Şimdi Ara

Gran Turismo serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarış oyunlarına meragi olup da bu oyunu duymayan çok az kişi vardır diye düşünüyorum. Taa PlayStation 1 zamaninda GT2 ile oyunu oynamaya başladım, GT3 ve PlayStation 2 de aylarca GT4 oynadıktan sonra (yine de bitiremedim) daha oynayamadım. Tamamen konsol oyunu olarak üretiliyor ve pc oyunu çıkarmama konusunda israrcilar. Bugünlerde GT6 bile çıktı hatta bu oyun konsol bile sattirdigi için pc ye çıkarılmiyor diye biliyorum.

Oyun kariyer modunda, yarışlarda para kazanıp upgrade yapıyorsunuz, bazı araç tiplerine özel yarışlar ve sampiyonalar var. Hatta gercek zamanlı 24 saat yarışları bile var. Kazandığınız paralarla değişik tipte araçlar alıp geliştirerek yarış türlerine göre araçlar kullanıyorsunuz. Sürüş gerçekçiliği çok üst düzeyde.

Gran Turismo yarış oyunları içerisinde need for speed e bile fark atar diyecek kadar da iddialıyım.

Bu oyunun hastalarına sesleniyorum, pc de oynayabilen (emulator vs) varsa bi yardımcı olabilir mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS3'üm çalınmadan önce GT6'yı oynardım, premium arabalar modellemede ne kadar gerçekçiyse standart arabalar da o kadar kötüydü, işin garip tarafı aynı arabanın 2000 modeli var, 2001 modeli var. 2000 model Premium, 2001 model standart. Yahu var işte elinde şiir gibi modelleme, kullansana 2001 modele de?

Ama benim için çok sorun değildi, bir yerden sonra para basit arabalar için sorun olmaktan çıkıyordu ve ben de bumper cam sevdiğim için (ki bumper cam'da sürerken devir saati ve hız saati kadran şeklinde olurdu) basit binek arabalarla tur kasmak daha zevkli gelirdi. Mesela Corsa ile, 106 ile ne bileyim o arabalarla 170-180 yapmak spor arabayla 300 yapmaktan zevkli gelirdi.

Bir tek kariyer moduna uyuz olurdum, hareketli başlangıç yaptırırdı, 1. sırada başlayan araba ile 100-200 metre fark olurdu ve yarış hepi topu 2 tur sürerdi, tüm yarışı agresif bir şekilde koşmak gerekirdi ve buna rağmen 1. olamadığım bölümler vardı.

Yine de güzel oyundu, sonrasında Forza Horizon 3'ten bayağı keyif aldım. Gerçi şimdi onu da oynayamıyor, eski bazı yarış oyunları ile kendimi tatmin etmek zorunda kalıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Gran Turismo 7
    geçen yıl açıldı
    ### PS2 Gran Turismo 4 ###
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.