Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Şu oyun Türkçe bile çıksaydı genede konsol almazdım. Kasımda 400 dolara PS4 çıkıyor bu saatten sonra eski nesil konsol almak hata olur.

400 dolar yurt dışı fiyatı senin ülkene 1200 tl gibi fiyatlara geliyor normalde 700-800 olması gerekirdi
  • Ülkemizde ne kadar olacağını bekleyip göreceğiz.
  • Euro artmasaydi 1300 tl civarında olucakti, euro yükseldi 1500 tl'lerde gelceği satıcılar tarafından söyleniyor.
  • Yeni konsollar çıkmadan eski konsol stoklarını eritmek istiyorlar bence haklılar pc ye bir süre çıkarmamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Eylül 2013; 18:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

sırf gta 5 için gidip konsol alanlar size diyecek bişe bulamıyorum ama ne kadar çok sevindim sızıntı olmasına kapak oldu size rstar sizi enayi yerine koyuyor böyle bir oyunu ayın 17 sinden önce nasıl olurda yok spotçular faln nasıl ulaştırdı bu adamların eline bilinçli yapıyorlar herkes gördü gameplay videolarnı ve büyük hayal kırıklığı oyun oyunda araç hasarı bile yok ayrıca pc içinde optimizasyon yapmayacaklar yaparlarsa ps3 satılmaz ps4 satılmaz xbox satılmaz

Oyunu oynamış gibi konuşuyorsunuz, oyunda araçlarda hasar sistemi var, sadece 4. oyuna göre araçlar daha dayanıklı. Ayrıca oyun için konsol alınır mı, evet alınır. Bir oyun bile olsa konsol alınır, kaldı ki, PC'de oynama imkanı olmayan onlarca kaliteli oyun mevcutken, bu tartışılmaz bile. Eski nesil konsollarda biriken oyunlar bir tarafa, fiyatları 400 TL civarındayken bunu söylemek bile hatadır.

Ayrıca oyunun konsollar için grafikleri gayette güzeldir, hayal kırıklığı falan olduğunu düşünüyorsanız, girin bir konsol bölümüne, insanların ne kadar beğendikleri ile alakalı yorumları okuyun. Bu oyunun da minimum 25 milyon satacağını bir kenara not edin.

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

Bu tablodaki satış rakamları neden GTA'nın konsollara öncelikli olarak çıktığının resmidir.
    VGChartz
    Video Game Charts, Game Sales, Top Sellers, Game Data - VGChartz
    http://www.vgchartz.com/gamedb/?name=Grand+Theft+Auto+IV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 14 Eylül 2013; 18:29:58 >

• Eğer bu oyunun PC ye resmi olarak çıkar ve port edilerek binbir çeşit sorunla çıkarsa GTA4 te olduğu gibi,
    bu sefer Rockstar'ın binasına molotof atarlar valla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 14 Eylül 2013; 19:16:31 >
  • Çok büyük hayal kırıklığı nerdesyse GTA 4 ten hiçbir farkı olmayan bir oyun. Bu oyunu pc'ye konsollarla birlikte Türkçe dahi çıkarsalar almam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılmıyorum, grafik motoru açısından gta 4, 2008 yılında bir çok oyuna göre devrim niteliğindeydi.Gta 5 online moduyla ön plana çıktı zaten.Oyun tarihinin en iyi oyunu olarak gösteriliyor gta 4.Gta 5 online modu eğer söyledikleri kadar başarılı olursa gta4'dün tahtını alıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanmarl

Katılmıyorum, grafik motoru açısından gta 4, 2008 yılında bir çok oyuna göre devrim niteliğindeydi.Gta 5 online moduyla ön plana çıktı zaten.Oyun tarihinin en iyi oyunu olarak gösteriliyor gta 4.Gta 5 online modu eğer söyledikleri kadar başarılı olursa gta4'dün tahtını alıcaktır.

tamam işte GTA 4 çıktığı zaman devrim niteliğindeydi GTA 5 te nerdeyse hiçbir grafik yeniliği yok bende bunu diyorum zaten o yüzden alınmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Katılmıyorum, grafik motoru açısından gta 4, 2008 yılında bir çok oyuna göre devrim niteliğindeydi.Gta 5 online moduyla ön plana çıktı zaten.Oyun tarihinin en iyi oyunu olarak gösteriliyor gta 4.Gta 5 online modu eğer söyledikleri kadar başarılı olursa gta4'dün tahtını alıcaktır.

tamam işte GTA 4 çıktığı zaman devrim niteliğindeydi GTA 5 te nerdeyse hiçbir grafik yeniliği yok bende bunu diyorum zaten o yüzden alınmaz...

