Şimdi Ara

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.698
Cevap
122
Favori
231.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur106

ps4 e de geleceği ihtimali söyleniyor doğru mu ? bilgisi olan var mı ?

Does Gran Turismo 7 work on ps4?

Of course, it is possible for Gran Turismo 7 to be available on PS4. It's common for major sports games to be released on both current and next-gen around the transition periods between generations.14 Tem 2020

Sadece ps5 olarak açıklandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yayınlanan PS5 oyunları tanıtım videosunda, GT 7 için daha önce yazan "first half of 2021" yani 2021 in ilk yarısında ibaresi değiştirilmiş ve "coming in 2021" yazılmış. Bu da demek oluyor ki yılın ilk yarısında GT7 gelmeyebilir ve muhtemelen yapım süreci biraz daha uzadı sonbahara gelme ihtimali ortaya çıktı. Bekleyip göreceğiz.

• Gran Turismo 7 arifesinde zamanında çok ses getiren Gran Turismo 5'den görüntüler paylaşıyorum, vakti zamanında forum'da az heyecan yapmamıştık. Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |

• Bunlarda Gran turismo 6 dan

Kendi çektiklerim

• Keşke PC tarafına da çıksa...

• vcx V kullanıcısına yanıt

Gran Turismo hep geç çıkar

• Çok bekletiyor, arada gt6 için ps3, gt4 için ps2 alasım geliyor.PS5i gt7 için aldım, çıkış oyunu olmasını bekliyordum, dumura uğrattı yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Çok bekletiyor, arada gt6 için ps3, gt4 için ps2 alasım geliyor.PS5i gt7 için aldım, çıkış oyunu olmasını bekliyordum, dumura uğrattı yine.

Yalnız değilsin Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

Gran turismo 6 oynamak için ps3 aldım bende ve daha öncede fikrim aynıydı gt sport dan çok daha keyifli

1200 aracın içinde bir birinin benzeri çok araç var ama çeşitlilik çok fazla yinede pist haricinde güzel dağ yolları, efsane sierra rallisi, goodwood festival, çok çeşitli etkinlikler var.

• Arkadaşlar, GT7 sadece PS 5 e gelecek. PS4 e gelmeyeceği çoktan açıklandı. Ayrıca online özelliği elbetteki yine olacak ancak henüz net bilgiler paylaşılmadığı için sadece tahminlerde bulunulabilir.

Aşağıdaki resimde menülerde GT Sport ibaresini görebilirsiniz. bu şu anlama geliyor ki online yarışlar GT7 de olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Artık adam gibi bir GT Oyunu yapmanın zamanı gelmiş hatta geçiyordu bile umarım Adı gibi çıkmasını 7 sene beklemeyiz ))

Alıntıları Göster

Ertelemeye Şaşırdık mı ? Tabiki HAYIR Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 23 Şubat 2021; 19:53:50 >
  • Hedef 2023 Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• MARCO kullanıcısına yanıt

Konu GT ve Kazu olunca 2023 bile iyimser bir tahmin.

Adamlar resmen koskoca nesli tek oyunla geçtiler.

O da kimse kusura bakmasın (ne kadar çok güncelleme alsa da)tam bir GT oyunu değildi.

• GT7 ertelenme haberi kesin mi? Bazi sitelerde hala Haziran diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

GT7 ertelenme haberi kesin mi? Bazi sitelerde hala Haziran diyordu

Haziranda çıkacak olsa oyuniçi videoları her yerde dolaşırdı bence. 2021 boş bir yıl olacak belli oldu....

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

GT7 ertelenme haberi kesin mi? Bazi sitelerde hala Haziran diyordu

Kesin gibi birşey Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | 

• Süper bir oyun olcak kesin ama baya bekletecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberi ilk okuduğum an GT Sport sayfasındaki konuya yazmıştım ancak esas buraya da paylaşmak gerek diye mesajımı ekliyorum.

Bugün gtplanet sitesinde bir haber yayınlandı. Playstation blog da playstation stüdyolarından bir yetkilinin röportajında söylediklerini içeriyordu.

Diyor ki, bazı oyunları hem PS4 hem de PS5 e çıkarmamız söz konusu olabilir. Mesela yeni gelecek olan God of war ve gran Turismo 7 gibi. Çünkü diyor, elimizde hazır duran 110 milyon ps4 kullanıcısı var ve biz ps5 e odaklanarak bu kitleyi görmezden gelemeyiz diyor. Ekliyor, sonuçta ps5 henüz daha az kullanıcıya sahip ve de üretimin yavaş ilerlemesi bu konsolun kullanıcı sayısını da şimdilik düşük bırakıyor.

Para kazanma açısından bakarsak haklılar. Para güzel şey onlar için doğal olarak. GT7 yi çıkarsalar 110 milyon ps4 kullanıcısı ile bir anda patlama yaparlar. Ama sadece ps5 e çıkarsa daha az kazançlı olacak.

Daha önce GT7 nin sadece PS5 e çıkacağı ve ps4 e çıkmayacağı kesin ifade ile belirtilmişti ancak pandemı döneminin yaşanması, üretimdeki ps5 çip sorunu ekonomik nedenler bazı durumların esnetilmesine yol açmış olabilir. Hala kesin GT7 ps4 e gelecek denmiyor ama üzerinde ciddi düşünüyoruz diyor Playstation yetkilileri. Merakla bekliyoruz. Hemen heveslenmemekte fayda var ama en azından PS+ kullanıcıları için bir anda bir şans doğdu.

• PS Experience sitesinde İtalya için placeholder beta kodu görünmeye başladı GT7'ye özel. Yakında GT7 hakkında bir şeyler gelecektir. Sport için de aynı test demolarından açmışlardı.

Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 |gtplanet
    Gran Turismo 7 Beta Test Appears on PlayStation Website
    https://www.gtplanet.net/gran-turismo-7-beta-test-appears-on-playstation-website/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Temmuz 2021; 14:17:32 >
  • Selam, konuya yeni katıldım. PS4 için geleceği resmi olarak onaylandı. Bakalım nasıl olacak? Bu seri ile çok geç tanıştım ama bağımlılık yaptı. 1 yıla yakındır sıkılmadan oynuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.