Şimdi Ara

GPUTool ne kadar güvenilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran kartı oc konusundaki tecrübeli arkadaşların bir konuda fikrini almak istiyorum.
    Elimden geçen ekran kartlarını genelde gputool uygulaması ile test ediyorum.
    http://www.techpowerup.com/downloads/1383/GPUTool_Community_Technology_Preview_1.html

Deneyenler bilir program son derece basit, kullanışlı ve pratik.
    Sorun şu ki bu program ne kadar güvenilir.
    Güven konusunda şüpheye düşmemin sebebi; sorunsuz çalışan, saatlerce oyun oynanıp bench alınabilen kartlarda bile "gputool stabilty testinde" hatalar oluştu mesajları almam.

Misal 1. 8800gt
    735 core, 1000 mem, 1650 shader sorunsuz çalışıyor.
    Sabaha kadar oyun oynayın, bench alın sorun yok, crash yok, artifact yok, ısı yok.
    Ama bu kartı gputool stability teste soktuğunuzda 700 core 950 mem, 1600 shader hızlarında bile "last error xxx second ago" zattiri, zottiri hataları alıyorum. Bildiğiniz üzere test devam ediyor ama sorunlar var diyor.

Misal 2. hd4890
    Kart 950 core, 1200 mem sorunsuz. Çakma yok, ısı yok, artifact yok.
    Ama gputool ile 900 core, 1100 mem de "last error zattiri zottiri" diyor.

Kime güvenem, ne edem ben. Bildiğim stabil hızları mı kullanam, yoksa gputool u mu dinleyem.
    Ustalardan biraz bilgi, "mümkünse teknik açıklamalı" rica ediyorum.

Ek olarak bir de alternatif, basit ama güvenilir test programları önerebilir misiniz?
    3D mark gibi kasıntılı olmasın ama.
    Az tıkla çok iş yapan, pratik, anlaşılır stabilite test programı önerilerine açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Websitesi Güvenilir Mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.