Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erhann57 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.799
Cevap
122
Favori
236.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet T300RS için o fark değer.

• lord091 kullanıcısına yanıt
    Gün içerisinde oyunu açtığımda herhangi bir araç hediyesi gelmedi. PSN hesabınızda kayıtlı olan doğum tarihi bilgisi yakın bir tarih olabilir mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 yıl sonra oyuna döndüm. PP 800 Nurburgring 3 tur ve PP 900 cafe yarışları için araç tavsiyesi isteyeceğim deneyimli arkadaşlardan. Darladılar.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Muhtemelen öyle pasta falan vardı 4 ocakta doğum günüm de muhtemelen öyle dediğiniz gibi 😎🫡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord091 kullanıcısına yanıt

Şimdiden mutlu yaşlar dilerim, en erken kutlayan Kazu oldu sanırım Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• sarppy kullanıcısına yanıt

ahahah aynen çok teşekkür ediyorum arada bankalarda atıyor erkenden :D Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• Arkadaşlar bölünmüş ekran da sağ tarafta kamera açısı seçeneği yok mudur? Dün baktık biraz bulamadım ayarları vs

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Başlangıç için G29 aldım şimdilik.

Çok ses dediğiniz kısım nedir? Abartılı bir durum yok şuanlık gördüğüm kadarıyla.

Yalnız şunu söyliyim, bugüne kadar GT oynamıyormuşum ben 😀 bu kadar ciddi derecede fark olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 2 Ocak 2025; 17:50:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GT7'de VR zevkli ya Kazu reis yapmış dostlar :)

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |
  • Source kullanıcısına yanıt
    O yıllardır Almanya ile yarışmıyor muydu, ne ara bize geçti? 😄 Değişikliğe sevindim.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun artık ülkemizin bayrağı ile pistlerde 😎

• Mikail bizim GTTY ekibimizde, Alman vatandaşı olduğu için resmi yarışlarda pasaportunun olduğu ülkeden yarışmak zorunda kaldığı için Almanya adına yarışıyordu. Zorunluluk istemeyen yarışlarda Türkiye adına yarışıyor. Tek vatandaşlığı var ama Türk arkadaşımız. @Source @Dream Machine

• vcx V kullanıcısına yanıt
    Türk olduğunu biliyorum ama bundan dolayı alman bayrağı taşıdığını yeni öğrendim 😇 kendisini takip ederim 😎

• 900 PP'yi McLaren VGT ile hallettim. Not düşeyim de belki birine faydası olur.

• Ya t300'ü satacam yada vr2 alacam. Ortası yok benim için artık

• Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |Endurance Leagueyoutube
    Gran Turismo 7 | Playstation 5 Pro - 4K Ray Tracing | Weekly Event - Monza GR.3 |
    https://www.youtube.com/watch?v=vS7zAngdeYo

Haftasonu weekly event, GR.3 10 turluk monza yarışında baya yarış oynadım kazasız sıkıntısız bir yarışa denk gelemedim.

• Oyunu aldım 10 saat kadar oynadım. Fena değil ama yıllarca iracing yaptıktan sonra baya bir yavan geldi fizikleri. Her şeyden önce oyun sim değil. Arcade olmaya daha yakın. Para kasmak zor diyenler olmuş ama ben daha 5. Saatte 2m kredi yaptım. Bir kaç iyi bildiğim pistte pist deneyim kısımları bol para veriyor. 2 pisti tam altın yapınca otomatik 1.6 1.7m coin geldi. Özellikle yarış dengesi, çarpışma fizikleri, yol fizikleri baya kötü geldi bana.

Araç kütüphanesi de zayıf her GT’de olduğu gibi bolca eski japon arabası var. Güncel bir M5,RS6 vs isterdim 10 çeşit STİ, GTR olması yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 6 Ocak 2025; 23:43:16 >
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Eski Japon araçları oyunun kanayan yarası. Gt Sport’tan beri yakınmaktan dilimizde tüy bitti. Gt’yi Forza MS’den daha çok seviyorum ama sırf araç çeşitliliği yüzünden gidip Forza MS’yi açıyorum.

• bir yarışa girmek neden saatler sürüyor.. ayrıca yarış sırasında sesli sohbet yok.. anca yazacaksın.. kol la ne ara ne yazacaksın ki..

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.