Şimdi Ara

Grado SR80i ve Macbook Pro için Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, kulaklık olayını biraz inceleyeyim dediğimde bu işin ne kadar çok detayı olduğunu görerek şaşmış durumdayım :) Bu işten anlayan birilerinin varlığını burada bulmuş olmak ise içimi rahatlattı çünkü paylaştıklarınız sayesinde çok şey okuyup, anlayabildiğim kadarını öğrenmiş oldum.

Burada okuduklarımla Grado SR80i kulaklık almaya karar verdim. Dinlediğim müzikler daha çok rock, blues, klasik ve pop. Ses olarak ise tizin ağırlığı her zaman daha çok hoşuma gitmiştir. Fiyat bütçesi olarak ise 200 TL gibi bir bütçem vardı ve bu aralıkta daha uygununu bulamadım açıkçası. Yine de varsa ekleyebilecekleriniz öğrenmek isterim tercihimi etkileyebilecek şekilde.

Benim asıl öğrenmek istediğim şu. Macbook Pro 13" kullanıyorum ve oyunlarla hiç aram yok. Tek istediğim müzik dinlerken temiz ve kaliteli bir ses almak.

Peki, Grado SR80i kulaklıkları direkt olarak Mac'ime bağlasam yeterli olur mu? Yoksa bir kulaklık amfisi veya harici ses kartı alsam daha mı iyi olur?

Diğer sorum ise, harici ses kartı ve kulaklık amfisinin farkları nedir? Yani benim durumuma hangisi daha uygun olur? Burada da bütçe olarak 200 TL'yi geçmem zor olur.

Yardım ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sevgiler & Saygılar,
    mehmet

• bilgisayara baglarken bir sorun cikarmayacagi kesin.
    kucuk mp3 calar vs. de buyuk kulakliklar yeterli beslenemedigi icin sorun cikartir
  • Bende grado sr80i kullanıyorum.Fiio e5 var bendede ama grado ile hiç denemedim.Açıkcası gerek de yok grado nun empedansı düşük ondan gayet yüksek ses alırsın.ZAten fiio e5 falan sesi bozuyor yani bana göre alıncaksa daha kalietli bir şey alınması lazım valve ler falan var onlarla baya güzel olur diye düşünüyorum ama sen grado sr80i al başkada bir şey almana gerek yok.
  • Grado SR 80 sınıfının en iyi kulaklıklarından biridir.İki aydır kullanıyorum.Elma sepetinde 250 tl ye aldım.Empandens değeri 32 ohm'dur.Rahatlıkla her türlü cihazda kullanabilirsin (mp3,tlf)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.