Basliktan da anlasilacagi uzere aracimla bodrum a gidip geldim... Toplamda 1537 km yol yaptim... Dondugumde otoparkta araci stop ettigimde ortalama yakit tuketimi 5,6 olarak gorunuyordu... Bu da yaklasik 300 tl yakit masrafi anlamina geliyor. Giderken aracta 3 yetiskin 1 cocuk, donuste 2 yetiskindik. Giderken arac full otesi dolu:) donuste bos tu... Otobanda 128 km ye, otoban disi yollarda 98 km ye hizi sabitleyerek kullandim.
Giderken en cok dikkatimi ceken ist- bodrum arasi tam 7 radar olmasiydi... Hic bu kadar radar kondugunuda gormemistim....
DIKKAT: bu radarlardan en can alicisi bursayi pas gecmenizi saglayan ucretsiz otobanda... Tam otobandan cikmak uzere iken radar sizi avliyoo... Allahtan hizi sabitledim..:) siz siz olun bu yolda sebze mevya halini gectikten sonra 130 u gecmeyin...!
Bodruma gidecekler icin bafa golu gecisi yol berbat ... Zemin cok bozuk... Ayrica karayollarindan dinamit patlatma programina bakin yoksa 2-3 saat beklersiniz...
Son olarak aracim 16.000 km yi gordu... Tek rahatsiz oldugum konu aracin sagindan solundan gelen gacirti gucurtu sesi... Bunun disinda gayet keyifli bir arac Grand Scenic...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme