Şimdi Ara

GRAM ALTINDA EN UCUZ FİYAT (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
21.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biriken altınları istenirse fiziki altın olarak istanbul altın borsasından teslim eden tek kurum sanırım
    iş bankası idi

diğer bankalar altın karşılıığı ücretini veriyordu

Yanılıyor da olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

iş bankası vadesiz hesabım var öğrenci olduğum için hesap ücreti almıyorlar, acaba bunda da oluyormu bu altın hesabı acaba?

İş bankasındada altın hesap var ayrı bir hesap açılışı yapmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

iş bankası vadesiz hesabım var öğrenci olduğum için hesap ücreti almıyorlar, acaba bunda da oluyormu bu altın hesabı acaba?

İş bankasındada altın hesap var ayrı bir hesap açılışı yapmanız lazım.

internet şubesinden açılabiliniyormu acaba? yoksa şubeden mi açmam lazım
  • İş bankası internet şubesi kullanmıyorum ama büyük ihtimal açılır, böyle düşünmemin nedeni altın hesabının normal hesaptan farkı olmadığından açılışında sorun olmaz.
  • Şubeden açtırmanız gerekir, İş bankası yatırım hesaplarından hesap işletim ücreti almıyor.
  • şubeden açılıyor ıslak imza istiyorlar başvuru için
  • Arkadaşlar altın borsası içinhttp://www.hasci.com.tr'yi takip edebilirsiniz.
  • alış satış arasındaki fark konusunda fikir verebilir
    http://www.altinkaynak.com
    http://www.kuveytturk.com.tr
    http://subesiz.vakifbank.com.tr/gunluk/

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay.oflaz

Arkadaşlar altın borsası içinhttp://www.hasci.com.tr'yi takip edebilirsiniz.

subat ayının konusunu neden hortlatırsınız anlamıs degılım !
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

en güzeli altın hesabı olan bir bankadan hesap açtırın ve gr olarak ordaa biriktirin.Bu sitelerde satılan gr altınlar normal piyasadan çok çok fazla.Arkadaş en başta 59 dan aldığını yazmış.Cuma günü garanti bankasında gr altın bankanın satışı 54,4 gibiydi bankanın alışı ise 54,0 gibi bir rakamdı.Borsanın mesai saatleri içerisinde alım satımda 45 kr gibi bir fark var ama mesai saatleri dışında haftasonuda olmak üzere alım satımda 2-3 lira fark oluyor.

tabiki arkadaş kredi kartına taksitle almış orası ayrı mesele.Ama elinde para olupta birikim yapmak isteyenlere kesinlikle altın hesabı olan bankaları kullanmalarını tavsiye ederim.Hem istediğin vakit altını tl ye çevirebiliyorsun ve hesabına lira olarak geçiyor.Özellikle altın yükseldiğinde kendini akıllı zanneden simsar sarraflarla uğraşmıyorsun.Adamlar altın yükselince elindeki altını bozmuyorlar.Ama banka almıyacam diyemiyor.Sonuçta işlem tek tık a bakıyor.Ayrıca saklama derdin yok.

Kredi kartıyla taksitli altın alıp paraya çevirenlere de saygı duyarım.Bu zamanda kimseden para istenmiyor.Acil ihtiyaçlar için düşünülebilir.

Kuyumcularda gr altın hesabıda açılabilir ama adam batıp giderse birikimde onunla size elveda der.Nakiti olanlar için en güzeli gr altın hesabı.Açtırın internet hesabıda evden alın satın biriktirin.....

Bu bankalar öerneğin Garanti Altın hesabından ne kadar hesap işletim ücreti alıyor bilginiz varmı bu konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: çotanak1967

quote:

en güzeli altın hesabı olan bir bankadan hesap açtırın ve gr olarak ordaa biriktirin.Bu sitelerde satılan gr altınlar normal piyasadan çok çok fazla.Arkadaş en başta 59 dan aldığını yazmış.Cuma günü garanti bankasında gr altın bankanın satışı 54,4 gibiydi bankanın alışı ise 54,0 gibi bir rakamdı.Borsanın mesai saatleri içerisinde alım satımda 45 kr gibi bir fark var ama mesai saatleri dışında haftasonuda olmak üzere alım satımda 2-3 lira fark oluyor.

tabiki arkadaş kredi kartına taksitle almış orası ayrı mesele.Ama elinde para olupta birikim yapmak isteyenlere kesinlikle altın hesabı olan bankaları kullanmalarını tavsiye ederim.Hem istediğin vakit altını tl ye çevirebiliyorsun ve hesabına lira olarak geçiyor.Özellikle altın yükseldiğinde kendini akıllı zanneden simsar sarraflarla uğraşmıyorsun.Adamlar altın yükselince elindeki altını bozmuyorlar.Ama banka almıyacam diyemiyor.Sonuçta işlem tek tık a bakıyor.Ayrıca saklama derdin yok.

