Şimdi Ara

Gramer öğrenmek zaman kaybı mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akademik seviyede İngilizce öğrenmek istemiyorum. Sadece normal bir şekilde okuduğumu duyduğumu anlamak ve konuşmak istiyorum akıcı bir şekilde.

Yıllarca gramerden başladılar öğretmeye ama hiçbir şey öğrenemedik. 12 sene boyunca İngilizce görüyoruz ama hiçbir şey bilmiyoruz.

Bebekler doğunca direkt Türkçe kelime yapısı yüklem özne falan ogrenmiyor.Duyuyor, sonra duyduğunu anlamaya basliyor. Sonra konuşuyor. Hepimiz bu şekilde konuşmayı öğrendik.

İngilizce için de bunu yapmamız gerekmiyor mu ? Tamam gramer elbette lazım ama yıllardır bu şekilde gösterdiler ama öğrenemedik demek ki bu işte bir terslik var ?.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• biz artık bebek olmasığımız için kendini ifade etmen için dilin mekaniğini bilmen gerekiyor. sonrasıysa pratik yapmak. konuşurken bazı gramer hataları yapabilirsin. biz türkçe konuşurkende yapıyoruz. ama yazarken bu hoş olmuyor. dediğim gibi mekaniği hakkında bilgin yoksa konuşamazsında. yeterli kelime biliyorsan 1 aylık bir gramer çalışmasıyle gayet güzel ingilizce konuşabilirsin.
  • RoXoN R kullanıcısına yanıt

Şu kitap serisi faydalı olur mu peki hocam ? Buradan çalışsam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• English Grammar in Use serisini kullanabilirsin. pdflerini internette bulabilirsin. ben bu tip kitapları sevmiyorum. işte hızlı veya 1 ayda falan ingilizce öğreteceğini idda eden kitapları.
  • you tubeden de gramer anlatımlarını izleyebilirsin bence ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.