Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Prologue update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen hafta gtp5 aldım..ama oyunu internetten bi turlu update edemiyorum..daha oncede oyunu alıp tekrar satmıstım..o zaman sistem yuklemesi yapıp silmiştim..daha once yukledigim gt5p sorun yapmıs olabilir mi..?
    gt5p de online oyun oynayabilmem için bu yuklemeyi yapmam gerekiyor..ama oyun balarken update secenegini sectigimde download ekranı yarıdayken hata veriyor ve yukelem yapılamıyor..sorun cd demidir.? yardımcı olursanız sevinirim..

• Merak etme baya uğraşman lazım update yapman için çok zaman alıyor ama her yarıda kapandıgında yeniden aç, başında az kahve içmedim ben herkeste olan bir durum o :)
  • Ya da benim gibi şanslıysan ilk seferde başarabilirdin. Bende geçen haftasonu tekrar aldım PSN'den oyunu update'i direk yaptım yarım saat kadar bekledikten sonra. Oyun Japon versiyon ise ondanda kaynaklanabilir, benimki Avrupa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 10 Ağustos 2009; 12:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Ya da benim gibi şanslıysan ilk seferde başarabilirdin. Bende geçen haftasonu tekrar aldım PSN'den oyunu update'i direk yaptım yarım saat kadar bekledikten sonra. Oyun Japon versiyon ise ondanda kaynaklanabilir, benimki Avrupa.

Sanmıyorum japon avrupa fark ettiğini benimkide avrupaydı çünkü. Başka bir sorun var bu update'de ama eninde sonunda oluyor sabır lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.