Kredi kartıyla taksitli altın alıp paraya çevirenlere de saygı duyarım.Bu zamanda kimseden para istenmiyor.Acil ihtiyaçlar için düşünülebilir.

Kuyumcularda gr altın hesabıda açılabilir ama adam batıp giderse birikimde onunla size elveda der.Nakiti olanlar için en güzeli gr altın hesabı.Açtırın internet hesabıda evden alın satın biriktirin.....

Bu bankalar öerneğin Garanti Altın hesabından ne kadar hesap işletim ücreti alıyor bilginiz varmı bu konuda

Garantide altın hesabında hesap işletim ücreti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

quote:

Garantide altın hesabında hesap işletim ücreti yok

Eminmisiniz bu konuda.Hesabımıza bağlı birde Altın hesabı açtırsak bundan herhangi bir komisyon ve hesap işletim ücreti altında banka para almıyormu. Biraz önce Akbank müşreti hizmetlerini aradım 6 aylık 37,5 Tl aldıklarını söylediler..Ne yazikki Garanti müşteri temsilcisine bir türlü bağlanıp soramadım.
    Bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar varmı

• quote:

Eminmisiniz bu konuda.Hesabımıza bağlı birde Altın hesabı açtırsak bundan herhangi bir komisyon ve hesap işletim ücreti altında banka para almıyormu. Biraz önce Akbank müşreti hizmetlerini aradım 6 aylık 37,5 Tl aldıklarını söylediler..Ne yazikki Garanti müşteri temsilcisine bir türlü bağlanıp soramadım.
    Bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar varmı

* TL ya da USD karşılığı kadar gram ve santigram altın alım-satımı yapabilirsiniz.
    * Vadesiz TL ya da USD Hesabı'nız aracılığı ile gerçekleştireceğiniz alış ve satış işlemlerinde, minimum işlem limiti 0,01 (net) gram, maksimum işlem limiti 3.000 (net) gramdır.
    * Vadesiz Altın Hesabı'nızdan diğer tüm altın hesaplarına (Vadesiz ya da Birikimli Altın Hesabı) gram ve santigram bazında altın havalesi yapabilirsiniz.
    *

Vadesiz Altın Hesabı'nıza faiz işletilmemektedir.

Avantajları

* Altının gramajının az olması, düşük ayarlı ya da eski tarihli olması gibi durumlarla karşılaşmazsınız.
    * İşçilik maliyeti ödemeniz gerekmez.
    * Çalınma riski olmadan, hesabınızda güvenle altın biriktirirsiniz.
    * Vadesiz Altın Hesabı'nızdan hesap işletim ücreti alınmamaktadır.

http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mevduat_ve_yatirim/mevduat_urunleri/vadesiz_altin_hesabi.page?

• taksıtlı altın almak ıstıyenler en uygun fıyat
    http://www.sihirlikazan.com/kategori/gram-altin-h11023.aspx?brnd=%C4%B0ar
    bu sıtede bılgınız olsun axees ve maxımum kredi kartlarına indirim yapmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweet81

taksıtlı altın almak ıstıyenler en uygun fıyat
    http://www.sihirlikazan.com/kategori/gram-altin-h11023.aspx?brnd=%C4%B0ar
    bu sıtede bılgınız olsun axees ve maxımum kredi kartlarına indirim yapmıslar

