Bildirim
GPRS MODEM PC için nerden bulurum ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanlış bilmiyorsam içine simkart takıyon sonra usb ye takıp internete girilen şey heralde
bunun için bir tel alabilirsin eski ikinci el şimdi modeli aklımda deil ama ikinci eli 80 ytl le olan bir tel usb ile modem olarak kullanabiliyormuşsun -
Merhaba,
O cep telefonu vasıtasıyla dediğin çok eskilerde kaldı, bağlantı hızları çok düşük onların, Biz bu modemle 2 gb ve 5 gb. lık dosyaları yolluyoruz.
Link vermek istemedim ama sadece ürünü görmeniz için verdim, zaten Türkiyede distribütörü yokmuş artık,
http://www.itegno.com/products.html aradığım model aynen bu itegno 3000 modeli ama Yok , İstanbul da Vadafona ana bayiinden Vadafonun bilgisayar /donanım sağlayıcısına kadar aradım bu ürünü bulamıyorum.
varsa bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
selam ve saygılarımla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X