Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o site razor sitesi degil ki sizi iyi keklemisler (bknz orjinal razor sitesihttp://www.razor1911.com/ )
    aman diyim bosuna indirmeyin ve keylogger spyware felan yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

direkt torrent linki yok muymuş acaba

Vallaha ben elimde olanı verdim. Gerisini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

o site razor sitesi degil ki sizi iyi keklemisler (bknz orjinal razor sitesihttp://www.razor1911.com/ )
    aman diyim bosuna indirmeyin ve keylogger spyware felan yemeyin

Ben ekşisözlüğün yalancısıyım. Normalde böyle işlere girmem, internet hızım çok düşük çünkü, ama 5 gün önce internet hızı 10 katına çıkınca bakalım noluyor dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

Dedictied destegi olacagini duydum.Umarim olur.Pcye bence %99 cikicak.Sadece konsol oyuncularini biraz kendilerini ozel hissetsinler istiyorlar.

+1 zaten çıkarmazlarsa kendileri hata yaparlar yok illa çıkarmicaz derlerse gidip sadece gt5 için ps4 alırım

işte adamlar böyle para kazanır, kendin söylüylorsun ;)

hocam pc'ye çıkacağına kesin gözüyle baktığım için öyle dedim aslında yine alırımda sadece gta5 için alır mıyım o tartışma konusu

ne yalan söyliyim 3000 tl bütçem vardı pc alıcaktım iyi bir pc ama , evde güzel tv yoktu bütçeyim babam 5500 tl çıkardı gittim tv+ps3 aldım aslında tv nin yanında 500gb slim xbox 360 veriyorlardı 200 tl ye indirimli almadım sırf ps3 oyunları daha iyi diye 700 tl ps3 e verdim olabilir hocam gta 5 pc çıkacağı kesin değil iyikide pc almamışım diyorum kendime

200 tl ye xbox vardı, gittin 700 tlye ps3 aldın. tebrik ederim.

• pc sürümünü yayan adam 30gb'a yeryüzündeki tüm virüsleri koymuş heralde
  • O sitede Pes 14,Cod'un yeni oyunu ve NFS Rivals'de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

Fx6100 ile 2500k bir mi? 7850 ile 660ti bir mi? 2500k ve 660 ti çok iyi 7850 ile karşılaştırılamaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok beyler yalan razor sitesi fake boşuna ugrasmayın
  • Siz oyunun bilgisayara çıkıp çıkmayacağını tartışırken çocuğun biri indirmiş bile ama oynayamıyor :D ---->>>>http://www.youtube.com/watch?v=dKwTMKnS2uo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AgentAlaikit

Siz oyunun bilgisayara çıkıp çıkmayacağını tartışırken çocuğun biri indirmiş bile ama oynayamıyor :D ---->>>>http://www.youtube.com/watch?v=dKwTMKnS2uo

yayınlanma tarihi dün görünüyor ama en az 1 haftalık bu
  • sırf gta 5 için gidip konsol alanlar size diyecek bişe bulamıyorum ama ne kadar çok sevindim sızıntı olmasına kapak oldu size rstar sizi enayi yerine koyuyor böyle bir oyunu ayın 17 sinden önce nasıl olurda yok spotçular faln nasıl ulaştırdı bu adamların eline bilinçli yapıyorlar herkes gördü gameplay videolarnı ve büyük hayal kırıklığı oyun oyunda araç hasarı bile yok ayrıca pc içinde optimizasyon yapmayacaklar yaparlarsa ps3 satılmaz ps4 satılmaz xbox satılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat67 -- 14 Eylül 2013; 12:19:39 >
  • Allahını seven biri bulsun şunu. O site fake tamam da gerçek versiyonu torrentlerde dolaşıp duruyormuş. Torrentlerden anlasam gidip kendim bulacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paperclip

Allahını seven biri bulsun şunu. O site fake tamam da gerçek versiyonu torrentlerde dolaşıp duruyormuş. Torrentlerden anlasam gidip kendim bulacağım.

:D ben biliyorum ps3 için ve xbox için var ama 17 sinden önce söyleyemem :D s. ile başlıyor sitenin adı diyorum devamını araştır
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Onlara ihtiyacım yok saol :) Bana sadece PC versiyonu lazım.
  • pc versiyonu çıkmayadabilir çıksada fazla bir şey isteyemez malum grafik falan ortada gta iv gelişmiş versiyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouche

O değilde oyun konsollara çıktıktan sonra hiç bir GTA konusuna uğranmaz.Spoiler manyağına döneriz.Olan yine bize olacak.

Bölümün üzeri çizilsin, bu ps3 ve 360cılar ortalığın anasını ağlatacak. Resimli anlatım, görev yardım vb...
  • Arkadaşlar sizce gtaV i rahat bi şekilde kaldıracak sistem ne kadar eder simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soarus kullanıcısına yanıt
    Daha oyunun sistem gereksinimleri açıklanmadıki oyunun çıkıp çıkmayacağıda belli değil pcye.
  • Şu oyun Türkçe bile çıksaydı genede konsol almazdım. Kasımda 400 dolara PS4 çıkıyor bu saatten sonra eski nesil konsol almak hata olur.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.