Şimdi Ara

Gran Turismo 5 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
27.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperakg

bsc incelemeleri hep büyük sitelere bakarak yapıyor onlar ortalama bu puanı verdi diye.5 dk oynayıp not veren siteler ortalamayı düşürüyor szide onlrara bakıp not veriyorsunuz.bakın bsc notları hep büyük site notlarıyla nerdeyse aynı bence bu yorun en az 9.6 lık oyun.lütfen incelemeleri tarafsız yapalım.siz bu incelemeler bakmayın bence alınıp oynanıp koleksiyona konması gereken oyun.eksi dedikleriniz yamala gitti çoğu.büyütülecek eksiler değil

yama cıkmasına 1 aydan fazla var nasıl yamayla gitti??
  • Oynanabilirlik puanı neden 8.5 verilmiş anlayabilen varmı, oynanabilirliğe övgüler yağdırılmış ama puana bakın istediğiniz arabayla yarışı kazanamamak veya kolay kazanmak neden bu kadar puan götürürüyor, bence ortalamayı düşürmek için bu puan verilmiş gibi görünüyor çünkü ortada gerekçe yok, bahsedilmeyen birçok artılar ve eksikler var ama puanlama dışında başarılı bir inceleme olmuş
  • başarılı bir inceleme teşekkürler bsc
  • Şimdi konuya şöyle giriş yapalım;
    Oyun bence gayet güzel.Beklenenide çok olmasada verdi.Peki oyuncular neden hala daha fazlasını istediler veya beklediler?Çünkü Kazu oyunculara çok şey vaat etti.Yok şöyle olcak yok böyle olcak,yok şu kadar araba olcak,çok fazla detay olcak vs... diyerek oyuncuları çok büyük bir beklenti içine soktu.Bence bu kadar çok araba olcağına 300-400 araba olsaydı en detaylısından olsaydı.Neyse bence bu kadar beklenti için sokulmasaydı oyuncular bu oyun daha çok beğenilirdi diye düşünüyorum.
    Sonuç olarak;
    GT5 her Ps3'lünün oynaması gereken bir oyundur.
    [Tabi bu benim fikrim]
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GameX fuarında 3D-Sony TV eşliğinde, simülatörün içinde oynadım. Oyunu beğenmedim. Tek beğendiğim şey oynadığım direksiyonun kalitesiydi. Gamepad'le hiç oynamazdım. Grafikler güzel falan değil, GT 4 den biraz iyi diyicem nerdeyse. Pistler iğrenç, 2D modellemeler gördüm kaç kere.. Oda yarım saatlik oynamayla.. Sesler iyiydi. Bi ara drift yaptım yarışın ortasında, hoşuma gitti. Gitmesinin tek nedenide direksiyondu malesef. Oyunun kendisine gelicek olursak, duvara sürte sürte giden arabalarla dolu bi oyun, ve bu oyunun adı simülasyon. Yanlış. Ben Hot Pursuit 'i oynarken daha çok keyif alıyorum. Daha demin kapattım oyunu 2 saattir BMW m3 le dağ tepe drift yaptım. Bi oyuncu olarak mutlu muyum ? Mutluyum.

GT5'i ben beğenmedim. En azından bunca zamandır emek harcanan, övülen bi oyun , böyle olmamalıydı. Bi Black Ops, bide GT5 bu senenin 2 büyük hayal kırıklığı..

yarıştığın arabalar mı duvara sürtüyordu yoksa senmi eğer sen isen bu oyun simulasyon nfs değil nfs den keyif alıyorum demen zaten olayı bitiriyor ayrıca yarım saat oynayıp oyunu çözdüysen bravo

