Şimdi Ara

Gran Turismo 5 PROLOGUE BD VERSİYON Vs. PSN versiyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bİlmeden konuşmayın Forza'da çiziklerin birbirinin aynısı olduğunu çok oynadınız da biliyorsunuz sanki.
    Duvara 100km ile toslayın bakalım yarışa devam edebiliyor musunuz?? Tabi arabayı kaldırabilirseniz ...

Aracın heryeri gerçekçi biçimde hasar alıyor ve sürüşe etki ediyor boru mu sandınız siz iyice forza'yı boşuna mı Forza2'den iyisi yok diyoruz ya!!

sus artık be fony. her konuda dırdırdırdır
  • Ahaha tartışma başladı.Gt mi Forza mı?Ahiret sorularından karşılaştırmalarından biri
  • Ben burda bir haber verdim ortalık ne hale geldi.
  • ne zaman cikiyodu gt5 oyun tarihlerini hep karistiryorum
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16905212/tm.htm

Mevcut konudan devam edinKirliliğe yol açmamak için,konu açmadan önce biraz araştırma yapalım forumda..
  • quote:

Bİlmeden konuşmayın Forza'da çiziklerin birbirinin aynısı olduğunu çok oynadınız da biliyorsunuz sanki.
    Duvara 100km ile toslayın bakalım yarışa devam edebiliyor musunuz?? Tabi arabayı kaldırabilirseniz ...

Aracın heryeri gerçekçi biçimde hasar alıyor ve sürüşe etki ediyor boru mu sandınız siz iyice forza'yı boşuna mı Forza2'den iyisi yok diyoruz ya!!

senin dediğin olsun en iyisi forza tamam mı ilker bey? elinden şekeri alınmaya çalışılan çocuk gibisin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GT_Driver

Ben burda bir haber verdim ortalık ne hale geldi.

İlk yazının altında verdiğim cevapta ne demek istediğimi şimdi daha iyi anlamışsındır gt driver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

quote:

Orjinalden alıntı: GT_Driver

Ben burda bir haber verdim ortalık ne hale geldi.

İlk yazının altında verdiğim cevapta ne demek istediğimi şimdi daha iyi anlamışsındır gt driver.

Ben zaten bunların olacağını biliyordum ki yurt dışındada böyle hep bu xbox fanları batırıyor forumları heryerde aynılar sanırım kompleksliler biraz neyse boşver 2 ay sonra GT geliyor yıkılacak ortalık sayın 58 gün
  • Ya Allah aşkına şu oyunu Forza ile kıyaslamayın, Forza kim Gran Turismo kım

Forza haddini bilsin, gt forzayı 10la carpar, 20ye böler, katlar , sonra da üstüne oturur bukadar basit
  • quote:

Yahu hala gerçekci hasar diyorsunuz.Forza'daki hasar sadece göstermelik hasardır, gerçekci hasarın oyuna konulması konusunda Gran Turismo yapımcıları açıklamıştı; "Araba firmaları araçlarının gerçekci hasar görmesini istemiyor" çünkü gerçekci hasar araçların dayanıklığını gösterir, örneğin BMW, Mercedes'ten daha fazla hasar alıp, itibarını düşürmek istermi? Bırakın bu palavraları, şimdiye kadar hiç bir oyunda gerçekci hasar modellemesi olmamıştır, Forza 2'de de teyyareden hasar vardır, gerçekci hasar modellemesini görebilceğimiz bir oyun varsada o oyun en iyi araba yarışı similasyonu olan Gran Turismo'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 29 Ağustos 2007; 18:32:04 >

• GT ve forzanın isminlerinin bir arada yazılması Forza icin bir gurur kaynağıdır bence yatıp kalkıp dua etsinler Forzaya
  • 007ybse04 kardeş sen nerde yaşıyorsun Beko dünyasındamı,yoksa sendemi teneke markaları övenlerdenmisin o kadar mesaj yazmışsın ve şimdi yazdığın yoruma bakarmısın GT5 E resmen laf atıyorsun sen senin dediğin oyun oyun olsa Ne olucak sen nasıl oyun oynuyorsun ya sen git mario oyna başka birşey oynama senin en iyi grafik görüntün o dur,başka birşey söylenmez GT5 e karşılaştırdığın oyuna bakarmısın çöpün teki belkide sende terminatör var yoksa wii yada kasetli atarilermi tabiki bunlardan biridir yoksa sen PS3 düşmanımısın böyle yanlış şeyler yapma Hiç bir konsolu SONY PS3 ile kıyaslama sakın ama sakın kıyaslamaya bile girme diğer konsolların hepsi çöp çöp çöp PS3 gibi bir konsol sen rüyanda bile göremezsin o mesajını da düzelt yada sildir terbiyesizlik yapmışsın senin gibi PS3 düşmanı adam sen aslın da durma burda gittt...Bekoda çalış senin yuvan orası
  • 007ybse04 yeni james bomd sen misin?
  • Forzaaaa nedir yaaa forzaa yaztıp kalkıp forzaya dua edicekmişiz bunu söyliyenler siz ne oynuyorsunuz mariomu
  • Hayır xciler forzaya dua etsinler gt ile ismi yanyana yazılıyor diye
  • Sony kafadan kavga niyetiyle gelmiş galiba, ne olduğunu anlamadan dalıyor

Şimdiden söyleyim, bu konunu gidişatı iyi değil, ben son defa yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt_one -- 29 Ağustos 2007; 19:13:54 >
  • GT5 deki hasar Forza dan iyi olamaz o bir gerçek.

Ama genel olarak (özellikle kokpitin olması, ve çok kaliteli olması nedeniyle) GT5 ezip geçecektir Forza 2'yi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

GT5 deki hasar Forza dan iyi olamaz o bir gerçek.

Ama genel olarak (özellikle kokpitin olması, ve çok kaliteli olması nedeniyle) GT5 ezip geçecektir Forza 2'yi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.