Şimdi Ara

GRAM ALTINDA EN UCUZ FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
21.079
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linkini verdiğim siteden geçen Cuma günü 2x10gr altın siparişi verdim. 2 gün içerisnde elime ulaştı. Fiyat olarak birçok siteden uygundu.Kart Finansa 2+6 ay taksitten faydalandım. Peşin fiyatına 8 ay taksitle altınlara sahip oldum. Hala en uygun fiyat bu sitede. Hizlial'da bazı kartlara %5 puan veriliyor bu altın için geçerli mi bilmiyorum ? Eğer geçerliyse 10gr veya üzeri altınlarda Hizlial daha cazip. Ama 1gr altın alınacaksa ki keşke o şekilde alsaydım (1gr x 20 adet şeklinde) . Vereceğim sitenin fiyat farkı ortaya çıkıyor. 1gr almak daha mantıklı ihtiyacınız kadarını bozdurabilirsiniz. Altınların yanında 2x150 kontör avea da almıştım 31tl den onlarıda 8 ay taksitle almış oldum.

@Storm adlı arkadaşın dediğine göre Hizlial'da %5 indirim altın ve kontörde geçerli değilmiş.Şu anda tüm gr altınlarda en uygun bu site.

http://www.sihirlikazan.com/KMDefault.aspx?ctrid=11023

1gr altın 59TL.

Site ile müşteri satıcı dışında hiçbir alakam yoktur. Aksini söyleyecek olanlar varsa faturamı taratıp buraya koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 18 Şubat 2010; 17:36:31 >

• abi nasıl güvenip alıyorsunuz böyle sitelere..:)
  • Hizlial'daki %5 indirim altın ve kontörde geçerli değil. Sihirlikazan sağlam bir site güvenle alışveriş yapılabilir. Altın alırken garanti bonus kullanmayın yeter, denizbank sanal pos kullandıkları için altında +3 taksit eklenmiyor. Düne kadar axess'e 12 taksit yapıyorlardı. Belki tekrar yaparlar. Sitedeki fiyatlar piyasa durumuna göre sürekli güncelleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

abi nasıl güvenip alıyorsunuz böyle sitelere..:)

İnanın bende bilmiyorum. :) . Daha önce kaptırdığım paraları bankalardan aldığım için sanırım . Müşteri hizmetlerinde hiç olmazsa muhattap bulabildim bu sitede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Hizlial'daki %5 indirim altın ve kontörde geçerli değil. Sihirlikazan sağlam bir site güvenle alışveriş yapılabilir. Altın alırken garanti bonus kullanmayın yeter, denizbank sanal pos kullandıkları için altında +3 taksit eklenmiyor. Düne kadar axess'e 12 taksit yapıyorlardı. Belki tekrar yaparlar. Sitedeki fiyatlar piyasa durumuna göre sürekli güncelleniyor.

Müşteri hizmetleri ile görüşmüştüm . Evet dediler Card Finansa 2 +6 aydan faydalandınız. Online görebiliyorlar nasıl oluyorsa.
  • TWiST_oF_FaCe hocam güvenmeyince olmuyor. Gerçekten güzel çalışan bir site satış yerleri Ankara Ulus'ta heykel'e bakıyor. Birçok üründe de zaman zaman güzel fiyatlar veriyorlar. Ama söyleyim e-posta ile ulaşmayın, e-postalara geç cevap veriliyor. Bir sıkıntı olduğunda telefonla ulaşın. Şimdilik iyi gidiyorlar inşallah bu yolda devam ederler.
  • Bu altınları sattığımız zaman ne kadara alıyorlar bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Bu altınları sattığımız zaman ne kadara alıyorlar bilen var mı?

