Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 haftaya oyunun yapımı biter, kutulama hazırlıkları başlar büyük ihtimalle.

Vay be zaman ne çabuk geçiyor. Bir bakarız PC'ye çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 3 Ağustos 2013; 21:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

İnsanlar biraz abartıyor sistem gereksinimleri çok abartıyor.
    Rockstar iyi port ederse (Yani GTA IV gibi bir rezil birşey olmazsa) çoğu PC rahat oynatır...
    Bu oyun sonuçta 8 yıllık konsollar için yapılıyor ve grafikleri BF3'ün veya Crysis 3'ün seviyesine yaklaşmıyor bile... Ki HD 7750 gibi bir düşük seviye ekran kartı BF3, Crysis 3 gibi oyunları sorunsuz oynatabiliyor.
    Adam gibi port yaparlarsa HD 7750'den daha kötü ekran kartları'da rahat oynatır.

malesef 8 yıllık konsolda oynanıyor ama 5 yıllık pcde oynanmaz.dx10 desteklemicek gibime geliyo(crysis 3 gibi).4870 4890 gibi kartlara yazık olcak.oyun için konsol almak en mantıklısı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

Rockstar iyi port ederse (Yani GTA IV gibi bir rezil birşey olmazsa) çoğu PC rahat oynatır...
    Bu oyun sonuçta 8 yıllık konsollar için yapılıyor ve grafikleri BF3'ün veya Crysis 3'ün seviyesine yaklaşmıyor bile... Ki HD 7750 gibi bir düşük seviye ekran kartı BF3, Crysis 3 gibi oyunları sorunsuz oynatabiliyor.
    Adam gibi port yaparlarsa HD 7750'den daha kötü ekran kartları'da rahat oynatır.

malesef 8 yıllık konsolda oynanıyor ama 5 yıllık pcde oynanmaz.dx10 desteklemicek gibime geliyo(crysis 3 gibi).4870 4890 gibi kartlara yazık olcak.oyun için konsol almak en mantıklısı galiba.

GTA V gibi bir oyunu'nun DirectX 9 ve 10'u desteklemeyeceğini hiç sanmam bile.
    GTA V grafik olarak gayet sıradan bir oyun... Crysis 3 ise en iyi PC'leri sınırlara iten bir oyun.
    Bence DirectX 9 ve 10'u destekler... Metro Last Light bile DirectX 9 ve 10'u destekliyor... ki o oyun grafik konusunda çok başarılı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

GTA V gibi bir oyunu'nun DirectX 9 ve 10'u desteklemeyeceğini hiç sanmam bile.
    GTA V grafik olarak gayet sıradan bir oyun... Crysis 3 ise en iyi PC'leri sınırlara iten bir oyun.
    Bence DirectX 9 ve 10'u destekler... Metro Last Light bile DirectX 9 ve 10'u destekliyor... ki o oyun grafik konusunda çok başarılı.

umarım öyle olur.gerçi benim kart dx11 ama pek akıcı oynayamıcam.1920x1080de med.de akıcı oynarım inşallah.

• PC ye çıkmayacak boşuna beklemiyin ilk biz oynuyacağız nihahahahahahha

• PS3'te GTA LCS'yi gördükten sonra Rockstar'dan optimizasyon falan beklemiyorum. Max Payne ile düzelttiler sandım ama demek ki GTA IV optimizasyon faciasından sonra halen akıllanmamışlar, test etmeden koyuyorlar utanmadan önümüze. Üzgünüm ama bence umutlanmayın pek.

