Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada bir mağaza var ipad 2 nin 16 gb sadece wifi olanını 1800 tl ye satıyordu.. bu fiyat listesini print edip götürüp gözün sokmak lazım o mağazanın.. utanmaz kazıkçı herifler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

Burada bir mağaza var ipad 2 nin 16 gb sadece wifi olanını 1800 tl ye satıyordu.. bu fiyat listesini print edip götürüp gözün sokmak lazım o mağazanın.. utanmaz kazıkçı herifler..

gold, istanbulbilişim elin değmişken onlarada götür
  • quote:

Burada bir mağaza var ipad 2 nin 16 gb sadece wifi olanını 1800 tl ye satıyordu.. bu fiyat listesini print edip götürüp gözün sokmak lazım o mağazanın.. utanmaz kazıkçı herifler..

bence 2 gün daha bekleyin resmi liste açıklansın sonra gözlerine sokarsınız :))
    ben inanamıyorum bu fiyata satacaklarına inş satarlar ayrı bi konu tabiki tüketici olarak çok memnun oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jskat

quote:

ben inanamıyorum bu fiyata satacaklarına inş satarlar ayrı bi konu tabiki tüketici olarak çok memnun oluruz.

bilkom açıklama yaptı o fiyatları. bimeks vs diğerlerini bilemem.
  • iPad 2'nin KDV dahil ülkemizdeki satış fiyatları

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de!

• Beyler açıklanan fiyatlara KDV ekleyn lütfen. Kaynak Apple Store
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

quote:

fiyatlar gerçek olabilir ama bilkom'dan sadece 1.080 TL den başlıcak diye haberler alındı.
    bilkom'un böyle bir liste yayınladığını göremedim ben o yüzden söyledim.
    bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış şekline dönmeyelim diye :))

• haber sitelerinde de aynı fiyatlar var. ntvmsnbc editörü sanmıyorum buradan bakıp koysun. bilkom haber bülteni yayınlamıştır.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

quote:

quote:

fiyatlar gerçek olabilir ama bilkom'dan sadece 1.080 TL den başlıcak diye haberler alındı.
    bilkom'un böyle bir liste yayınladığını göremedim ben o yüzden söyledim.
    bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış şekline dönmeyelim diye :))

• Beyler fiyatlar doğru yalnız üstüne KDV ekleyin. Kaynak sağlam. Ben ayirttim bile.
  • kdv dahil deniyor haberde.http://www.ntvmsnbc.com/id/25207317/
  • Her yerde KDV dahil diye geçiyor, ama eğer gerçekten KDV dahil değilse bu fiyatlara, hiç makul fiyatlar olmayacaktır. =I
  • evet o haber linkini ben ekledim hatta.
    Iphoheturkey.biz den alinti yapti bence herkes listeyi.
    saglam bi kaynak bulamadim fiyat listesi konusunda hala emin degilim + tatmin olamadim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Beyler fiyatlar doğru yalnız üstüne KDV ekleyin. Kaynak sağlam. Ben ayirttim bile.

Bu ülkede her apple store(apple premium reseller) farklı fiyat belirliyor tecrübeyle sabittir. Örn; Kimi, nakit fıyatını bilkomun sitesindeki havale fiyatından verir kimi store biz öyle yapmıyoruz der Okduğum sitelerde hep kdv dahil olarak yazıyordu ayrıca 1080 tl den başlayan fiyatlarla diye facebook ve twitter üzerinden duyuru yaptı bilkom.

ayrıca bimeks şuan 16gb beyaz başlangıc modelını 1084tl olarak satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 27 Nisan 2011; 20:13:32 >
  • belki önsatışa konulmuştur diye bilkomun siteye gireyim dedim önce ipad2 nin resmini gördüm stokta yok yazıyordu sayfayı yenilediğimde ipad 2 resmi kayboldu. ss aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

iPad 2'nin KDV dahil ülkemizdeki satış fiyatları

Zaten buradaki yazımda KDV Dahil denmiş
  • Bilkom sitesini güncellemiş.http://www.bilkom.com.tr/tr/markalarimiz/apple/urunler/ipad/ipad-2/genel-bakis/

Bu haberler ilk ortaya çıktığında ortalıkta yoktu bu bölüm =))
  • http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1437&mid=532&sn=1

bimeks yeni fiyatları koymuş siteye kdv dahil fiyatlar arkadaşların verdiği fiyatlarla yanı ve ön sipariş alıyorlar. Hücuuuuuuuuum :)
  • Smart Cover'ları da eklemişler ama fiyatları daha girmemişler.

http://store.bilkom.com.tr/Apple-Apple-Smart-Cover-iPad-2-Kapagi-Mavi-_3227.html#0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1437&mid=532&sn=1

bimeks yeni fiyatları koymuş siteye kdv dahil fiyatlar arkadaşların verdiği fiyatlarla yanı ve ön sipariş alıyorlar. Hücuuuuuuuuum :)

16gb sıyah yok ama

edit: varmış ya dığer sayfadaymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 27 Nisan 2011; 20:20:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1437&mid=532&sn=1

eşşşşekler gibi indirecekler en büyük sevincim fahiş fiyata satan satıcılardı ellerinde patlar inş.ürünleri :))

Edit: Hele bir satıcı vardı 30 Nisanda görüşürüz diye elbet okuyacaktır bunları görüşürüz bebeğim görüşürüz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 27 Nisan 2011; 20:23:45 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.