50 tl gram altın filan diyince yüreğime inecekti sağolsun arkadaş hortlatmış

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

Altın fonuna yatırım altına yatırımın mantığına ters aslında. Altın veya benzeri kıymetli metallere yatırımda esas olan emtianın esas değeridir. Yani altını kıymetli yapan esas olgu fiziksel olarak varlığıdır. Altın fonunda ise x miktar porayı x miktar altın değerine bağlayan bir türev kontrat vardır, yani altının kendisi yoktur x miktar altının değerine bağlanmış bir kağıt vardır. Eskilerin tabiriyle harp veya darp gibi olayların olması durumunda ise elinizde bir güvence olabilecek altın değil bir bankanın size bilmem ne kadar altın karşılığında paranız olduğuna dair bir kağıt (günümüzde kağıt bile yok ama ekran çıktısı veya dekont altığınız varsayalım) olur. O kağıtla da ne karaborsadan ihtiyaç duyduğunuz bişeyi alabilirsiniz, ne de ne bileyim bi balıkçı teknesi tutup kendinizi karşı kıyıya atabilirsiniz. Eğer ciddi anlamda yatırım amaçlı olarak altın düşünüyorsanız (ki benim tercihim ve önerim acil durumlarda kullanılacak bir yatırım olarak düşünülmesidir) fiziksel altın öneririm. 50-100 gram altın iş zora binince bayaaaa bi iş yapar. 3-4 kişilik bir aile açısından ele alırsanız 100 gram altın, 5000 dolar ve 5000 euro gibi, uluslararası kabul görecek bir acil durum fonu pek çok durumda (iç savaş, deprem vs gibi çok ekstrem durumlar veya krizlerde) hayatta kalmak veya uzaklaşmak için yeterli olacaktır.

Getiri elde etmek amacıyla (yani spekülasyon vs için ise) altın (veya kıymetli madenler değil) petrol veya diğer emtia yatırımları daha cazip görünüyor. Getiri volatilite (fiyat oynaklığı) ile yakından alakalı bir kavram. Fiyat ne kadar oynaksa para kazanma ihtimali (kaybetme riski de) o kadar yüksek olur.

borsa işlem gören alntın fonu denilenler, borsa yatırım fonudur. finansbankın ve kuveyttürk altın borsa yatırım fonu vardır.
    altın fonu ise, bankaların, aracı kurum vs kurduğu inançlı mülkiyet ve riskin dağıtılması esalarına göre yönetilen bir mal varlığıdır. fonun portföyünde yani mülkiyetinde kağıt vs bulunamaz, asgari %51 oranında İstanbul altın borsasından altın almak zorundadır. geri kalanı ise içtüzükte yazdığı üzere diğer arçları alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: owin

quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Bir seçenek daha var özellikle ben "fiziki" altın, mesela ata, çeyrek veya reşat biriktiririm diyenler için. Eğer yakın tanıdığınız bir kuyumcu varsa hurda altın denilen, mesela insanların bozdurdukları çeyrek, tam, bilezik vs. birikim için birebir eğer iyi bir yerde muhafaza edebiliyorsanız. Bunlarda alım satım kaybı hemen hemen hiç olmayacağından direk gram hesabı oluyor. Hırsızdan korktuğum için kendim hiç bu şekilde biriktirmedim ancak bir arkadaşım uzun süredir bu yöntemi uyguluyor (kuzeniydi galiba kuyumcu) ve karlı olduğunu söylüyor.

bu konuyu açar mısınız
    hurda altın nasıl oluyor anlayamadım tam olarak

böyle bişey bende yapmıştım hala da yapıyorum gerçi benim işim kuyumculuk bir ablam sürekli para bırakıyordu bana bende onu altına çevirip muhafaza ediyordum bana ortalama 100 bin tl ödedi 2 civarı sene bende durdu altın yükselişi arada alım satım da yaptık oradanda kar geldi toplam da 190 bin tl yapmıştı ev alacağım dedi tl ye çevirip ödemiştim geri yine bir abimin 200 gramı var bende

açmak gerekirse para bırakıyorlar gelen altınlardan alıyoruz gramını bir yere yazıyoruz bu arada al sat yaparak kar etmesini sağlıyorum atıyorum 200 gram 220 gram oldu 20 gram karın 10 gramı benim 10 gramı para sahibinin yani altın 200 gram ken 210 gram oluyor bu şekilde yürüyüp gidiyor karlı da oluyor hem benim için hemde para sahibi için ama asıl önemli olan bu konuda güven duymak ben bu işi yaparken asla çek senet veya bir faiz vaadi vs ile yapmıyorum tamamen güvene dayalı asıl sorun burada çıkıyor kimse kimseye güvenmiyor bende bana güvenmeyen biriyle asla böyle birşeye girmiyorum zaten işin aslı bu

altın fiyatlarını paylaştığım bir face hesabım var ilgilenen ekleyebilir

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001970434269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 29 Mart 2011; 15:09:13 >

• Gram altın konusunda bence en uygun sitewww.sanalreyonum.com. isterseniz kıyaslayın
  • yılların konusunu durup dururken, neden hortlatıp zamanımızı çalıyorsun
  • Gramını 59 TL den aldım diyene kadar okudum. Sonra ne oluyor lan dedim. Anladımki konu hortlamış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.