Şimdi Ara

Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas - 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
21
Favori
83.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mtnei

Ben isoya entegre edip yazdırıp oynayabiliyordum ps2 de sorunsuz. Diski hala kenarda duruyor ama konsolla kutusunda.

UltraISO ile denedim ve dosya boyutunda değişim olmadan ekleme yapabildim. Ardından oyunu PS2 ve PCSX2'de açtım, bu programda iş var ben yanılmışım.

@CriminaL277_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 7 Haziran 2024; 1:41:18 >
  • iphone'a ps2 emulatörü gelir gelmez kuracağım hocam yamanı, eline sağlık.

• Teşekkür ederim kardeşim.

• Guest-D064AB06B G kullanıcısına yanıt

Bu eski hesabım neden silindi bilmiyorum. Neyse. Modun en güncel halini indirip tekrar bu kısmı "İngilizce" olarak düzenliyorum.

5 dil bir arada modunu hazırladım. İstersen sana göndereyim, İngilizce dilini değiştirmek yerine Türkçe ile beraber oyuna 3 dil daha eklemiş oluyoruz.

T•RK…E olarak gözüken kısmı hep geri "İngilizce" yazmak zorunda kalıyorum.

Bu arada dosyada çevrilmemiş bir cümleye daha geldim: I think I remember... hold on a mo, weren't you the one holding the video camera!

Oyunda nerede geçiyor bilmiyorum.

• hasanmerkit H kullanıcısına yanıt

Şimdilik 3D GTA'ların hiçbirinde metin düzenlemesi yapmıyorum, zamanı belli olmamakla birlikte arkadaşım 0xDeftones bendeki çeviri aracını güncelleyip tüm 3D GTA'lar için ortak kullanılan bir yapı hazırlayacak. Ancak o zaman istediğinizi yapabilirim. O zamana kadar bu projeye olan desteğimi geçici olarak bıraktım.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Tamamdır.

Bahsettiğim şey tam olarak bu: İngilizce dilini silmeden oyuna diğer 4 native dil ile beraber Türkçe'yi eklemek.

Fotoğrafı incele.

[img]https://i.hizliresim.com/9zattps.png[/img]

Bu adımları takip ederek senin Türkçe yamanı bu moda uyarladım:

american.gxt dosya ismi turkish.gxt olarak yeniden adlandırıldı.

MAIN tablosunda içeriği "T•RK…E" olan 3DAC4E04 anahtar içeriği aynı kalacak.

MAIN tablosunda içeriği "T•RK…E" olan E4A3A832 anahtar içeriği "‹NG‹L‹ZCE" olarak değiştirildi.

turkish.ini dosyası eklendi:

[MAIN]

8A881C03=FEL_POR

70872160=FEL_POL

3DAC4E04=FEL_TUR

4E260220=FEL_RUS

E82F1BEC=FEL_UKR

74B000EC=FEL_IND

languages.ini dosyasına bir dil silinip yerine Türkçe eklendi. (Diğer diller ile karşılaştırınca İtalyanca)

[2]

GXT_language_key = FEL_TUR

GXT_file = turkish.gxt

Is_system_metric = 1

5. dilden sonra eklenen diller, oyun içi gardolapda çökmeye yol açıyor. LanguageLoader.asi geliştiricisine bilgi verildi.

• Fotoğraf linki: https://hizliresim.com/9zattps

Eğer geliştirmeye devam edersen mutlaka benimle iletişime geç lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.