Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]
  • yaa render değilde bu görüntüleri oyun içi ne zaman göreceğiz!! :(
    ps4 de görürmüyüz acaba?
  • Sen gel taaaaaaaaaaaa 5 Aralık 2010; 20:51:05'te konuyu aç ve konu GT6'nın donanım haber ana konnusu olsun hadi hayırlısı takibe alınmıştır.
  • Bari ps4 e psn üzerinden satsalar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

Arka sayfanın sonun denk geldi buraya alıyorum geride kalmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Orijinalden alıntı: HIARCS

GT6 gameplay videolarına bakıyorum yine kulağımdan kaçmıyor, lan arabaların vites değişimleri 0.0003 saniyede olurmu hiç? nerde bunun gecikmesi debriyaja basıp bırakması, ara gaz vermesi? GT5 te de aynıydı, yine aynı, almıyorum lan oyunu PD. Git çocuk kandır.

Sesler kötü dedik, oyunun ramde aşırı yer işgal etmesi, sese fazla yer bırakılmaması sampleları kısaltıyor, kısaltmak zorunda bırakılıyor dendi eyvallah dedik.
    GTPlanette defalarca yazıldı.
    Şu an için beta gözüyle bakıyorum düzeltmemişlerdir diyorum, oyun çıkana kadar o vites geçiş sesleri düzeldi düzeldi.
    Düzelmedi ALMIYORUM bitti. 82 model audiye formula 1 şanzımanı takılmışçasına oynayamam ben oyunu.

Ara gazmı Debriyaj desteği debriyaj özelliği olan direksiyonlarda geçerli, gamepad ile oynarken vites değişiminin hızlı olmasında ne gibi bir sorun var, vitesleri hızlı geçirince nasıl yarışacaksın araba gitmiyorki zaten, vitesi yükseltince belli bir devire gelmesini beklemen gerekiyor, yani gereksiz bir beklenti içindesin, GT1 de böyleydi GT7 de de böyle olacak, sesler de aynı şekilde

Bu konuya gidip forza 4 videosu koyamam, bikaç video izle vites değişimi oyuna nasıl aktarılır gör....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Videoda ki, araçlar racing araçlar zaten.Şahin gibi mi değişecekti vitesler..Bi saçmalamasan hakan.
  • Mesaj sayin artacak diye gereksiz alintilar yapma grafiker bey

• Ps4 versiyonu da çıkacakmış.Kazunori Yamauchi; "Elbette oyunun Playstation 4 sürümü de ortaya çıkacak. Sizi çok bekletmeyeceğiz, ama çok kısa süre sonra da piyasaya çıkmayacak. " demiş.
  • ben ps3 te başlayacağım

ps3 sürümü çok uzak değil
  • Trailer'deki bu arabaya dikkat ettiniz mi bat-mobile benziyor .)

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrth87 -- 13 Haziran 2013; 23:03:38 >
  • PS4 sürümünün sunulması bayağı bir zaman alır. Önce PS3'teki meyveleri toplayacaklardır. Uzun bir süre çıkış tarihini bırak görsel vs. bile yayınlamayabilirler.
  • Oyunun ps4 sürümü diye birşey olmaz, yeni nesile yeni motor, yeni isim, gran turismo 7.
  • Demo 2 Temmuz'da geliyormuş.
  • gt 6 ps4 onaylanmıs sız ps3 e alın sonra ps4 cıkarıcaz onuda alın demısler

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Gran_Turismo_6nin_PS4_Surumu_Onaylandi-39126.htm
  • "Elbette oyunun Playstation 4 sürümü de ortaya çıkacak. Sizi çok bekletmeyeceğiz, ama çok kısa süre sonra da piyasaya çıkmayacak. "

burda kastedilen gt-7. gt nun ps4 sürümü gt-7 dir. onu söylüyor adam.
  • ps4 sürümü gt7 olarak çıkması daha mantıklı. azıcık makyajlanarak gelmesi kimseyi tatmin etmez sanırım.
  • GTPLANET sitesinde yine Kazu ile bir röportaj fırsatı yakalanmış E3 organizasyonu içerisinde. Sizler için yine çevirisini yaptım. Yetersiz çeviri olduysa kusura bakmayın, hızlı bir şekilde çeviri yaptım hasta halimle affola. Yine bir teşekkürü çok görmeyin değerli arkadaşlar.

GTP: Demo da duyduğumuz araç sesleri oyunun final sürümüyle aynı mı olacak?

KY: “Hayır, oradaki sesler sadece ses efektleri.”

GTP: Ohalde bu sesler konusunda bazı değişimler göreceğiz?

KY: “Açıkçası, sesler konusunda farklı yollar için araştırma yapıyoruz. GT6 ya yetişir mi bilmiyorum bunu ilerleyen zamanda göreceğiz.”

GTP: Sürücülerin yapay zekası konusunda, GT6 da bir değişiklik ya da geliştirmeye tanık olacak mıyız

KY: “seslerde olduğu gibi, GT6 da da bazı şeyleri yeniden inşa ediyoruz. GT5 de ki gibi aynı olmayacak.

“Daha önceden açıkladığımız gibi, yeni "rendering motoru", yeni süspansiyon fizikleri, ve yol tutuş modellemesi, yapay zeka ve ses simülasyonları üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

“Oyundaki tüm detaylar için en temel noktalara kadar inip birçok şeyi yeniden yapılandırıyoruz. henüz tüm bu çalışmaların ne zaman ne sonuçla karşımıza çıkacağını bilmiyoruz, fakat tabi ki, GT5 de ki ile aynıo olmayacak.

