Şimdi Ara

Grafik aygıtı başlatılamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girerken grafik aygıtı başlatılamadı sorunu alıyorum bide üstüne afk cezası yiyorum client yüzünden mi yoksa benim bilgisayarım yüzünden mi anlayamadım internetten baktım sil yükle dediler yaptım bişey değişmedi sürücülerimi güncelleştirdim gene bişey olmadı arada bi geliyor hata bi gidiyor 3 4 maç sonra tekrar geliyor Grafik aygıtı başlatılamadı lütfen yardım edin çok can sıkıyor bide lobide afk rep falan yazıyolar açıklamaya çalışıyorum gene bişey olmuyo bu arada evet oyun bittikten sonra direk lobiye atıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Grafik Aygıtı Başlatılamadı Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Grafik aygıtı başlatılamadı" hatası, çevrimiçi oyuncular ve içerik oluşturucular arasında yaygın bir sorundur. Bu hata, oyunların başlatılamamasına veya video düzenleme yazılımının düzgün çalışmamasına neden olabilir.

Nedenleri:

"Grafik aygıtı başlatılamadı" hatasına birkaç faktör neden olabilir:

• Eski veya uyumsuz grafik sürücüleri
    • Donanım sorunları
    • Uygulama hataları
    • Sistem çatışmaları

Çözümleri:

Bu hatayı çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Grafik sürücülerini güncelle: Grafik kartının üreticisinin web sitesinden en son sürücüleri indir ve yükle.
    • Donanımı kontrol et: Grafik kartının doğru bir şekilde takılıp takılmadığını ve herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol et.
    • Uygulamaları yeniden yükle: Hataya neden olan uygulamaları kaldır ve yeniden yükle.
    • Sistemi tara: Kötü amaçlı yazılım veya sistem hatalarını kontrol etmek için bir virüs taraması gerçekleştir.
    • Sistem Güncellemelerini Uygula: İşletim sistemini en son sürüme güncelleştir.
    • Diğer kullanıcıların sorunlarını kontrol et: "League of Legends grafik aygıtı başlatılamadı" gibi popüler oyunlarla ilgili belirli sorunlar için çevrimiçi forumları ve destek sayfalarını kontrol et.
    • Teknik desteğe başvur: Sorunu kendi başınıza çözemiyorsanız, üreticinin veya oyun geliştiricisinin teknik destek ekibiyle iletişime geçin.

Bu adımları uygulayarak "grafik aygıtı başlatılamadı" hatasını çözebilir ve oyunların veya diğer grafik yoğun uygulamaların keyfini sorunsuz bir şekilde çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1)Ekran kartı güncellemesi gelmiş olabilir. Driver Booster gibi programlardan indirebilirsiniz.
    2)Hextech Repair Tool indirip oyunu reinstall yapın.
    3)Hatayı verdiğinde Görev Yöneticisi>Ayrıntılar diyip LoL'ü kapatıp açın.
  • Eğer hala çözülmez ise LoL Destek tek çareniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.