Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.805
Cevap
121
Favori
236.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyun ilk çıktığından beri dualsense ile oynuyorum . Hareket sensörüyle oynamaya o kadar çok alıştım ki anologla oynayamıyorum artık . Hareket sensörüyle çok keyifli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Gt hayranı olarak sadece GT için desem yalan olmaz Ps5 almak istiyorum..Ps3 ten beri uzağım gelişmeleri takip edemedim.Yaşım eminim bir çoğunuz dan ileride..Bana bu konuda rehberlik ederseniz sevinirim..Öncelikle hangi modeli almalıyım versiyon bellek kapasitesi cd li yada değil v.b. İkinci elde nelere dikkat etmeliyim..Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim..

• utabev U kullanıcısına yanıt

Hocam benim önerim, ps5 slim alın. Amazon'da 18-20 fiyatlarda vardı.

GT7 alın bakın keyfinize.

Ayrıca buralardaki tek yaşı ileri siz değilsiniz, her zaman yardımcı olan arkadaşlar var sağolsunlar.

Hocam slim artı gt7 alın bakın keyfinize derim...41 yaşındayım 600 saate yakın oynamışlığım var... hergünde oynamaya devam... otomobil seven insan sıkılmadan senelerce oynar öyle güzel ve devasa bir oyun... hee bütçe sorun değilse çok iyi bir tv niz varsa pro tabiki...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Son 3 nesildir PlayStation alma sebebim Gran Turismo olduğu için sizi gayet iyi anlıyorum.

Bütçeniz tam olarak nedir? İkinci ele hiç girmeden PS5'i ithalatçı garantili dijital versiyon Slim kasa tercih edebilirsiniz. Oyunu da PS Store üzerinden satın alıp indirerek oynayabilirsiniz.

Diskli versiyonun artısı kutulu oyunları da oynayabilmenizdir. Artık oyunları PS Store indirimlerinden ya da PS Plus Extra/Deluxe abonelikleriyle uygun fiyata veya tamamen ücretsiz oynayabildiğimiz için kutulu oyun almak koleksiyon yapmak dışında çok da tercih edilen bir seçenek olmuyor.

• Çok oyuncu odalarına girip yarışmak için psplus üyeliği istiyor.

Tuhaf geldi bana bu durum. Neden satın aldığım bir oyunu online oynayabilmek için psplus üyeliği şartı var?

• kuzey81 kullanıcısına yanıt

Bu Gran Turismo ile ilgili bir durum değil hocam, uzun süredir PlayStation oyunlarında online oyun oynayabilmek için PS Plus aboneliği gerekmekte.

• Merhabalar iyi günler bu süper lisans da 1-2 yarış kaldı zorlandığım onları yapmasam bir şey oluyor ilerde yarışların haritaların açılması için yapmam mı gerekiyor ?

• Evet PS VR2 setim geldi ve tabiki ilk olarak GT7'de denedim. İlk VR kullanan biri olarak ilk cihaza göre çok daha başarılı bir cihaz çözünürlük kullanım kolaylığı haricinde kablo trafiğinin çözülmesi bile büyük başarı. Driveclub VR'ı oynamış biri olarak GT7 VR gerçekten başarılı ve akıcı. Driveclub VR çok severek oynamama rağmen baş dönmesi ve mide bulantısı sorununun büyük bir sorun hale gelmesi sonucu oyunu oynamayı bırakmıştım ama GT7 VR gayet akıcı geldi umarım ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşamam. VR ile oynamak insanı daha gerçekçi bir hisse kapılmasını sağlıyor yani cihaz hoşuma gitti şuan için.

• Soruma cevap veren tüm arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim..Televizyonum Sony 7-8 yıllık bir model..Anladığım kadarı ile Pro ya ve Cd li versiyona gerek yok..Bulunduğum yerde Ps5 Türkiye garantili 4 aylık Slim cihaz var..19.500TL istiyor pazarlık yapmadım henüz..Sizce ne kadara almalıyım yada sıfır bu fiyatlara alabileceğim bir yer var mı önereceğiniz..Ayrıca 27 inç Asus bir monitörüm var 144 herz buna da bağlayabiliyor muyum Ps5 i..

