Şimdi Ara

grado sr 125 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • witness üstad benim i-grado şu an yeni olmasına rağmen tatminkar ses veriyor,iyi kötü bi çok kulaklık kullandım,stereo kelimesinin hakkını en veren bu kulaklık oldu..
    peki ilerde dinledikçe burn-in olayı oluyormu gradolar,basslar çok çok iyi degil ilerde bi iyileşme olurmu?
  • Ben sürücüleri aynı dedim sadece zaten, bende biliyorum birebir aynı olmadıklarını, sese etki edenleri yazsam uzatmam gerekecekti I gradosu olan birinin sr60 tan daha üst birşey alması daha mantıklı bence.
  • Tabi olur ama gradoların burn in süresinin biraz uzun olduğu söyleniyor,tahmin ediyorum basları sr 60 a göre bir miktar
    az olabilir igrado nun ama seni tatmin etmesi lazım,en az 50 saat yüksek sayılabilecek bir ses seviyesinde(çok değil
    distorsiyon oluşmasın) basları bol bir müzikle burn in yaparsan iyileşmeyi farkedersin diye düşünüyorum.
  • aslına bakarsan grado sr 60 birçok kişi için sr225 e kadar fazlasıyla yetebilen bir kulaklık çünkü ortası delik bir padla
    kullanıldığında örneğin sr80 den pek bir farkının olmadığını söyleyen çok kişi var bende sr 125 in padlari ile sr
    60 ı kullandığımda açıkçası çok şaşırdım ses kalitesi sr125 e oldukça yaklaşıyor. Eğer sr 60 kullanan arkadaşlar
    varsa onlara tavsiyem ebay dan bulabilecekleri sennhesier hd 414 padlarını alıp ortalarını delip kullanmaları.
    Tabi herkesin tercihine saygı duyarım ama benim düşüncem amfiye verilecek para yoksa ve bütçe 300 tl yi geçemiyorsa
    grado sr 60 en iyi tercih.
  • selamlar arkadaşlar.
    Grado sr125 kulaklığımı elden çıkarmak istiyorum.
    ilana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_33062239/mpage_1/key_//tm.htm#33062239
  • Bu satışın altında daha büyük bir macera mı, yoksa özel nedenler mi var?

ER6i'yi de sattığına göre büyük bir macera kokusu alıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: witness

selamlar arkadaşlar.
    Grado sr125 kulaklığımı elden çıkarmak istiyorum.
    ilana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_33062239/mpage_1/key_//tm.htm#33062239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 15 Temmuz 2009; 14:53:11 >

• tabi forumdan bir süre uzak kaldığın için fikir alışverişi yapamadık

Tahmin edeceğin üzere sr125 i satmamın nedeni sınıf atlamak. Ciddi şekilde Akg k702 almayı kafaya koydum. Gerçi sr 125 i satmayı düşünmüyordum çünkü iki kulaklığı kıyas etmeyi çok isterdim ama sr125 i satarsam daha çabuk alacağım için aç gözlülüğüme yenik düştüm
  • K701 Mediamarktlarda var bu arada denemediysen. Yakın bir tane bulursan deneyebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun diyelim

Forumlardan bir uzak kaldım, neler olmuş yahu

quote:

tabi forumdan bir süre uzak kaldığın için fikir alışverişi yapamadık

Tahmin edeceğin üzere sr125 i satmamın nedeni sınıf atlamak. Ciddi şekilde Akg k702 almayı kafaya koydum. Gerçi sr 125 i satmayı düşünmüyordum çünkü iki kulaklığı kıyas etmeyi çok isterdim ama sr125 i satarsam daha çabuk alacağım için aç gözlülüğüme yenik düştüm