Rockstar'ı severim, saygı duyarım, oyunları çok ayrıntılı ve güzeldir ancak optimizasyon konusunda maalesef beceriksiz bir firma. Hemen her oyunda bir sorun çıkarıyorlar.
  • GTA yı bi vice city bi de san andreas ta oynmıştım. gta 4 oynamadım doğru düzgün mesela akıcı gelmedi. gta 5 umarım düzgün olur.
  • Umarım athlon II x4 645 sorun çıkarmaz bana.Gerçi daha çıkmasına epey var pc'ye bir işlemci alır keyfime bakarım
  • Arkadaşlar

Sistem
    --------------------------------------------------------------------------------

Toplam sistem belleği miktarı 4,00 GB RAM
    Sistem türü 64 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 2

Depolama
    --------------------------------------------------------------------------------

Sabit disklerin toplam boyutu 465 GB
    Disk bölümü (C:) 383 GB Boş (Toplam 442 GB)
    Medya sürücüsü (D:) CD/DVD
    Disk bölümü (E:) 16 GB Boş (Toplam 23 GB)
    Medya sürücüsü (F:) CD/DVD

Grafikler

Görüntü bağdaştırıcısı türü Intel(R) HD Graphics 3000
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 1664 MB
    Ayrılmış grafik belleği 32 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 1632 MB
    Birincil monitör çözünürlüğü 1366x768
    DirectX sürümü DirectX 10.1

Sizce GTAV Kaldırır mı ? GTA4 lowda 50fps alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctorum -- 27 Ağustos 2013; 2:23:51 >

• çıkış tarihi yaklaştıkça herkes benim gibi mevcut donanımım kaldırırmı telaşı içine girmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

PC'yi atıyorum aşağı.

Benimde atmam gerek

Olum pc ye çıkmayacak la

• quote:

Orijinalden alıntı: murat08e

quote:

quote:

quote:

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

PC'yi atıyorum aşağı.

Benimde atmam gerek

Olum pc ye çıkmayacak la

ben atmam

• ROCKSTAR
  • ARKADAŞLAR BENİM EKRAN KARTIM NVİDİA GEFORGE 430..
    MİNİMUM SİSTEM İÇİN UYGUN MUDUR..?
  • Pc'ye çıkmadiğini duyduğum an gittim ps3 aldım sonrada önsiparişe yazıldım hayatımda hiç konsol sahibi olmamiştim.Ve şuanda gayet mutluyum, joyped ile oynanablirlık dışında grafikleri hayli tatmin edici 500 tlye keyifle oyun oynuyorsun.Her oyunu pc ile oynadım ve gta 5 pcye çıkmasını en çok istiyen biriydim sırf çıkma ihtimali var diye Classified aldım malasef satıcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

Gta IV ü kasmadan oynatan bilgisayar V i de oynatacaktır, artık gidip uzay üssü gibi sistem gereksinimi tahmininde bulunmaktan vazgeçip işinize bakın, hadi bana müsade

Bencede
  • PC biraz zor bu oyun %90 ı korsan zaten
  • razor sitesinde pc versiyonu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adamın Biri

Her şey bir yana bu oyunu oynatacak sistemi 5 yıla toparlayabilirsem iyidir. Neyse bizde konsoldan Gta 4 yardırırız,niyeyse hiç sıkılmıyorum şu oyundan.

5 yılı bulmaz yav.
    Aynen valla en uzun süre oynadığım oyun GTA IV. Halen de ilk günkü zevkle açar oynarım. Kızanlar olacak ama: San Andreas falan hikaye bence. Asıl GTA, IV. San Andreas da çok oynadım zevkle ama asıl zevki IV'te aldım.

GTA 4 çıktığı zamana göre harikaydı ama GTA V konsollarda tam bir fiyasko olacak benden demesi....
    Grafikler rezalet olacak, renderlı süper görüntüler gibi olmayacak.
    örnek :

Direk konsollarda demişsin.Pc de iyi olma ihtimali mi var acaba diye düşündüm

Konsolda kötü olacaksa pc de daha kötü olur.Şu an oyunun port olacağından ve rockstarın port elemanları aradığını biliyormusun ?

alttaki game play demişsin o oynayış video oyunu animation kısmı var üsttekide o üstteki pc de olucak diye bir şey mi ? ha doğru ya pc çıkmıyor oyun :D

• Bazı yerlerde PC sürümü dolanmaya başladı , pek inanmamıştım . İso dosyalarını indirmeden setup açabildim.Çoğu yabancılarda çalıştığını söylüyor ama inanmıyorum.Key istiyor , not defterinde de reklam sitelerine yönlendiriyor.Resim tarafımdan çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 12 Eylül 2013; 18:51:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.