Şimdi Ara

Gran turismo 4 ! Lütfen Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm bende gt4 var ama normalde 500-600 kadar araba olması gerekirken arcade ye tıklıyınca sadece 247 araba olduğu yazıyor.Bunları nasıl açıcam.Bendeki gt4 de arabalar yokmu yoksa oyun kopya ondanmı yapıyor. Acaba herkesde aynımı ? olmayan arabaları nerden açıcaz ayriyetten bişilermi yüklenmesi gerekiyor..Bilir kişilerden Cevap bekliyorum.Tşk...

• simulation modda oynyacan oyunu license ları alacan sonra yarışıp para kazanacan ayrıca arba ödülleri de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: dersoldat123

Slm bende gt4 var ama normalde 500-600 kadar araba olması gerekirken arcade ye tıklıyınca sadece 247 araba olduğu yazıyor.Bunları nasıl açıcam.Bendeki gt4 de arabalar yokmu yoksa oyun kopya ondanmı yapıyor. Acaba herkesde aynımı ? olmayan arabaları nerden açıcaz ayriyetten bişilermi yüklenmesi gerekiyor..Bilir kişilerden Cevap bekliyorum.Tşk...

arkadaşım 600 araba simülasyon modda geçerli
    orada lisansları alacaksın yarış kazanacaksın böylece hediye arabalar gelecek gizli arabalar açılacak epey kastırıyor bazı yarışları şimdiden kolay gelsin
  • evet simülasyon mod zor ama bir o kadar da zevkli.pistleri tanıdıkça kolaylaşıyo. gerçi hala bitiremedim oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.