• Oynamayi beceremiyorum demiyoda oynanabilirlik 8.5 vernişsiniz :) bence düşük vermişsiniz puanlari seslerde her şey çok iyi iken araba arabaya çarpınca bozuk ses geliyor diye 1.2 puan kırmıssınız...Cok ufak hatalardan dolayı düşük puan vermişsiniz beklenti büyük olduğu için istediginizi bulamadınız herhalde ondan böyle düşük verdiniz yoksa 9 dan asagı bir puan yakısmaz...
  • incelemede araçlar size bodoslama dalmıyor diyorsunuz ama tünelin içinde 10 araç tren oluşturuyor bu nasıl iş?grafiklerlerden bahsedilirken kare kare olan gölgelerden bahsedildiğini duymadım?hasar olayı hakkında hiçbirşey söylenmemiş? emeğinize saygı gösteririm ama bu inceleme ya eksik yada bilerek es geçildi böyle şeyler.
  • Aslında bu tür yarış simulasyonları incelemeleri simulasyondan anlayan birinin yapması daha isabetli olur.Genel olarak başarılı bir inceleme ama zorlama puan kırmalar olduğu da su götürmez bir gerçek.İncelemede dünyadaki diğer sitelerin verdiği puanlardan etkilenilmiş.
  • @dodocan
    Ani fren yaparsan veyahut bir yerde kaza olmuşsa ve akan trafik hızlı ise zincirleme kaza kaçınılmazdır.Yapay zekada bazı hatalar olduğu doğrudur ama sonuçta her oyunda olan bir şey bu.Bu kadar abartmaya gerek yok..Hasar hakkında bir kaç şey söylenmiş ama siz sanırım o anda başka bir şey ile meşguldünüz.Hasar ile ilgili tam yorum yapabilmek için level seviyesinin 40'a gelmesi lazım.İncelemede gördüğüm kadarı ile level 5'teydi oynayan kişi.Aslında bu da biraz soru işareti ama neyse..Sonuçta hasar ve kazalar ile ilgili söylenecek şeyler söylenmiş.Bu arada sadece bu inceleme değil diğer tüm incelemerde hiçbir oyunda aranmayan özellikler nedense bu oyunda çok aranır olmuş.İlginç gerçekten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    tüm incelemerde hiçbir oyunda aranmayan özellikler nedense bu oyunda çok aranır olmuş.İlginç gerçekten..

aranıyor çünkü polyphony nin kendi dingilliğinden,verdi gazı verdi gazı,beklentileri yükselttikçe yükseltti,şimdi millet bakmadığı yerlere bakıyor,her taşı kaldırıyor burda ne var diye...

kusursuz oyunlar,daha iyi yapay zekalar için daha zaman var,sektör hala gelişim sürecinde,taşların tam olarak oturması için tüm oyun sektörünün en az 6-7 yılı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 13 Aralık 2010; 15:11:54 >
  • BU devirde bu oyun daha iyisini bekliyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55
    tüm incelemerde hiçbir oyunda aranmayan özellikler nedense bu oyunda çok aranır olmuş.İlginç gerçekten..

aranıyor çünkü polyphony nin kendi dingilliğinden,verdi gazı verdi gazı,beklentileri yükselttikçe yükseltti,şimdi millet bakmadığı yerlere bakıyor,her taşı kaldırıyor burda ne var diye...

kusursuz oyunlar,daha iyi yapay zekalar için daha zaman var,sektör hala gelişim sürecinde,taşların tam olarak oturması için tüm oyun sektörünün en az 6-7 yılı var

arabaların uçmasını mı bekliyordun ferrari f458 al ve şehir pistinde yarış (örnek:madrid gibi) bakayım izlenimlerin ne olacak ayrıca seyircilerden bahsedilmiş videoda nasıl dikkat edicekseniz artık yarışın içinde !! ayrıca o seyircile fifa 11 de bile yok kaldıki futbolun en önemli öğesi kusursuz oyun yok bunu anlayın artık her oyunda mutlaka birkaç pürüz oluyor ama arabyla yarışırken hiçbirşey dikkatinizi çekmiyor ne hasar almayan araba ne insanların yapmacık durması ne yarıştaki standart arabaların grafiği ne de gölgelerin elektriklenmesi...Ve konudakilerin çoğu xboy.. bulmuşlar boş konuyu yardırıyorlar helal olsun be ayakta alkışlıyorum azminizi yılmadan her konuyu provake edebiliyorsunuz