53TL ye alıyorlar şimdi kuyumcumu aradım. Bana gramı 57.5TL ye gelmişti. Geçen Cuma günkü fiyatlara göre. Kabaca 2x10gr = 1.150TL . Bozduruken 20gr x 53TL = 1060TL . 90TL zarar ile bozdurmuş oluyorum. %10 dan daha düşük bir oran. Soyguncu bankalardan kredi çekildeceğine bu şekilde altın alıp bozdurulsa sanırım zararımız daha az oluyor.

www.doviz.com adlı siteye bakınca altının alışı 54.17TL görünüyor. Demekki 54TL gibi bozdurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twindiablo -- 18 Şubat 2010; 18:06:03 >

• hızlıa.al pahalı ve bilgim dahilinde KONTÜR - ALTINDA indirim yok.
  • herhangi bir kuyumcudan alsanız kredi kartı ile diyip bundan daha cazip fiyata sayarlar bence..

tabela fiyatına 1-2 koyuyorlar..59 tl bayağı kar koymuşlar..

altın alıp yatırım yapacaklara goldtr altın fonunu tavsiye ederim..hisse olarak alırsınız..54 den alıp 50 ye satmazsınız..kuyumcu zengin etmezsiniz

53,9 a satarsınız..birçok konuştuğum kuyumcu bile bilmiyor bunu nasılsa..

hiçbir sakat yönü de yoktur..

ama olay para döndürmekse kredi yerine düşünülebilir bu sistem..zaten bu siteyi açan adamında düşüncesi bu..kendi örnek veriyorum yüzde 8 kar yapacaksa yüzde 2 de müşteri yapar kredi çekeceğine
  • aslında bütün sitelerde altının kredi kartıyla satışı aynı gibi, Hepsi burada COM'dada 12 taksitle alındığında adıgeçen siteden daha ucuza alınıyor, arkadaşımız banka kredisi yerine bu sistem kullanılabilir diyor, gerçekte bu sistemde alınan altının bozdurulma fiyatıda gözönüne alındığında yıllık maliyeti %20 yi buluyor, arkadaş kard finansla almış 8 ayda net %10 faiz görünüyor, bankalardan kredi almak konusunda zorlananlar yada acilparaya ihtiyacı olanlar için düşünülebilir. ancak bu sitedeki fiyatlar da diğerleri gibi çok cazip değil
  • Ben de yatırımımı uzun bir süredir altın ile yapıyorum ve şu ana kadar da hep kar ettim (özellikle arabayı alacağımda bozdurduğumda). Ancak geçen sene tatildeyken evimize hırsız girdi ve hanım yanına almayı unuttuğu için 4 bin tllik altın uçtu :( Şimdi Halkbanktaki maaş hesabıma ayrıca altın hesabı açtım. baktım alış satış da fena değil. Tabii ki alış ile satış arasındaki fark daha fazla. Ama bu sağda solda altın saklamak veya yılda 50 - 100 tl kasaya vermektense bana daha cazip göründü.

Edit: pardon ürün zaten kart şeklinde olanlardan galiba gerçek altın değil sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 18 Şubat 2010; 22:38:41 >
  • Bonus cardı olana 12 taksitle hizli al daha uygun oluyor.
    Ben bu sıra alıp bozduracağım.
    Fiyat takibi yapmak isteyen arkaşalar için ;
    Mynete giriyorunuz ltın fiyatına bakıyorsunuz.Kapalı çarşıda 33 kuruş aşşağı 30 kuruş yukarı fiyattan gidiyor.
    Alırken tercihiniz ( hizli al içi konuşuyorum) 10 gr ve daha yukarısı olsun.Yoksa zarr artıyor.Yani 2 5 gr alaağınız 1 tane 10 alın gibi.
    Hizli alda 3 tane 10 gr alırsanız 30 lira indirim gibi durumlar var.
    Ben cumartesi gidip kapalı çarşıda 12 taksitli fiyatını soracağım.Yani nakiti taksitlendireceğim.Bakalım ne kadar tutacak.