Grafik zaten tatmin edici görünüyor.Ayriyetten önsipariş olarak ps3ün en çok satan oyunu olucak gibi görünüyor.Alınmaz göreceli kavram sırf bu oyun için konsol alan bir sürü insan var.Bundan 2 sene önce biri bana oyun için ps3 alcaksın dese gülerdim, ama sırf gta için ps3 aldım.Adamların bu sefer yaptıkları zaten Online mod olayı.Oyunun sızması sıkandal gibi gözüksede oyunun önsiparişine giren insanlar 1 ekimdeki online modunu bekliyorlar.

• Duyduğum kadarıyla, ama kesin bilgi değil, bu XBOX ve PS3'e oyunları sahte yükleyen arkadaşların hesapları kapatılıp, online aktivitesi sonlandırılacakmış. Bu oyunun sahte versiyonları, piyasaya sahte oyun oynayan oynayan oyuncuları tespit etmek amacıyla sürülmüş. Bir nevi Truva Atı gibi. Aynı zamanda bu amaçla insanların PS4 alması ve PS4 satışlarının, ve tabii ki oyunun orjinal satışlarının arttırılması hedefleniyormuş. Diyorlar ki eğer oyunun sahte versiyonunu yüklemeyin. Yüklediyseniz de yapabileceğiniz hiçbir şey yok
  • Valla xboxta çatır çatır oynadım 3 saat boyunca. Şimdi çıktım hatta. İnternete bağlı değildi tabii Ama oyun güzel yani oynayın Tabii pc'ye çıkarsa eğer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-72

Valla xboxta çatır çatır oynadım 3 saat boyunca. Şimdi çıktım hatta. İnternete bağlı değildi tabii Ama oyun güzel yani oynayın Tabii pc'ye çıkarsa eğer.

Bende Salı gününü beklemeden Pazartesi alamaya çalışacağım olan spotçulardan PS3 için. Ayrıca GTA 5 i online oynayamadıktan sonra pekte bir değeri yok. Bilgisayar a zaten 4-8 ay sonra çıkacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Grafik zaten tatmin edici görünüyor.Ayriyetten önsipariş olarak ps3ün en çok satan oyunu olucak gibi görünüyor.Alınmaz göreceli kavram sırf bu oyun için konsol alan bir sürü insan var.Bundan 2 sene önce biri bana oyun için ps3 alcaksın dese gülerdim, ama sırf gta için ps3 aldım.Adamların bu sefer yaptıkları zaten Online mod olayı.Oyunun sızması sıkandal gibi gözüksede oyunun önsiparişine giren insanlar 1 ekimdeki online modunu bekliyorlar.

arkadaşım ben grafikten memnun olmadım ve benim gibi düşünen binlerce insan var. Bilmiyorum belkide grafiğin o kadar berbat olması ps3 te oynanmasıydı yani önceden gösterilen resimlerle aynı değil yada o resimlerde pc ile oynayıp gösterdiler.

Siz memnunsanız ps3 aldıysanız güle güle kullanın,oynayın sizin adınıza ne mutlu ama ben tatmin olmadım benim için tam bir fiyasko GTA 5 benim için başlamadan bitti...

• Öyle bir online moda pc versyonu Allah'ın emri zaten arkadaşlar . Kesinlikle çıkacaktır
  • Oynanış videolarını izledim, grafik olarak GTA IV'ten çok büyük bir farkı (artısı) yok.

• Burdan Bakın Bakalım Gta IV Den Farklımı Değilmi.Adam Daha Oyunu Görmemiş Yorum Yapıyor.http://forum.donanimhaber.com/m_53958394/mpage_41/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 14 Eylül 2013; 7:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Burdan Bakın Bakalım Gta IV Den Farklımı Değilmi.Adam Daha Oyunu Görmemiş Yorum Yapıyor.http://forum.donanimhaber.com/m_53958394/mpage_41/tm.htm

Cevap kime?

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

Burdan Bakın Bakalım Gta IV Den Farklımı Değilmi.Adam Daha Oyunu Görmemiş Yorum Yapıyor.http://forum.donanimhaber.com/m_53958394/mpage_41/tm.htm

Cevap kime?

En son mesaj senin ve adamin yazdigi mesaj senin yorumuna gore olfugu icin sana yazmis oluyor.

• Pc ye çıkmayınca kötülemeye başlarlar yakında.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.