• oyunu hazırlayan ekibin enerjisinin ,dikkatinin dağıtıldığı o kadar belli ki,yok şuda olcak yok buda olacak diye,arkadaş bize 600 küsür japon arabası lazım değildi,400-500 premium araba yeterdide artardı,yeterki adam gibi olsun,biz razıydık,yok 1000 tane 1000 tane diye işin cakasına kaçtılar,artı ekibin sırf 2 yılını oyun 3D olacak diye çalmışlar,ne gerek vardı,şuan kaç kişinin 3D tv si var,çeşit çeşit ıvır zıvıla uğraştırırsan ekibini,50 parçaya bölersen konsantrasyonu böyle ona buna eğlence olursun,ben bile haftaladır başından kalkamama,bağımlısı olmama rağmen bazen öyle sert eleştiriyorumki oynarken, art niyetli fan boylar ne demez siz düşünün
  • Valla o bekleyenlerin sorunu.Benim için oyun bir kaç ufak tefek eksik dışında tam istediğim gibi geldi..
  • bergx arkada şimdiye kadar 3 yama çıktı.sende oyun yok galiba oyun olmadan konuşmayın.birde 1-2 tane daha gelecek ve sürekli güncellenecek.
  • bu inceleme yapanı kınıyorum.oyun müthiş graikli diyor ufak hatalar belli olmuyor diyor grafiğe 9 veriyor tövbe estafurullah.resmen başka site notlarına özenilmişseyirci detaysız değil bir kere o kadar hareket ediyorlar o 1-2 pistte seyirce durağan diğerlerinde iyi grafiklerde
  • seslerde bir tek eksi arabaların çarpınca değişik ses çıkmazsı demiş aba maşallah 1,2 puan kırılmış.oynanabilirlikte eksi denmemiş her şey mükeemel değiş sadece dönüşte arablar yön değiştirmiyor denmiş maşşalh 1,5 kırmış çok saçma inceleme yapmışsınız.birde enyiyi sürüş simülatörü demiş 8,8 vermiş.ufak hataları tonla artı kapatmış diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

seslerde bir tek eksi arabaların çarpınca değişik ses çıkmazsı demiş aba maşallah 1,2 puan kırılmış.oynanabilirlikte eksi denmemiş her şey mükeemel değiş sadece dönüşte arablar yön değiştirmiyor denmiş maşşalh 1,5 kırmış çok saçma inceleme yapmışsınız.birde enyiyi sürüş simülatörü demiş 8,8 vermiş.ufak hataları tonla artı kapatmış diyor

hocam türkçeyle bi problemimizmi var yoksa mobilden filanmı atıyorsunuz mesajları
  • Anlayan anlar.Hızlı yazdım düzgünlüğünü kontrol etmedim.Türkçe'ye baksak bir kere mi ayrı olur,cümle büyük harfle başlar,bi diye kelime yok,Türkçe t büyük.Bunlara baksak çok sende bir ton yanlış çıkar.Yoruma cevap bulamadın galiba konuyu Türkçe'ye döndürdün.Kabullenemedin galiba gt5 üstünlüğünü :D
  • İncelemenin gelmesi bu kadar uzayınca herhalde oturup 40. seviyeye ulaşmaya çalıştılar dedim ama daha dayanıklılık serisini bile açamamışsınız :) Neyse. Benim oyundan şikayetlerim şunlar. Gölgeler çok kötü. Çevre detayları araçlara göre yavan kalıyor. Gözüm özellikle ağaçlara çok takılıyor. Yarışta kendimize uygun rakip bulamamız çok kötü. Kıdemli serisinde bile doğru düzgün rakip araç yok. Bu da oyunun eğlencesini yerle bir ediyor. Bir yerden sonra artık tur zamanlarımı düzeltmeye kendimle yarışmaya çalışıyorum. Prologue'da ne güzel performans puanı sistemi vardı. Daha çekişmeli yarışlar yapabiliyorduk. Genelde simülasyon oyunları sıkıcı olur diye bir kanı var ama ben buna katılmıyorum. Simülasyon oyununun içine çekişme girince hiç de sıkıcı olmaz. Son olarak da standart araçların bulunduğu 2. el bölümü biraz garip olmuş. Mesela Gran Turismo Formula aracını almam gerekiyor ama şu an yeterince param yok parayı toplayana akdar da 2. el bölümünden gidecek. Sonra tekrar düşmesini beklicem

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.