• malesef mediamarkt a gitme imkanım yok. Aslında benim için iki kafaüstü öne çıkıyor biri akg k701-2 diğeri ise beyer dt880. Beyer i farklı ses karakterini beğenmeme ihtimalim olduğu için akg k702 almak istiyorum. Aslında sr125 ile mutluydum ama merak nelere yol açıyor görüyorsun
  • MS1 de dt880 de kullandım bence piyasada gradoya en yakın sesi dt880de bulabilirsin ama grado house denilen ses birebir yok tabiki olsaydı zaten grado house olmazdı o ses karakterinin adı
  • Bakalım bu maceranın sonu nereye varacak, takipteyim.
  • insan ihtiyaçları sonsuzdur thetrooper00
    Daha 250 dolar seviyesi lambalı bir masaüstü amfi hayalim var. Açıkçası işin topuzu biraz kaçıyor ama napalım
    gereksiz hatta zararlı şeylere para harcamaktansa böyle şeylere harcamak iyidir
  • Orası öyle canım; hi-fi sistem, kulaklık v.s. derken derken bu müzik işinin bir sonu yok. Bir nevi hastalık olarak bakıyorum ben bu olaya ama dediğin gibi boş şeylere para harcamak yerine bu çok daha iyi ve aynı zamanda faydalı bir tercih. Gerçi ben hala etrafımdakilere 100 $'lık kulaklık mı olur kardeşim sorusuna onları ikna edecek bir cevap verememekteyim orası ayrı. Kendi bütçene göre sevdiğin bir işe para harcıyorsan, sorun yok. Konuyu takibe aldım bakalım pandoranın kutusundan ne çıkacak?
  • k702 düşünüyorum hatta sr125 i satsamda satmasamda alacağım. Sanıyorum dinlediğim müzik türünen en uygun birkaç modelden biri. Umarım memnun kalırım. Bu arada izlenimlerimide zevkle paylaşacağımdan emin olabilirsin
  • bir amfi alsam 100 dolar seviyesi annem beni camdan atar vallahi,binbir takla atıyorum alırken birşeyler.Evde 3 4 kulaklık var onlara birşey demiyor ama bu öğrencilik bitmeden üst seviye bir sistem hayal vallahiAh şu öğrencilik...
  • Gerçekten "anne" ve "eş" olayı zor

Allah'tan bekar ve ailesinden uzak yaşayan bir öğrenciyim

quote:

Orjinalden alıntı: utuman

bir amfi alsam 100 dolar seviyesi annem beni camdan atar vallahi,binbir takla atıyorum alırken birşeyler.Evde 3 4 kulaklık var onlara birşey demiyor ama bu öğrencilik bitmeden üst seviye bir sistem hayal vallahiAh şu öğrencilik...

• Bütün öğrencilerin ortak sorunu şu parasızlık. Bu yüzden hiç sevmediğim bir şey olan "birşeyleri satma" işine girmek zorunda kaldım.

Sanıyorum benimde annem kulaklık amfisine 200 dolar verdiğimi öğrense yüzüme pek anlamlı bir bakış atar .

Ne var ki istekler sonsuz olunca, sonlu kaynaklarımızı kullanarak ancak bukadarı elimizden geliyor. @thetrooper00 da dediği gibi bir nevi hastalık. Artık bir müziği dinlerken müziğin kendisinden çok sistemin performansı konusuna kafa yoruyorum. Ucu açık bir tatminsizlik olayı yani. Pek muhtemel ki bir müddet sonra alacağım yeni sistemde tatmin etmez olacak. Ama yinede türlü türlü kötü şeylere para harcamatansa böyle "zararsız" bir uğraş hepimiz için güzel bir seçim

• Parasızlık bence "anne" ve "eş" durumundan çok daha kolay çözülüyor, sana bağlı olduğu için..

Ekipman dinlemenin sebebi ise, yeni aldıklarımızda sürekli kulağımızın alışmadığı tınıları duyup garipsememiz. Veya sorunların sürekli kulağımızı tırmalaması olarak düşünüyorum. (Son aldığım ses sisteminden sonra buna karar verdim)
  • quote:

Bütün öğrencilerin ortak sorunu şu parasızlık. Bu yüzden hiç sevmediğim bir şey olan "birşeyleri satma" işine girmek zorunda kaldım.

Sanıyorum benimde annem kulaklık amfisine 200 dolar verdiğimi öğrense yüzüme pek anlamlı bir bakış atar .

Ne var ki istekler sonsuz olunca, sonlu kaynaklarımızı kullanarak ancak bukadarı elimizden geliyor. @thetrooper00 da dediği gibi bir nevi hastalık. Artık bir müziği dinlerken müziğin kendisinden çok sistemin performansı konusuna kafa yoruyorum. Ucu açık bir tatminsizlik olayı yani. Pek muhtemel ki bir müddet sonra alacağım yeni sistemde tatmin etmez olacak. Ama yinede türlü türlü kötü şeylere para harcamatansa böyle "zararsız" bir uğraş hepimiz için güzel bir seçim

WİTNESS o zaman sen tatminsizlik hastalığına yakalanmışsın yada audiophille hastalığına tutulmuşsun ...

Aslında ev ortamında hi-fi ye yatırım yapılmalı belki o zman tatminsizlik giderilebilir.portaflikte tatminsizlik her an artabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurixY -- 16 Temmuz 2009; 13:22:53 >

• sorma nurixY

aslındaki imzandaki yazı herşeyi anlatıyor;
    Oh boy. I'm sure my wife would kill me if she knew how much I have spent on all my headphones so far.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.