Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.577.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #31
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Valbilken

quote:

Orijinalden alıntı: ChainFrost

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

PC'yi atıyorum aşağı.

Benimde atmam gerek

Attım, şu anda hesap makinesinden yazıyorum.

ben kolanya döküm yaktım.

arkadaşın bilgisi olmadığı belli.sistem gereksiniminde cl9 1600mhz ram.1333 olursa kasacak.var mı böyle uydurma bişey.ram zaten önemsiz hızı da 800den fazla olsa yeter.ayrıca 6100le 2500k denk değil.2500k 6100den çok daha iyi bir işlemci.aynı şey 660ti ve 7850 için de geçerli.660ti daha güçlü bi kart.yanlış bilgi verip milletin kafasını karıştırmayın.

Benim bilgisiyarın özelliklerini biliyor musunda konuşuyorsun ;) Gta 4 ü ultrada açıyor ama saint row the thirdi medium, crysis 3 açmıyor gta V ölü olur.:)

Nvidiea 9600gs 2 gb
    Ram 4
    İşlemci cuad core bilmemne unuttum çok zaman önce baktıydım yani ekran kartı bile desteklemez gta 5 i

9600gs diye bi kart yok 9600gttdir o.alıntıyı sana yapmadım ben yanlış anlamışsın.ayrıca 9600gt ile gta 4 ultrada oynamak mümkün değil.oynamaktan kastın sadece açmaksa oynarsın tabi.5-6 fpsden ileri gitmez o kartla ultrada.

Arkadaşım şaka mısın var tabiki geforce 9600gs diye kart.
    al birde gta dan resim gelsin hiç kasmadan ki buda 30+ 50+ fps demek oynuyorum hiç takılma olmuyor buyur.Bir night shadow kapalı oda oyunda gece modu kapalı bende sevmiyorum gereksiz olduğundan kapalı gece gölgeleri bide bir shadow medium var oda yükseltiliyor ama boşuna cpu yoruyor.Gölgelere pek bakmıyorum ondan biraz kıstım

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

gölge kapalı.video çek diyorum gitmiş bana video settingsin ssini atmış.neyse kardeşim tamam millet gtx 470 480le ultrada alamıyo o kadar fps.sen 9600gsyle al

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GTA V'i ideal şekilde oynamak için, AMD tarafında Fx 6100 ve HD 7850 ekran kartı, Nvidi olarak GTX 660 Ti ekran kartı, Intel işlemciler arasında ise i5 2500k yeterli olacaktır. Ramler ise 8 GB CL9 1600Mhz yeterlidir.

PC'yi atıyorum aşağı.

Benimde atmam gerek

arkadaşın bilgisi olmadığı belli.sistem gereksiniminde cl9 1600mhz ram.1333 olursa kasacak.var mı böyle uydurma bişey.ram zaten önemsiz hızı da 800den fazla olsa yeter.ayrıca 6100le 2500k denk değil.2500k 6100den çok daha iyi bir işlemci.aynı şey 660ti ve 7850 için de geçerli.660ti daha güçlü bi kart.yanlış bilgi verip milletin kafasını karıştırmayın.

Benim bilgisiyarın özelliklerini biliyor musunda konuşuyorsun ;) Gta 4 ü ultrada açıyor ama saint row the thirdi medium, crysis 3 açmıyor gta V ölü olur.:)

Nvidiea 9600gs 2 gb
    Ram 4
    İşlemci cuad core bilmemne unuttum çok zaman önce baktıydım yani ekran kartı bile desteklemez gta 5 i

9600gs diye bi kart yok 9600gttdir o.alıntıyı sana yapmadım ben yanlış anlamışsın.ayrıca 9600gt ile gta 4 ultrada oynamak mümkün değil.oynamaktan kastın sadece açmaksa oynarsın tabi.5-6 fpsden ileri gitmez o kartla ultrada.

al birde gta dan resim gelsin hiç kasmadan ki buda 30+ 50+ fps demek oynuyorum hiç takılma olmuyor buyur.Bir night shadow kapalı oda oyunda gece modu kapalı bende sevmiyorum gereksiz olduğundan kapalı gece gölgeleri bide bir shadow medium var oda yükseltiliyor ama boşuna cpu yoruyor.Gölgelere pek bakmıyorum ondan biraz kıstım

gölge kapalı.video çek diyorum gitmiş bana video settingsin ssini atmış.neyse kardeşim tamam millet gtx 470 480le ultrada alamıyo o kadar fps.sen 9600gsyle al

