta belli olmuyor ama gerçekte baya görüyorsunuz =/

• başka alan oldumu arkadaşlar??
  • ürünün faturası var mı ? eğer varsa bilkom artık ipad 2 yi türkiye ye getirdiğine göre ürün uluslararası garanti dahilinde türkiye de tamir görebilir.
  • quote:

ürünün faturası var mı ? eğer varsa bilkom artık ipad 2 yi türkiye ye getirdiğine göre ürün uluslararası garanti dahilinde türkiye de tamir görebilir.

evet ürünün faturası mevcut o zaman 1 hafta kadar beklemeliyim sanırım sonra direk götürürüm eğer tamir görülüp şu noktadan kurtulursam daha mutlu olucam çok üzülmüştüm

• yaw ben mi heyecanlanıp hemen almışım. kimseden ses seda yok.
  • Apple magazalarinda stok 30-40 tane, diger darty bimeks vs bilmiyorum. Sabahtan magazalara dayanmak lazim, bilgilerinize.
  • yarın için mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Apple magazalarinda stok 30-40 tane, diger darty bimeks vs bilmiyorum. Sabahtan magazalara dayanmak lazim, bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen
    Beyler fiyatlar doğru yalnız üstüne KDV ekleyin. Kaynak sağlam. Ben ayirttim bile.

Size çifte kdv li fiyattan ayırmadılar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surrealll
    merhaba arkadaşlar yeri olup olmadığını bilmiyorum ama ipad2 nin trde çıkacağını öğrenince belki olabilirmi diye düşündüm açıkçası dün arkadaşım kanadadan 32gblık beyaz ipad2 getirdi

fakat ipadin ortasında beyaz bir nokta var gibi bu gri tonları ve siyah renkli imajlarda gözükmüyor fakat açık renkli programlar veya webde gezerken dikkat çekiyor faturası dahi bende

eğer böyle bir durum olursa izmirde oturuyorum burda bilkom yetkililerine götürsem sorunum halledilirmi acaba ?

http://img17.imageshack.us/i/photolwl.jpg/# fotoğrafta belli olmuyor ama gerçekte baya görüyorsunuz =/

boyle bir leke ilk ipadlerde de olmustu kullandiklari silikonun lekesiydi bi sure sonra kendiliginden kuruyup gecmisti bazi arkadaslarin basina gelmisti. internettende bakabilirsin illa denk gelirsin bununla ilgili yaziya.

• Gerçekten çok güzel haber.. Bende almayı düşünüyorum. İnşallah stok sıkıntısı olmaz.
  • bimeks geri çekmiş yenileri.
  • Cuma satisa sunulacak.

quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

yarın için mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Apple magazalarinda stok 30-40 tane, diger darty bimeks vs bilmiyorum. Sabahtan magazalara dayanmak lazim, bilgilerinize.

• quote:

Orijinalden alıntı: pinwheel

Gerçekten çok güzel haber.. Bende almayı düşünüyorum. İnşallah stok sıkıntısı olmaz.

bir kere gelmesiydi önemli olan...stok bitse bile 3-4 güne yine girer...artık sıkıntı olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.