Şimdi Ara

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
25
Favori
114.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeşitli grafik geliştirmeleri var ama bence en önemli farkı otomatik kayıt özelliğinin olması. Orijinal sürümlerinde sadece eve gidip manuel kayıt yapabiliyordun.

• Elinize sağlık çok teşekkürler beyler Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama 

• mobil versiyonu çıktı bugün itibariyle, uyarlamak mümkün olur mu? @CriminaL277_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 15 Aralık 2023; 2:14:42 >
  • Frobisher kullanıcısına yanıt

Maalesef mobil için herhangi bir çalışma yapmayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar ben program files tan rockstar games tikliyorum ancak bu sekilde gozukuyor bir turlu yapamadim yardimci olabilir misiniz Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam öncelikle teşekkür etmek istiyorum emeklerinize sağlık. 1.07 güncellemesi geldi bildiğiniz gibi. Bununla ilgili bir güncelleme yapmayı planlıyor musunuz? şu an 1.07 oynamaya çalıştığımda bu tarz yazılarla karşılaşıyorum ve bu olduğunda oyun çöküyor. güncelleme yapmayı düşünmüyorsanız da 2023 2021 yamalarının versiyon bilgisini paylaşır mısınız, o sürümü bulup öyle oynamaya çalışalım en azından. bu arada yamayı pc ve switchde denedim ikisinde de çalışıyor ama ikisi de son sürüm olduğu için aynı hataları aldığında çöküyor. @CriminaL277_

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirana37 -- 31 Temmuz 2024; 23:47:52 >

• pirana37 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Güncellemeden haberim yoktu, açıkçası oyunu takip etmeyi bırakmıştım bayağıdır. En kısa zamanda bakmaya çalışacağım.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Hocam banada özelden olsun bu grup olsun yardımlarınız ve emekleriniz için çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız ♥️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @n8birbaslangic Başımın üstünde yeriniz var, rica ederim.

3 Ağustos 2024 Güncellemesi: Yamaların iki versiyonu da oyunlara gelen son güncellemelere uyarlandı.

Güncel versiyonları ana sayfadan indirebilirsiniz.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Reis Adamsın

Eline Gözüne Sağlık

• 12 Kasım güncellemesine uyarlayabilir misiniz?

• gta definitive edition v1.112 versiyonunda çalışmıyor

• Merhabalar, v1.112 sürümüne uyarlama olacak mı

• Merhaba. En kısa zamanda uyarlanacaktır.

• merhaba bende v1.112 sürümüne uygun yamayı bekliyorum...emeğiniz için teşekkürler

• 14 Kasım 2024 Güncellemesi: Yama, 3 oyuna da gelen 1.112 güncellemesine uyarlandı.

İndirme Linki İçin Tıklayınız

• Çok teşekkürler, eline sağlık. Rockstar Games geç de olsa kendine yakışanı yaparak oyunu düzeltmiş. Ceza kesercesine Grove Street Games’in logosunu da kaldırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler...emeğinize sağlık

• Sağolasın kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.