Şimdi Ara

Grand Theft Auto III, Vice City & San Andreas - 2023 Türkçe Yamaları (PC & PS2) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
21
Favori
85.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Steam'den 1.0'a düşürülmüş versiyon, SilentPatch, SkyGfx ve geniş ekran düzeltme yamasıyla oynuyorum ve hiçbir sorun yok. Steam'deki ham versiyonla denemedim ve açıkçası öyle oynamaya zaten değmez bile, oynayacaksanız muhakkak versiyon düşürmesi + zip dosyası içinde belirttiğim hayranların yaptığı düzeltme yamalarını kullanın. Bire bir orijinal deneyim istiyorsanız sadece 1.0 versiyon düşürmesi + SilentPatch kullanın, çökme hataları dâhil oyunda bulunan tonla hatayı düzeltiyor.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Neden 1.0'a düşürüyorsunuz hocam, meraktan soruyorum.

• SemihDulger kullanıcısına yanıt

Mod ve hata düzeltme yamalarıyla uyumlu olduğu için, 1.0 harici versiyonda çalışmıyorlar.

Dediğiniz yamaları ben de yükleyip denedim ancak oyun hiç çalışmadı. Acaba bir yerde hata mı yaptım diye tekrar indiriyorum bakalım.

• Biraz hassas diyebileceğim incelikte bu yamaların kurulumu da, Windows Defender'ın müdahale etmediğinden, 1.0 versiyona düşürdüğünüzden ve en önemlisi, versiyon düşürme sonrası ASI Loader yüklediğinizden ve yamaları ASI Loader ile birlikte gelen "scripts" klasörüne attığınızdan emin olun. Zip dosyası içinde belirttiğim sıralamayla gitmediyseniz bir de o o sıralamaya uyarak deneyin, çalışması lazım.

Fazla uğraştırıcı geliyorsa oyunu baştan kurup üzerine sadece Türkçe yama + "GTA SA: Definitive Edition | D.E.P." modunu yüklemeyi de deneyebilirsiniz ama o modun getirdiği font dosyası Türkçe yamanınkiyle çakışacaktır. Onu engellemek için de modun getirdiği font dosyasını silmeniz gerekebilir. Modloader yüklüyse "gta_sa.exe"nin bulunduğu klasördeki "modloader" klasörüne gidin ve "fonts.txd" diye arama yapın, sonuç çıkınca "mod" klasöründeki "fonts.txd" dosyasını silin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 11 Eylül 2023; 21:42:54 >

Yanlış dosyayı yüklediğim için olmamış, her şeyi dikkatlice ve sırayla yapınca oldu. Hayran yamalarının hepsini yükledim.

Cevaplar için teşekkürler.

• SemihDulger kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler. PS2 için patch dosyası hazırladım. SLES_52541

Grand Theft Auto - San Andreas (Europe) (En,Fr,De,Es,It) (v2.01) versiyonuna uygundur.

SHA256 3db84b905dedb72462196d6df5594c72d3ce37fafcaad10f5f51528ce02b7418

Hem Widescreen hemde türkçe altyazı eklenmiştir.

Klasör içerisinde bulunan icarus programını çalıştırın. Apply Patch tıkladığınızda orjinal iso dosyasını, iso file kısmına klasör içerinde bulunan gta.patch.bdiff dosayını Patch kısmına save to kısmına yeni oluşacak iso dosyasının ismi ile yolunu seçip Apply'e tıklayın.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siella -- 14 Eylül 2023; 12:32:12 >

• siella kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim uğraşınız için, boş bir zamanımda bakmaya çalışacağım.

• EMEKLERİNİZE SAĞLIK

• Ellerinize sağlık.

SA oynamak isteyen arkadaşlar için şuradan toplu mod paketini öneriyorum.

• Büyük emek var hocam elinize sağlık gta 3 ve vc yamaları sayısı artmış oldu.

• ps2 için iso'ya dosyaları entegre ediyorum ancak oyun açılmıyor oyunu ps2'de türkçe oynayabilen var mı?

• Elimde PS2 olmadığı için maalesef hiç cihazın kendisinde deneme şansım olmadı, deneyen birisi konuya yazarsa çok makbule geçer. PCSX2 ile denediğinizde oyun sorunsuzca açılıyor mu? PCSX2 ile sorunsuzca açılıyor ama PS2'de açılmıyorsa Türkçe font dosyası sorun yaratıyor olabilir. Bir deneyin, durum buysa bu akşam ilerleyen saatlerde veya yarın gündüz bana özel mesaj atabilirsiniz. Size Türkçe font dosyasının kaldırılmış hâlini atarım, bir de onunla denersiniz.

PCSX2 üzerinde denedim açılmadı. Poweriso,Ultraiso gibi düzenleyiciler San Andreas gibi bazı oyunlarda var olan LBA (Mantıksal blok adresleme) denilen korumasını bozuyor. ISO üzerinde herhangi bir düzenleme yapmasını engelliyor. Bu yüzden LBA'yı rebuild eden bir tool gerekli bende dün biraz uğraştım sonra gerekli tool'u bulup düzenledikten sonra PCSX2, AetherSX2'de denedim sorunsuz açıldı.

Xpert Tool gerekli aracın adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 1 Haziran 2024; 20:37:42 >
  • Frobisher kullanıcısına yanıt

LBA ve Xpert Tool aracını sizden öğrendim şimdi, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Ama yıllardır 3D GTA'lar için UltraISO ile Türkçe yamalı ISO dosyası hazırlayıp PCSX2 ve AetherSX2'de sorunsuzca oynuyorum, açılmama sorunu hiçbir zaman başıma gelmedi. UltraISO haricindeki programlarla ISO hazırlamaya çalışınca açılmama sorunu yaşamıştım sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim. UltraISO'yu deneyimlememiştim ancak siz dedikten sonra bir deneyeceğim satın alıp eğer sıkıntı yaşamazsam bildiririm. Bu arada San Andreas için USA 3.00 sürümünü mü, Europe 2.01 sürümünü tavsiye edersiniz yama için?

• Yalan olmasın, 2021'deyken iki sürümle de denedim diye hatırlıyorum ve herhangi bir uyumsuzluk yaşamamıştım galiba. Bildiğim kadarıyla 3.00 sürümünde isyan çıkarma hilesini yazınca etkisinin kalıcı olması hatası düzeltilmişti, o yüzden tavsiyem 3.00'dan yana olacaktır.

• Frobisher kullanıcısına yanıt
    Ben isoya entegre edip yazdırıp oynayabiliyordum ps2 de sorunsuz. Diski hala kenarda duruyor ama konsolla kutusunda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.