“Biliyorum ki bazı dedikodular var GT deki sesleri araçlardan direkt kaydetmediğimiz yönünde. GT4 e kadar bu doğruydu, fakat GT5 de ki tüm araç sesleri dinamometre üzerindeki çalışan araçlardan direkt olarak kayıt edilerek oyuna aktarılmıştır.

“Bu problemin hepsi değil, bu GT6 için yeterli değil ve de ilerisi için. Sesler konusunda yeni bir sistem üzerinde çalışıyoruz uzun bir süredir. Hala da çalışmaya devam ediyoruz. Bizim hedefimiz şu – bir buluş ortaya koymak – bu nedenle ortaya koyabileceğimiz yüksek kalitede malzemelerimiz var sizlere gösterebileceğimiz.

“Fizik kuralları çerçevesinde gösterebileceklerimiz mevcut, ancak ses simülasyonu konusunda, henüz çalışmalar bitmedi.”

GTP: Araç hasarı konusunda GT5 ile aynı yapıyı mı göreceğiz?

KY: “Evet.”

GTP: Silverstone pistinde, dediniz ki GT6 modüler platform şeklinde ve dolayısıyla genişleyebilecek bir yapıya sahip. Bundan ne anlamamız gerekiyor yani oyunun içine dahil olacak içerikler neler olacak sonrasoında ise DLC gibi eklentiler mi gelecek?

KY: “Henüz bunun kararı verilmedi!”

GTP: GT6 da tüm pistlerde gün döngüsü olacak mı yoksa sadece yeni pistlerde mi bunu görebileceğiz?

KY: “Silverstone ve Willow Springs pistlerinde zaman değişimini göreceksiniz. Hava değişimi de buna dahil. GT6 da henüz tüm pistler için bunun olup olmayacağı henüz kararlaştırılmadı"

“Konu şu ki eğer belli bir zaman ve belli bir hava şartı ayarladığınızda, daha iyi sonuç alırsınız.

“Ne zaman biz hava simülasyonu ya da atmosferik simülasyonlar yaparsak, eğer doğru şekilde olursa, pistin tüm kalitesi gerçekte ki gibi olabilecektir.

“İşte biz bunu amaç edinerek bu çalışmayı yapıyoruz, sonucunda da bir yeni buluş elde edeceğiz, fakat hala bilemediğimiz bazı şeyler var. GT6 ya yetişir mi zaman içerisinde göreceğiz.

“Hala bir buluş yaratmanın hayalinden vazgeçmiş değiliz, bu nedenle Silverstone ve de Willow Springs pistlerinde hava değişimi, zaman değişimi görüntülerini görebildiniz."

GTP: GT6 geliştirmeleri yaparken Yokohama ve KW süspansiyon firmalarıyla çalıştınız. Bu süreçte ilginç bulduğunuz ya da sürpriz şeyler var mıydı yaşadığınız?

KY: “Yokohoma lastik ile çalışırken, onların test ekipmanları ile çalışma fırsatı yakaladık ki bu sayede yarış lastiği, spor lastik ve komfor lastiği arasındaki gerçek farkları görebildik.

“Bu tarz bir test yapabilmek gerçekten önemli birşeydi. Ekipmanlar sayesinde her türlü testi yapabilme fırsatı yakaladık aynı zamanda gerçek yol testleri de yapabildik. Örneğin Nürburgring te yapabildiğimiz gibi.

“24 Saat yarışında kullandığımız GT-R da birçok veri alabileceğimiz sensörlerle donatılmıştı. Böylece Gran Turismo ile kıyaslama şansı yakaladık. Herşey bizim için uygundu.

“KW ekibi ile de çalışma yaptık, onlarında test ayarı vardı adına “Seven Post Rig” diyorlar, ve bu sistem size öyle bir imkan sunuyor ki bir aracı birçok yönlendirme değişkenleriyle hareket ettirebiliyorsunuz böylece aracın titreşim karakteristiğini daha yakından inceleme fırsatınız oluyor. Bu ekipman ile aldığımız veriler bizler için oldukça ilginçti.

“Aracın gövde ve şasisi, yayların esnekliği ve sönümlemesi ve de lastikler. Tüm bu şeyler birbirinden ayrı ve bağımsız çalışıyor ve bu ölçümleri alamadan bu kadar şeyin hareketinin nasıl olduğunu anlatamazdık.

“Herşey en ince detayına kadar gitti. fakat veriler anlamında KW ile yaptığımız testler oldukça ilginçti. Titreşimsel sönümleme eşzamanlamasının karakteristiğinin ölçümlenmesini öğrendik. Gerçekten bilmemiz gereken şeylerin öğrenilmesi konusunda önemli bir çalışmaydı.

GTP: Son bir soru - mavi örtü ile simgelenen bir afiş vardı oradaki arabanın ne olduğunu öğrenebilecek miyiz?

KY: “Ha! Gerçekten güzel soru fakat henüz buna cevap veremem! Ama bunu fark etmeniz hoşuma gitti. Eğer dikkatli bakarsanız, değişik bir şekle sahip olduğunu görebilirsiniz, bazı ilginç karakteristiklerle süslü!”

• Emeğine sağlık dostum güzel olmuş çeviri kazu ser veriyor sır vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARCO -- 16 Haziran 2013; 23:55:51 >
  • vcx teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.