Pro'ya gerek yok demek doğru olmaz ancak 4K 120Hz bir paneliniz yoksa ve yeni çıkacak oyunları almayacaksanız normal PS5 yerine Pro'ya 15-20 bin lira daha fazla vermeniz ne kadar gerekli tartışılır.

27" Asus monitörünüze PS5 bağlayabilirsiniz.

Bahsettiğiniz cihaz Bilkom garantili mi yoksa ithalatçı garantili mi? Eğer ithalatçı garantili ise ikinci el cihaz için pahalı. Sahibinden üzerinden baktığımda 17.500-18.000TL gibi rakamlara ithalatçı garantili sıfır kapalı kutu cihazlar bulunmakta.

Satıcıyı tanımıyorum ancak örnek bir ilan linki bırakıyorum:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-sifir-cfi-2016-playstation-5-digital-slim-resmi-turkiye-modeli-1219251963/detay

Bulunduğunuz şehre göre yine avantajlı fiyatlar bulmaya çalışırız.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.Evet ithalatçı garantili Teknodeposu firmasından alınmış.Sizin verdiğiniz link Almanya cihazı Avrupa da garanti 1 yıl olduğu için garanti 1 yıl.Ekstra Dualsense için 2700TL istiyor alınmalı mı gerek yok mu..Normalde Bilkom ürünlerde slim de hangi kablo ve aparatlar çıkıyor kutu içerisinden o da karmaşık biraz dik tutma standı,dualsense şarj aparatı,usb-c kablo kiminde var kiminde çıkmıyor

İkinci DualSense tamamen size kalmış bir durum, evde ikinci bir oyuncu varsa ve birlikte oynayacaksanız alabilirsiniz. Diğer türlü boşta duracak.

Bilkom garantili olsun olmasın standart bir Slim kasa PS5'in kutu içerisinden 1 adet DualSense kontrolcü, yatay kullanım için 2 adet küçük plastik ayak, güç kablosu, görüntü aktarımı için HDMI kablo, DualSense'i şarj etmek için USB kablo çıkmakta.

Dikey kullanım için stand ve DualSense şarj istasyonu ayrıca satın alınması gereken aksesuarlardır. Bu iki aksesuar da 30. yıl özel versiyonun kutu içerisinde bulunmakta ancak o konsolun fiyatı zaten standart sürümden yüksek.

• Hizal koşturuyor 😎🇹🇷 izlemek isteyenler bakabilir

GRAN TURISMO TVyoutube
    [日本語] Race of Champions 2024
    https://www.youtube.com/watch?si=fOTjcvcnDwnUyjSH&v=de7_djgItaw&feature=youtu.be

• Herkese iyi yıllar.

2025 yılı için hedefim olan Direksiyon Seti alma niyetim var. VR2 gözlüğüm de var zaten. Gt7 oynamak için almayı planlıyorum direksiyonu da. Logitech g29 ile başlasam sıkıntı olur mu ? Tavsiyeleriniz nedir billmek isterim. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt

G29 fena değil ama dişli sistemi olduğu için çok ses çıkarıyor. Bütçe varsa thursmasters kayışlı modelleri daha iyi.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    İlk kez kullanıcam evimde. Başlangıç için iyi olur diyorum ama. Aşağı yukarı 5bin fark var gibi. Değer mi değmez mi vereceği tecrübeden.

• KenanK89 kullanıcısına yanıt

Bence değer. Ama hangi modele baktığınıza göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 1 Ocak 2025; 15:23:2 >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    T300 herhalde en düşük görünen model. Ona göre değerlendirdim.

• Merhabalar oyunu açınca mutlu yıllar dedi Mitsubishi Concept XR-PHEV EVOLUTION  verdi size de geldi mi böyle bir şey ?

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.