Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ula nerdesiniz. Trailer çıktı bir tane mesaj yazan yok. 1 haftadır başı boş konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ula nerdesiniz. Trailer çıktı bir tane mesaj yazan yok. 1 haftadır başı boş konu.

Trailer için teşekkürler C-Tranger..

• Bu PD tayfası hepsi kokocu belli. Ayık kafayla yapılamaz böyle bir oyun

Trailer müthiş. GT5'ten farkı yok diye bakıyorduk olaya ama adamlar epey fizik kasmışlar.

7 senelik bir konsolda bunu yapıyorlar gerçekten akıl almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayfaring

Yeni oynanış videosu gelmiş;

Bu açıdan sürüşün gelişimi ve renklerdeki canlılık gözüme çarpan ilk şeyler oldu.

Araç sesleri düzelmiş gibi.Umarım yanılmıyorumdur.

• dün gece çok güzeldi hem ios7 hem ps4 hemde gt6 tanıtıltı.. hele o bmw yi görünce içim eridi.. ve nissan delta aracı geliyor :)
  • Video heyecan uyandırdı açıkcası
  • Merak ettiğim tüm araçlar premium olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Merak ettiğim tüm araçlar premium olacak mı ?

Gt5 teki araçların tümü olacağı için hiç sanmıyorum.
  • Yeni fizikleri ve grafiklerin iyileştiğini biliyorduk zaten, yeni arabalar ve pistler dışında heyecan verici bir yenilik yok şimdilik, kariyer ve online sistemindeki detaylar açıklandığında heyecan verici olabilir

• Buradaki pisti sevdim.

• Gördükçe ekliyorum ama buralar bayağı sessiz..

• quote:

Gördükçe ekliyorum ama buralar bayağı sessiz..

Burasi neresi hocam ben ilk defa gordum

cok guzel gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT6 gameplay videolarına bakıyorum yine kulağımdan kaçmıyor, lan arabaların vites değişimleri 0.0003 saniyede olurmu hiç? nerde bunun gecikmesi debriyaja basıp bırakması, ara gaz vermesi? GT5 te de aynıydı, yine aynı, almıyorum lan oyunu PD. Git çocuk kandır.

Sesler kötü dedik, oyunun ramde aşırı yer işgal etmesi, sese fazla yer bırakılmaması sampleları kısaltıyor, kısaltmak zorunda bırakılıyor dendi eyvallah dedik.
    GTPlanette defalarca yazıldı.
    Şu an için beta gözüyle bakıyorum düzeltmemişlerdir diyorum, oyun çıkana kadar o vites geçiş sesleri düzeldi düzeldi.
    Düzelmedi ALMIYORUM bitti. 82 model audiye formula 1 şanzımanı takılmışçasına oynayamam ben oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Gördükçe ekliyorum ama buralar bayağı sessiz..

Burasi neresi hocam ben ilk defa gordum

cok guzel gorunuyor

Burası da yeni eklenenlerden hocam;

Willow Springs;http://en.wikipedia.org/wiki/Willow_Springs_International_Motorsports_Park

Bu videoda da Nissan DeltaWing var. Le Mans 24 saatte yarışmıştı. Sürüşünü en çok merak ettiğim araçlardan biri.

• sınıf dağılabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIARCS

GT6 gameplay videolarına bakıyorum yine kulağımdan kaçmıyor, lan arabaların vites değişimleri 0.0003 saniyede olurmu hiç? nerde bunun gecikmesi debriyaja basıp bırakması, ara gaz vermesi? GT5 te de aynıydı, yine aynı, almıyorum lan oyunu PD. Git çocuk kandır.

Sesler kötü dedik, oyunun ramde aşırı yer işgal etmesi, sese fazla yer bırakılmaması sampleları kısaltıyor, kısaltmak zorunda bırakılıyor dendi eyvallah dedik.
    GTPlanette defalarca yazıldı.
    Şu an için beta gözüyle bakıyorum düzeltmemişlerdir diyorum, oyun çıkana kadar o vites geçiş sesleri düzeldi düzeldi.
    Düzelmedi ALMIYORUM bitti. 82 model audiye formula 1 şanzımanı takılmışçasına oynayamam ben oyunu.

Ara gazmı Debriyaj desteği debriyaj özelliği olan direksiyonlarda geçerli, gamepad ile oynarken vites değişiminin hızlı olmasında ne gibi bir sorun var, vitesleri hızlı geçirince nasıl yarışacaksın araba gitmiyorki zaten, vitesi yükseltince belli bir devire gelmesini beklemen gerekiyor, yani gereksiz bir beklenti içindesin, GT1 de böyleydi GT7 de de böyle olacak, sesler de aynı şekilde

• ps3 de de satışlarden ekmek yeyim asıl oyunu ps4 e çıkartacaklar , para meselesi. fazla bir gelişme yok belki ama yine satışlar iyi olacaktır ..
  • PS4 için en iyisini yapabilmeleri için ellerine güç vermek lazım o yüzden gt6'yı alacağım ve yapabilecekleri en iyisini bekleyeceğim.
  • Sadece daha düzgün bir online sistemi için bile alınır bu oyun.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.