Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1437&mid=532&sn=1

bimeks yeni fiyatları koymuş siteye kdv dahil fiyatlar arkadaşların verdiği fiyatlarla yanı ve ön sipariş alıyorlar. Hücuuuuuuuuum :)

Stokta var yazıyor, vay bee.. :) Yalnız yanında beyaz yazmasa yeni model olduğu anlaşılmayacak, insan iPad 2 diye yazmaz mı ya..
  • Şimdi Bilkom Facebook'ta açıkladı Fiyatlar şöyle arkadaşlar:

Bilkom- Merhaba, KDV dahil fiyatları; Wi-Fi : 16 GB 1080 TL / 32 GB 1332 TL / 64 GB 1549 TL Wi-Fi + 3G : 16 GB 1367 TL / 32 GB 1619 TL / 64 GB 1835 TL -

Link:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=216744458351706&set=a.131928476833305.21021.131927840166702&type=1
  • fiyatlara kdv dahil arkadaşlar. bilkom facebook sayfasından açıklama yaptı. bilkom facebook sayfasından görebilirsiniz.
  • bimeks de beyaz 64+3g var siyah yok bende siyah istiyordum şansa bak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 27 Nisan 2011; 20:28:23 >
  • evet arkadaşlar fiyatlar doğruymuş herkese hayırlı olsun cihazları şimdiden :))
  • tahmin ettimiz ve soylenen gibi kdv dahil facebook bilkom ;KDV dahil fiyatları; Wi-Fi : 16 GB 1080 TL / 32 GB 1332 TL / 64 GB 1549 TL Wi-Fi + 3G : 16 GB 1367 TL / 32 GB 1619 TL / 64 GB 1835 TL -
  • Arkadaşlar ben bimeksten az önce sipariş verdim. Ancak bunlar bilkom çıkışlı cihazlar mı onu tam anlayamadım? Eğer öyle değilse iptal ettirecem. Birde ben 1180 liraya aldım. Ben aldıktan 1 saat sonra fiyatlar düştü acaba aradaki farkı iade etmelerini isteme hakkım var mı? Öle bi tüketici kanunu hatırlıyorum ama yada aklımda öyle kalmış.
  • Bu fiyatlar 12 taksit fiyatlari, nakitte ne kadar indirim yaparlar ki? Az once cepa neo la gorustum 30-40tl iniyor nakitte, 12 taksitte kredi kartinin verdigi bonusu fiyattan dussek daha fazla indirim oluyor yav Gordion AVM deki Applereseller onlara ipad2 gelmeyebilecegini soyledi, Yine Gordiondaki Electroworlde daha ipad2 ler gelmemis fiyat konusunda birsey bilmiyorlar. Ankarada cuma gunu nerden alsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

bimeks de beyaz 64+3g var siyah yok bende siyah istiyordum şansa bak :(

evet beyaz renk olan moldeller var gibi gözüküyor şu anda akşama doğru eklerler siyahıda belki düzenleme aşamasında çünkü daha resimleri bile yok.
    birde ipad2 yazsalar güzel olacak yeni ürünlerin açıklamasına :)
  • büyük bir gelişme, çok güzel bir haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanaso

Arkadaşlar ben bimeksten az önce sipariş verdim. Ancak bunlar bilkom çıkışlı cihazlar mı onu tam anlayamadım? Eğer öyle değilse iptal ettirecem. Birde ben 1180 liraya aldım. Ben aldıktan 1 saat sonra fiyatlar düştü acaba aradaki farkı iade etmelerini isteme hakkım var mı? Öle bi tüketici kanunu hatırlıyorum ama yada aklımda öyle kalmış.

Bilkom garantisiyle satıyor bimeks
    http://www.bilkom.com.tr/tr/yetkili-saticilar/apple-yetkili-saticilari/zincir-magazalar/

Fiyat konusunda ise arayın sorun veya ıptal ettırın uğraşmaya değmez .

• quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Apple’ın bugün yayınladığı basın açıklamasına göre 29 Nisan Cuma günü, iPad 2′nin bir çok ülke ile birlikte ülkemizde de satışına resmen başlanıyor. Tabii ülkemizde ki satışlar da ilk nesil iPad’de olduğu gibi Bilkom tarafından yapılıyor.

iPad 2′nin ülkemizdeki satış fiyatları da Bilkom‘un ilk nesil iPad satışında açıkladığı fiyatlara da çok yakın.

iPad 2'nin KDV dahil ülkemizdeki satış fiyatları

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de!

iPad 2 ayrıca cuma gününden itibaren tüm Apple mağazalarında ve Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt ve Teknosa gibi zincir elektronik mağazalarında satışa sunulacakmış.

Ayrıca Apple bugün Beyaz iPhone 4 satışı ile ilgili de bir basın bülteni yayınladı. Buna göre yarından (28 Nisan) itibaren maalesef aralarında Türkiye’nin olmadığı birçok ülkede beyaz iPhone 4 satışı da başlıyor. Ülkemizde satışın ne zaman başlayacağı da belli değil.

“White models of iPhone 4 will be available in Austria, Australia, Belgium, Canada, China, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Ireland, Italy, Japan, Luxembourg, Macau, Netherlands, New Zealand, Norway, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Sweden, Taiwan, Thailand, UK and the US, beginning Thursday, April 28 and in many more countries around the world soon.”

Basın bültenine göre de beyaz iPhone 4 fiyatları da siyahlar ile aynı olacakmış.

Kaynaklar:

http://www.apple.com/pr/library/2011/04/27ipad.html

http://www.apple.com/pr/library/2011/04/27iphone.html

Fiyat gerçekten iyi aslında. Fiyatından çok hızı önemli ipad1 i baya beklemiştik, ipad2 çok kısa zamanda TR de satılmaya başladı.

• Bimeks'te bir gariplik var ama =I

Şimdi 64GB 3G'li modele

949,00 USD +KDV
    1718,36 TL KDV dahil ** diyor

Sepete ekleyince 1869.72 lira oluyor.

Satın alma opsiyonlarına bakınca 1462 liraya taksitli satış oluyor.

Bir mantıksızlık var ama çözemedim =I
  • arkadaslar bende bimekse uye oldum alsammı ne yapsam acaba? biraz aniden oldu valla
  • Şahsen Vatan'ı bekliyorum, world karta vade farksız 12 taksit için.
  • arkadaslar bende bimekse uye oldum alsammı ne yapsam acaba? biraz aniden oldu valla
  • Nakitte indirim ne kadar bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toran_aga

Şahsen Vatan'ı bekliyorum, world karta vade farksız 12 taksit için.

Vatan kurulurken göbek bağını Yapı krediye atmışlar sanırım.
  • alelacele koymuşlar sanki bimeks in sayfasına. Başka satanda yok şu an. Yarın herhalde belli olur. Vatan getirirse bende ordan almak isterim. Birde 16 lık modellere çoğunluk vermişler herhalde 32 lik hiç yok 64 lük de beyaz var. Bilkom kendi sitesinden satmaya başlarsa ordan da alınabilir. Az sabır.
  • almayalım mı yani? ya kalmaz sa
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.