Şimdi Ara

Gran Turismo 5 PROLOGUE BD VERSİYON Vs. PSN versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blu ray olarakta satılacak olan gt5 prologueta hasar olacak diğer herşey psn versiyonuyla aynı psn versiyonunda hasar olmayacak ve bedava

http://ps3.ign.com/articles/816/816592p1.html buyrun link

• Bu da gt5 de hasar olacağı anlamına geliyor (gt5 in gelişi prologue dan bellidir). Ama tartışmalar yine bitmez, yok bizim araçlar çarpınca daha iyi yamuluyor, yok sizinki takla atmıyor bizimki atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt_one

Bu da gt5 de hasar olacağı anlamına geliyor (gt5 in gelişi prologue dan bellidir). Ama tartışmalar yine bitmez, yok bizim araçlar çarpınca daha iyi yamuluyor, yok sizinki takla atmıyor bizimki atıyor
    Start your Engine !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_Driver -- 29 Ağustos 2007; 18:07:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_Driver

Start your Engine !!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GT_Driver

Hayır arkadaş araba GERÇEK hasar alacak.Kazunori ben Forzadaki gibi cizik şiddete göre farklılık göstermeyn hasar yapmak istemiyorum dedi gertçek hasar kullanacağım demişti zaten arabanın her paneli ayrı ayrı hasar alacak.

Ben dememişmiydim

• quote:

Bu da gt5 de hasar olacağı anlamına geliyor (gt5 in gelişi prologue dan bellidir). Ama tartışmalar yine bitmez, yok bizim araçlar çarpınca daha iyi yamuluyor, yok sizinki takla atmıyor bizimki atıyor
    gt4 carpmadan suruyorduk sımdı daha cok efor sarfetmemmız gerekecek duvara bı vurduk mu olme ıhtımalı yuksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren87speed

gt4 carpmadan suruyorduk sımdı daha cok efor sarfetmemmız gerekecek duvara bı vurduk mu olme ıhtımalı yuksek

Alıntıları Göster
    Ben 5 pist 50 araba icin vermem 80 milyon zaten 10 senedir hasarsız oynuyoruz hasarsız devam edelim derim hasar icin o kadar para verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: evren87speed

Alıntıları Göster
    Aslında PSN'den hasar modellemesi olmadan sürmeleri çok akıllıca. Çünkü Yamauchi, hasar modellemesi için tüm araçların hasarlı hallerinin modellenmesi gerektiğini ve bunun için de çok efor sarfedildiğini söylemişti. Yani Hasar Modellemesi daha fazla efor ve maliyet anlamına geldiği için PSN versiyonuna hasar modellemesi koymamaları doğru karşılanmalı diye düşünüyorum.

• quote:

Ben 5 pist 50 araba icin vermem 80 milyon zaten 10 senedir hasarsız oynuyoruz hasarsız devam edelim derim hasar icin o kadar para verilmez

Alıntıları Göster
    Aradaki fark 10 ytl olsa ben yine hasarsız alırdım. Bir de tamiri için para kazanmak gerekecek.
    Zaten kazadan sonra tam performansla sürülmez büyük ihtimalle, bu durumda yarıştan çekilmek gerekecek.

• quote:

Aradaki fark 10 ytl olsa ben yine hasarsız alırdım. Bir de tamiri için para kazanmak gerekecek.
    Zaten kazadan sonra tam performansla sürülmez büyük ihtimalle, bu durumda yarıştan çekilmek gerekecek.

Alıntıları Göster
    hasarlı versiyon PSn ye büyük gelir gb olarak bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    yemınımı bozduracak bu Kazunori ... seneye gt5 cıkısına planlıyordum almayı .........parada yok ,evde ne kadar esya varsa satıp sısıtem yapacam valla
  • quote:

Alıntıları Göster
    oyun ucretlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

oyun ucretlimi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

oyun ucretlimi

PSN versiyonu bedava indirecez BLuray versiyonu normal oyun fiyatı yurt dışı fiyatı ucuz olsa bile Blurayin versiyonu bizim memleket normal oyun fiyatına satarlar..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

oyun ucretlimi

PSN versiyonu bedava indirecez BLuray versiyonu normal oyun fiyatı yurt dışı fiyatı ucuz olsa bile Blurayin versiyonu bizim memleket normal oyun fiyatına satarlar..

Alıntıları Göster
    İşte bu güzel bir haber.Gözümde zaten kusursuz bir oyundur GT serisi.İnşallah gösterişten öteye giderde gerçek next-gen GT keyfi yaşarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Solid_Snake

İşte bu güzel bir haber.Gözümde zaten kusursuz bir oyundur GT serisi.İnşallah gösterişten öteye giderde gerçek next-gen GT keyfi yaşarız

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

GT den şüphe mi ediyorsun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Solid_Snake

GT den şüphe mi ediyorsun

Alıntıları Göster
    GT 5 5 süper özellik TIKLA

• quote:

Start your Engine !!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Hayır arkadaş araba GERÇEK hasar alacak.Kazunori ben Forzadaki gibi cizik şiddete göre farklılık göstermeyn hasar yapmak istemiyorum dedi gertçek hasar kullanacağım demişti zaten arabanın her paneli ayrı ayrı hasar alacak.

Eee tamamda hasar olmayacakmı denilmiş bu ne sinir öfke.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex_webster

quote:

Alıntıları Göster
    Ekim sonu Turnuvayı başlatırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alex_webster

quote:

Alıntıları Göster
    Bİlmeden konuşmayın Forza'da çiziklerin birbirinin aynısı olduğunu çok oynadınız da biliyorsunuz sanki.
    Duvara 100km ile toslayın bakalım yarışa devam edebiliyor musunuz?? Tabi arabayı kaldırabilirseniz ...

Aracın heryeri gerçekçi biçimde hasar alıyor ve sürüşe etki ediyor boru mu sandınız siz iyice forza'yı boşuna mı Forza2'den iyisi yok diyoruz ya!!

• quote:

Ekim sonu Turnuvayı başlatırız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben yazımda Forza yı ben dedim Kazunori demedi
  • quote:

Arkadaşlar ben yazımda Forza yı ben dedim Kazunori demedi

Alıntıları Göster
    Nerede bir gt konu başlığı açılsa başlıyor forza gt yarışı. İnanın gına geldi
    Ya arkadaş tamam kabul ettik en iyisi forza, ama Allahaşkına bunları tartışmayalım artık. Konuşacak başka birşey kalmadımı, yoksa amacınız özellikle konuyu baltalamakmı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.