Şimdi Ara

GP'nin sınav hakkında düşünceleri ve 22lere geçmiş olsun dilekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınav geçeli 2 gün oldu. daha tam olarak netlere bakmadım ama göz ucuyla bakınca 55-60 arası bir ayt yapmışım tytde 85-95 arası herhalde. feni baya iyi beklerken 30 falan gelecek muhtemelen. yani garip bir seneydi. denilecek pek bir şey yok vicdanen rahatım. hanı şu kadar daha çok çalışsam belki daha iyi yapabilirdim diyebileceğim bir sınav değildi. fizikte soru dağılımları vs baştan aşağı rezaletti. bahane bulmak istemiyorum ama olmaması gereken ne kadar şey varsa oldu yapacak bir şey yok. 2022 giren arkadaşlara da geçmiş olsun şimdiden. size sınavdan sonra uzunca tüm süreci tüm ayların dinamiklerini anlatacak yazı yazmayı düşünüyordum ama maalesef ki 11 de online eğiitimle gördüğünüz yarım yamalak fizikle matla yapabileceğiniz şeyler değil bunlar. 12de defolarınızı ne kadar kapatırsanız o kadar kardır. bu sistemde mezuna kalmanın ne kadar sakıncalı olduğunu tekrardan gördük. umarım sıralamalar bir nebze iyi gelir. bu işin çok büyük şans faktörü olduğunu unutmayın. bu sefer bana pek gülmedi sanırım. yapacak bir şey yok kader diyip kabulleneceğiz. belki bir daha foruma girmem bile. herkese hayatında başarılar dilerim. buradan tanıştığım arkadaşlarıma da başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenjutsuPlaviest -- 29 Haziran 2021; 12:42:45 >

• Noldu bu adama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

ben de merak ediyorum naptı acaba

• ModelX kullanıcısına yanıt
    İnan bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.