Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC'ye çıkacak. Ben ona inanıyorum. Oyunu oynamadım ama uzaktan görüntülere vesaire bakarak söyleyebilirim ki, bu oyuna kötü diyen çarpılır. Ama;

Ama; bana göre WATCH_DOGS bu oyundan daha güzel olacak. Tabii bu belki de "Person of Interest" dizisini çok sevdiğimden kaynaklanıyor.
  • gta v pc için erken zamanda çıkıcak rocstar çıkarda 5-6 ay derse çıksa bile satış yapamaz zaten oyunun çıkışını ertelemiştin bu zamana kadar portlanmış olması lazım :D kasım ayında pc için gelicek görürsünüz :D
  • Ben sabırla PC versiyonunun çıkmasını beklicem. Hem belki PC versiyonu çıkana kadar konsoldan dil dosyalarını alıp Türkçe ye çevrilir oyun ve PC versiyonu çıktıktan sonrada Türkçe dil dosyaları oyuna entegre edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMidas

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

Dedictied destegi olacagini duydum.Umarim olur.Pcye bence %99 cikicak.Sadece konsol oyuncularini biraz kendilerini ozel hissetsinler istiyorlar.

+1 zaten çıkarmazlarsa kendileri hata yaparlar yok illa çıkarmicaz derlerse gidip sadece gt5 için ps4 alırım

işte adamlar böyle para kazanır, kendin söylüylorsun ;)

hocam pc'ye çıkacağına kesin gözüyle baktığım için öyle dedim aslında yine alırımda sadece gta5 için alır mıyım o tartışma konusu

ne yalan söyliyim 3000 tl bütçem vardı pc alıcaktım iyi bir pc ama , evde güzel tv yoktu bütçeyim babam 5500 tl çıkardı gittim tv+ps3 aldım aslında tv nin yanında 500gb slim xbox 360 veriyorlardı 200 tl ye indirimli almadım sırf ps3 oyunları daha iyi diye 700 tl ps3 e verdim olabilir hocam gta 5 pc çıkacağı kesin değil iyikide pc almamışım diyorum kendime

200 tl ye xbox vardı, gittin 700 tlye ps3 aldın. tebrik ederim.

xboxa para vermemek için olabilir mi ? biraz düşün istersen paraya göre alsaydım xboxı alırdım

• Oyun ps4 ve xbox one'a çıkacak sanırım.O da yazın çıkar pcyle de birlikte çıkar diye düşünüyorum.Mayıs-Haziran gibi pclere çıkacaktır.
  • Ulan okadar para harcadım sistemi güncelledim oyun pcye çıkmayak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Pc ye çıkmayınca kötülemeye başlarlar yakında.

Niye kötüleyelim ? Kendi bileceği iş. Ha, birinde 16 GB ram ile oynarsın, 7970 ile oynarsın, açık dünya oyunu çünkü. PC'de çok daha güzel grafiklerle oynarız bu oyunu. Ama teoride işte, gta kadar optimizasyon özürlüsü bir oyun serisi görmedim.
  • Bana gore cıkmıyacak cunku gta 4 de cok elestri aldılar buda cıkaz
  • pcye çıkmazsa satarım ekran kartını
  • Bu hafta çıkar diye bekliyordum ama heveslenmesem mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Bu hafta çıkar diye bekliyordum ama heveslenmesem mi ?

Dur yapımcılarla konuşayım, senin için birşeyler ayarlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyuk ıhtımalle nextgen grafıklerle yenı konsollara ve pcye duyurulacak. Boylelıkle farklı zaman dılımınde 2 kere satıs yapmıs olucaklar. Ayrıca xbox360 & ps3 de oyunu almıs fakat pcsı guclu veya yenı konsol alan kısı nextgen grafıklerle dıger paltforma cıkan oyunu tekrar oynamak ısteyecektır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 16 Eylül 2013; 13:35:23 >
  • GTA V mutlaka pc ye çıkar belki 1 yılı bile aşabilir ama çıkacak denildiği gibi gelenektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

Bu hafta çıkar diye bekliyordum ama heveslenmesem mi ?

Dur yapımcılarla konuşayım, senin için birşeyler ayarlarız

Sende olmasan
  • PC'ye çıkacaktır. Buyrun:

• quote:

Orijinalden alıntı: Paperclip

PC'ye çıkacaktır. Buyrun:

bu eski resim, birşeyi ispatlamıyor malesef
  • pcye çıkar ama en az 6 ay sonra.

niye mi?

şimdi bakın bu ayrıntıya dikkat edin.

AC 4 : PC sürümü 75 TL. PS3/XBOX360 sürümü 162 TL

Hem pc si hem konsolu olan bu oyunu hangi platforma alır. PCye

peki oyun üreticisi hangi sürümden daha çok kazanıyor. Konsol.

xbox ve ps3te korsan olmasına rağmen pcdeki korsan oyun oranı çok daha fazla.

Bu gibi durumlardan dolayı oyun üreticisi pc sürümüne pek önem vermiyor.

Mesela crysis 3 gibi pc ağırlıklı çıkan bir oyunu inceleyelim.

ilk 2 hafta pc satışları 60.000

ps3 satışları 180.000

xbox satışları 360.000

gördüğünüz gibi böyle bir oyunda bile pc az kalıyor.

ama sonuçta firmalar pc satışlarından gelen payları da önemseyemez. sonuçta o kadar oyun yapmışsın her platforma çıkart ki ekmeğini ye.

bu yüzden pcye geç çıkar ama elbet çıkar. ha red dead redemption gibi hiç çıkmayadabilir ancak bence çıkar diyorum. ben böyle bir oyun yapsam geç te olsa pcye çıkartırım.

bu arada eğer ki pcye çıkarsa böyle süper grafikler beklemiyorum ps3 sürümünün birazcık daha iyi hali olur. crysis 3 gibi pcde ve konsolda çok farklı grafikler olacağını tahmin etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Kedii -- 17 Eylül 2013; 11:46:32 >

• aynen güzel açıklamışsın . 6 aydan önce bende beklemiyorum oyunu
  • off kim bekleyecek 6 ayı
    benim ps3üm bile yok anca gameplay videoları izliyorum.gta sa ya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: SACRED085

quote:

quote:

quote:

quote:

Rockstar dan isteyim Gta 5 i Pc ye çıkarmasın ama ReD DeaD Redemption u Pc ye çıkarsın...

GTA daha iyi bence RDR'den.

GTA serisi guzelde Red dead redemption daha da guzel

Ben de tam tersini diyorum hep.

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Red_Dead_Redemption_Video_inceleme-1198.htm

Zaten oynuyorum oyunu, gerek yoktu buna. Fakat hiçbir zaman ne olursa olsun RDR'yi GTA IV'e değişmem.

ben de bully daha güzel diyorum hadi bakalım geçin bunları bully 2 çıksın

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.