Siteden lımda 10gr nadi metali 12 taksitle 615 e alıp 540 a satıyoruz.
  • kargoyla altın taşımak yasak ... bende istetmiştim (başka bir site) kargo içerigi kısmında ajanda yazıyordu kaybosa sorumluluk kime ait acaba..
    yada kargoyu sekreter teslim alsa vs....
  • ben de tecrübeli bir kullanıcı olarak yazayım:
    1.altın almak için hepsiburada veya hızlıal sitesi en güvenilir ve uygun fiyatlı siteler.buralardan birçok kez altın alıp borç kapattım.ikisinin de fiyatları aynı gibi.ama şu sıralar hepsiburada'da world'e,maximuma ve axess'e 12 taksit var.Hızlıal'da ise bonus'a,vakıfbank'a ve Türkiye finansa 12 taksit var.Elinizdeki karta göre istediğiniz siteyi tercih edebilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/24-ayar-gram-altin-kulce-altin-/productDetails.aspx?categoryid=530176&productid=eaksiargrmalt ve
    http://www.hizlial.com/Vitrin.aspx?CatID=56&CatKod=24
    2.aldığınız altının gramı yükseldikçe maliyetiniz düşüyor.dolayısıyla en az 20 gr. olanlardan almak lazım.
    3.sakın chipgold almayın çünkü fiyatı diğerlerine göre yüksek.bozarken kuyumcu aynı fiyattan alıyor nasıl olsa.(zaten chipgold HB'de var,diğerinde yok)
    4.bazen dünya altın fiyatlarında anormalinişler çıkışlar oluyor.bu da fiyatları etkiliyor.örneğin gece fiyatlar arttı diyelim.ertesi gün Türkiye fiyatları da artacak demektir.tabii bir de dolar fiyatına bağlı.dolar da yükselirse altın daha da fazla yükseliyor.dünya fiyatları için: http://www.kitco.com/
    5.alış fiyatınız ile satışfiyatınız arasında genelde ortalama %14-15 fark oluyor.12 ay için makul sayılır.Satabileceğiniz fiyat için:http://www.altinkaynak.com/gold.aspx
    6.altın elinize ortalama 3 gün içinde geçiyor.dolayısıyla 3 günde olabilecek fiyat inişlerinde zararınız artar,çıkışlarda azalır.bunu da gözönüne alın.
    7.bazı sitelerde daha uygun fiyatlar var.ancak buralardaki peş,n fiyatına taksitler fazla değil.en fazla 6.zaten bu sitelere de ne derece güven duyulabilir bilmem.
    8.İndirim vb kampanyalarda genelde altın alışverişleri kapsam dışıdır.bunu da belirtirler.örneğin Hızlıalda bonusa %5 indirim+12 taksit var ama altında yok.
    9.eğer borç kapatmayacaksanız buralardan altın alıp kara geçeceğim diye beklemeyin.çünkü fiyatların %15 artması için epey bir beklemeniz gerekir.zaten %15 çıksa bile fiyatlar ancak sizin maliyetinize gelir.onun yerine gidin borsadan altın fonu alın.5 dakka sonra bile satsanız kaybınız sadece %0,3 olur. altın fiyatlarından birebir etkilenirsiniz.

• Giitigidiyordan 20 gr 12 taksit 1217 tl ya aldım.. Dün kuyumcuya sorduğumda 1060 tl bozacaktııı...160 lira gibi yıllık fazla ödemem var.. Banka ile uğraşmaktan daha karlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabaci72

Giitigidiyordan 20 gr 12 taksit 1217 tl ya aldım.. Dün kuyumcuya sorduğumda 1060 tl bozacaktııı...160 lira gibi yıllık fazla ödemem var.. Banka ile uğraşmaktan daha karlı...

ya kusura bakma ,yanlış anlamada aklıma geldi :) yazamadam edemeyeceğim, 12 taksiti banka yapmıyor mu,her ay bankayla uğraşmıyormusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtolgae

Ben de yatırımımı uzun bir süredir altın ile yapıyorum ve şu ana kadar da hep kar ettim (özellikle arabayı alacağımda bozdurduğumda). Ancak geçen sene tatildeyken evimize hırsız girdi ve hanım yanına almayı unuttuğu için 4 bin tllik altın uçtu :( Şimdi Halkbanktaki maaş hesabıma ayrıca altın hesabı açtım. baktım alış satış da fena değil. Tabii ki alış ile satış arasındaki fark daha fazla. Ama bu sağda solda altın saklamak veya yılda 50 - 100 tl kasaya vermektense bana daha cazip göründü.

Edit: pardon ürün zaten kart şeklinde olanlardan galiba gerçek altın değil sanırım :)

aynı yolun yolcusuyuz kardeş...:) hala kasadan kurtulamadım. 1 gün geç gitmişim kapatmak için. 50-100 değil 200TL' ye mal oldu bana. inşallah bu sene bu zararı kapatabilirim.

kardeş dedimde aklıma geldi. bir yol daha var, o da ölmekmiş. (alıntı: DAYI)..:)

• altın 6-7 ay önce alınırdı.. şimdi satılır.. düşecek böyle kalmaz..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.