Şimdi Ara

Grafikkarti alicam bilenler bakabilirmi lütfen !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir kac sorum var benim suan ki grafikkartim VRAM 64.Fazla anlamadigim icin yanlis yazdiysam kusura bakmayin.Konuya girim benim bilgisayar suan PES 2009 u kötü gösteriyo grafikler berbat oyuna girerken Grafikartiniz kötü diyo.Simdi bana hangi grafik kartlarini önerirsiniz para önemli deil ama iyisi olsun HD yi felan desteklesin ilerdeki cikacak oyunlara yetsin.Bide ben 2. Grafik kartini alsam ilkini atmak zorundami kalcam yoksa 2. yide onun yanina biryerlere takabilirmiyim.

• İlk olarak donanımınızın özellikleri nelerdir?(işlemciniz,ram,psu vs )
  • Islemci:AMD Athlon 64 Processor 3400+
    Ram:2048
    GHz:2,21

psu ne ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Askaray

Islemci:AMD Athlon 64 Processor 3400+
    Ram:2048
    GHz:2,21

psu ne ki

PSU= Pennsylvania State University

Şaka şaka PSU Power Suppy demek. Yani güç birimi. Şebekeden gelen elektriği bilgisayarın parçalarına gerektiği şekilde dağıtan bilgisayar parçası. Bilgisayarının güç kablosunun taklıldı yere bak ve orda yazan Watt değerini okuyarak buraya yaz.
  • en iyisi ekran kartını sök agp mi pc-e mı belli olur.Bence ekran kartı onbord bu arkadaşın:)))ekran kartın agp mı yoksa pc-e mı o belli olsun sonrası kolay
  • ya arkadaslar söle in iyi younlari cok rahat oynacak grafik karti söylermisiniz lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen önce anakartını söyle
  • Arkadaslar suan ki grafik kartim ATI radeonx1300/x1550 Series

yeri i de PCI yaziyo
  • hocam sistemin hakkında yeterli bilgi vermemişsin.
    anakart modelin.
    agp mi pci mi kullandığın.gibi bilgileride paylaşırsan daha sağlıklı yardımcı olunabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

hocam sistemin hakkında yeterli bilgi vermemişsin.
    anakart modelin.
    agp mi pci mi kullandığın.gibi bilgileride paylaşırsan daha sağlıklı yardımcı olunabilir.

Pci kullaniyorum
  • uppppppppppppp
  • kardeş full sistemini buraya yazarsan yardımcı olabiliriz Everest programıyla sistemin özellikleri öğrenebilirsin bide bütçe belirtmen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortingen -- 21 Kasım 2008; 19:03:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.