tek olsaydım 306 GTI alcaktım ama annem,babam olduğu için 306 XR Platinium aldım.Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin..Güzel Fare.Ben 106 ve 306'lara Fare diyorum da..
teşşekurler 3 aydır arac bende aldığımda cok kötü cok bakımsız durumdaydı baya ugrastım tek eksikleri orjinal stop ve laguna lip onlarıda tamamladım mı tamamen bitmiş olucak :)
quote:
Orijinalden alıntı: 4Bonzai
teşşekurler 3 aydır arac bende aldığımda cok kötü cok bakımsız durumdaydı baya ugrastım tek eksikleri orjinal stop ve laguna lip onlarıda tamamladım mı tamamen bitmiş olucak :)
ne kadar harcadınız hocam bakımlarına..Ve Lpg var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_
quote:
ne kadar harcadınız hocam bakımlarına..Ve Lpg var mı?
Lpg yok. Bakımlarını hiç hesaplamadım ama bi bin - bin beşyüz tl harcadım . Kendi tamir servis dükkanımız oldugu icin hep kendi emeklerimle ugrastım yani kısaca parçalara ve boya kaportaya harcadım o parayıda gerisi el emeği göz nuru :)
Kendiniz emek harcayıp bu hale getirmeniz güzel. Kazasız sürüşler.
Sizde mi çakma xenon'culardansınız, tebrik ediyorum...
O xenonları çıkar lütfen trafikte küfür yiyen çakma xenonculardan olma
ya angellar vardı orjinale dönüş yaptım mercekli yapıcam zenonları
quote:
niye satıyosun aracını?
Kazasız belasız kullanın ufak tefek makyajlar aracı herzaman güzel kılar.
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
quote:
niye satıyosun aracını?
başka bi tane araç buldum onun için satıyorum kısaca keyfe keder satılık gibi bişey satılmasada olur
mercekli zenon en iyisi
önü bence biraz sırıtmış hocam ama onun haricinde güzel olmuş. Elinize sağlık.
Bir PUG gördüm sanki
Güle güle bin arkadaşım rengi güzel.
PUG ları görünce hep aklıma şu espri geliyor.
Savulun fareler ben geliyorum...
İmza: Otoban Kedisi (vtec)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme