Şimdi Ara

gprs/edge için web hızlandırıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir gsm şirketinden sınırsız aylık 14 liraya internet aboneliği yaptım , tahmin ettiğiniz gibi bağlantı hızı çok düşük ama aklıma 10 sene evvel ttnet web hızlandırıcı kullandığımız günler geldi ve internetten bu programı buldum ve indirdim tabii şöyle bir durum var bu program tnet kullanıcı adı ve şifresi istiyor yani sadece ttnet kullanıcıları için

bu programın çalışma mantığı websitelerindeki grafiklerin özelliklerini düşürerek daha hızlı bir download sağlaması idi

halihazırda ne işe yaradığını anlamadığım throltte diye bir program yükledim ama hız olayında bir artış gözlemliyemedim ayrıca speedconnect adlı bir program yükledim ama çalışmadı , trafficcompressor ve arteraturbo adlı programları da indirdim ama kurmadım

sanırım benim işimi görecek bu ttnet hızlandırıcısı tarzı bir program , bu tarz bir program kullanmış olan bir arkadaş varsa bilgi verebilirse çok sevinirim , şimdiden teşekkür ederim

• Cep telefonunuza Opera Mini yükleyerek hız artışı sağlayabilirsiniz.
    Ya da destekliyorsa Opera Mobile yükleyin. PC'nize de Opera yükleyebilirsiniz. Bu ikisinde Turbo özelliğini açtığınızda bahsettiğiniz türde bir sıkıştırma ve flash engelleme vs. ile bağlantı hızlanıyor bir miktar. Ancak bazı sayfalarda hızlandırmaktan çok yavaşlığa da sebep olabiliyor.

Ücretli olarak ise Onspeed diye bir program var, araştırabilirsiniz.
  • ücretsiz 3G ye geç
  • merhaba arkadaşlar , izlenimlerimi yazmak istedim

öncelikle bende edge çekiyor class10 samsung c3200 makine var ve kesinlikle 20 kb üzerine çıktığını görmedim

denemediğim tarayıcı ve program kalmadı , yukarıda bahsettiğim tarzda bir program bulamadım ve denediklerimin hepsi hikaye

opera turbo stabil çalışmıyor , ayrıca netcaptor da stabil çalışmıyor , kısacası firefoxun ayarlarını yaptıktan sonra firefox yine en hızlı ve stabil tarayıcı

ayrıca bu hızda msn çalışmıyor , skype kamera açtığımda kameralar donuyor ve normalde bile sürekli çevrimçi gözüküyorsun ama çevrimdışı oluyorsun , facebook webcall indiriyorum kuruyorum ama her webcam isteğinde tekrar plug-in indir ve kur falan diyor

ama yahoo messenger bu hızda bile karşılıklı webcam açık olduğunda bile hiç kasmadan ve görüntü normal bir şekilde chat yapabiliyorsun

kısacası tarayıcıha , en hızlı ve stabil çalışan firefox

anlık mesajlaşmada yahoo messenger

bunları kısa bir bilgi şeklinde verdikten sonra , benim de birkaç sorum olacak

1. caztlak arkadaşım nasıl ücretsiz 3g geçiyoruz ?

2. daha performanslı ve uygun fiyatlı sınırsız internet iletişimi bilen varsa bilgi verirse sevinirim

3. ve son olarak dünden itibaren , artık bağlanamıyorum çünki telefonda internet var ama bilgisayar üzerindeyken modeme bağlanamıyor şeklinde bir hata veriyor , bilgisayara format attım ama yine düzelmedi , kablo sorunsuz çünki herşeyi tanıyor , tüm samsung driverlerini vb. yüklüyor

kısacası neden modeme bağlanamıyorum , neden olabilir ???

şimdiden teşekkürler , cümleten iyi günler

• avea için 3G yaz 5555

turkcell için 3G yaz 2323 e sms yolla

vodafone u bilmiyorum
  • web sitelerinin kalitesini düşürüp hızlı açılması
    tarza program var mı?
    cfosspeed tarzı program değil, resimlerin vs kaletesini düşürüp
    sayfanın hızlı yüklenmesine sağlayacak şekilde.
    arkadaşın ilk mesajda yazdığı program gibi bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.