Bildirim
GPU Sıcaklığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum naptın sen ya hemen oyunu felan kapat yakarsin bak ekran kartını bu arada oyun ne ve gpu fanina bak bağlımi bozuldumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fanı takılı sımdı kontrol ettım. Termal macundan olabilir mi ? 5 TL'lik ufak bir tüp aldıydım. -
Kaliteli bir macun sürseydiniz keşke. Kurumuş olabilir. Kontrol edin.. -
Kurumuş gibiydi, şimdi üstüne 2 damla daha döktüm 60*c oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vodka57
Kurumuş gibiydi, şimdi üstüne 2 damla daha döktüm 60*c oldu.
Üstüne dökmeyin bir süre sonra aynı olur. Önceki macunu iyice temizleyip sonra yeniden sürün. -
işlemci soğutucunuz dahil ne kadar hareketli parça varsa iyice temizleyiniz..macunu silip tekrar macunlayınız...olmadı kasa kapaklarını yaz günü açınız...daha geçen hafta benim oğlan ikazlarıma rağmen ısı değerlerini kontrol etden oyuna devam etti..kendi makinasının ekran kartı sizlere ömür..şimdi herşeyi sürekli temizleyip ısı değerlerini kontrol edip oynuyor..ona bir müsebet yetti...size denk düşmemesi umuduyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 8 Temmuz 2012; 2:21:34 > -
ayrica macunuda az sur ekmege ketcap sikar gibi doldurma ince tabaka olsun yay macunu kartla falan kalin yaparsan yine iyi sogutmaz
Macun yokluğunda arko sürülmüş sistemler gördüm, meğer cidden ortada bir şey kalmıyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™
ayrica macunuda az sur ekmege ketcap sikar gibi doldurma ince tabaka olsun yay macunu kartla falan kalin yaparsan yine iyi sogutmaz
yok ya 1, 2 damlada anca düzgün oluyo. :D Valla 62lere kardı düştü. Video, oyuna girince yine 100. :/ Yarın bide işlemcininkinide yenileyim. 10 Tl'nin asasında daha termal macun almam onlar daha iyi. :D -
bostami 62lerde sen nereye suruyon macunu iyice eskiyi zimparala tek damla her yere esit yay fazla degil. Iyi oturdugundan emin ol fanlarin.
fan olayını hiç sorma :D bi tanesi fazla sıktım kırıldı :D Tek vidayla bu kadar volar gts 250 alacam inş. -
Sistemin ne zamandır böyle yüksek sıcaklıkta çalıştığını biliyor musunuz? Eğer 1 aydan fazladır böyle çalışıyorsa eski haline dönmez ve düzeltilemez.. -
104 derecede çalışması mümkün değil! 90 derecede otomatik olarak bilgisayarı kapatması lazım. -
Maximum 3 haftadır böyle, 90 derecede kapamadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: semantik41
104 derecede çalışması mümkün değil! 90 derecede otomatik olarak bilgisayarı kapatması lazım.
Yok öyle bir şey. Belirli sıcaklıklardan sonra kapatır ama illa 90 olacak değil. Kartın BIOS'unda yazıyor genelde bu sıcaklık ayarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: adilazimdegilx
quote:
Orijinalden alıntı: semantik41
104 derecede çalışması mümkün değil! 90 derecede otomatik olarak bilgisayarı kapatması lazım.
Yok öyle bir şey. Belirli sıcaklıklardan sonra kapatır ama illa 90 olacak değil. Kartın BIOS'unda yazıyor genelde bu sıcaklık ayarı.
evt öle oluyo sandy işlemcim normalde 100 de kapanması lazım ama 102 oldu kapanmadı böyle olmasının sebepi yorganin üstünde oynamam ve bütün hava deliklerinin kapanması ama oyun oynarken sıcaklık değerlerini kontrol edin.. :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X