kardeş benim sistemim özel geforce 9600 gs ama daha değişik özel oyun bilgisiyarı oyun için ayrı sistem mevcut kasada.Biraz şanslıydım hp den özel geldi diyelim :)) Video çekemem ama şuan oyunu bitirdim ve hiç kasmadı bana güvenmen lazım zaten alttaki bölge beyaz beyaz ise sorun yok iyi fps demek turuncu ise zorlar kırmızı ise kaldırmaz demek.Gölge kapalı değil night gölge kapalı oyunumda zaten gece olmuyor neden night gölgeyi açım?Ben senle sidik yarıştırmıyorum sadece diyorumki bunu ultrada kasmadan oynasamda gta 5 i lowda açıcam low da açıcaksam bir oyunu kasmadan benim için kaldırmıyor demektir.Zaten en çok sistem yiğen AA da full açık genede akıcı bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 19 Eylül 2013; 17:37:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PC'yi atıyorum aşağı.

Benimde atmam gerek

Nvidiea 9600gs 2 gb
    Ram 4

al hatta can u run it sonuçları yalancı olmalayalım.Full çekiyor

• can u run it sonucu bişey ifade etmiyor.bende de sona dayali.sistemimin seninkinden daha iyi olduğu aşikar.nasıl bir ultra anlayışın var anlamadım.sen o kartla herşey açık ultrada 30 50 arası fps alamazsın.kime sorarsan sor.bi video çek diyorum madem bu kadar iddalısın.neyse uzatmaya gerek yok bence
  • http://www.alivegamezone.com/video-games/gta-v-pc-port-already-in-beta-testing-screenshots-leaked-plus-gameseek-unveiled-the-release-date/ port betadaymış ne kadarı doğru bilmem umarım port olayı mp3'deki gibi olur pcde gayet akıcıydı mp3
  • GTA V PC ipucu bu sefer AMD'den geldi

GTA V'in PC sürümü hakkında o kadar fazla yerden o kadar fazla ipucu geldi ki adeta kendimizi tüm endüstrinin bildiği ama kimsenin bildiğini itiraf etmediği bir şeyden söz ediyor gibi hissediyoruz. Intel, Nvidia, derken bu sefer AMD'den de bir ipucu geldi. En son Cataclyst sürücülerinin betasında GTA V'e ait bir profil var. Önceki sürücülerde olmayan bu profil GTA V'in PC'ye geleceğine ve yakında geleceğine delalet gibi adeta; fakat anımsamakta fayda var: Halo 3'te böyle Catalyst sürücülerinde yakalanmış, sonra hiçbir zaman PC'ye gelmemişti. Yani uzun lafın kısası, yine ipucu var, ihtimal var, kesin bir şey yok. Beklemedeyiz.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    GTA V PC ipucu bu sefer AMD'den geldi
    http://www.merlininkazani.com/GTA_V_PC_ipucu_bu_sefer_AMDden_geldi-haber-66884p1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: -YAGAMİ-

GTA V PC ipucu bu sefer AMD'den geldi

GTA V'in PC sürümü hakkında o kadar fazla yerden o kadar fazla ipucu geldi ki adeta kendimizi tüm endüstrinin bildiği ama kimsenin bildiğini itiraf etmediği bir şeyden söz ediyor gibi hissediyoruz. Intel, Nvidia, derken bu sefer AMD'den de bir ipucu geldi. En son Cataclyst sürücülerinin betasında GTA V'e ait bir profil var. Önceki sürücülerde olmayan bu profil GTA V'in PC'ye geleceğine ve yakında geleceğine delalet gibi adeta; fakat anımsamakta fayda var: Halo 3'te böyle Catalyst sürücülerinde yakalanmış, sonra hiçbir zaman PC'ye gelmemişti. Yani uzun lafın kısası, yine ipucu var, ihtimal var, kesin bir şey yok. Beklemedeyiz.

http://www.merlininkazani.com/GTA_V_PC_ipucu_bu_sefer_AMDden_geldi-haber-66884p1.html

Oyunun PC'ye çıkmasını ben de isterim, çıkacağını da düşünüyorum ama "Halo 3'te böyle Catalyst sürücülerinde yakalanmış, sonra hiçbir zaman PC'ye gelmemişti." cümlesine gülesim geldi.

• Arkadaşlar bence GTA 5 pc ye çıkana kadar eğer gta 4 sahibi iseniz GTA 4 : San Andreas modunu indirin en azından biraz tatmin olun ben şahsen öyle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hertzof -- 19 Ekim 2013; 18:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paperclip

PC'ye çıkacak. Ben ona inanıyorum. Oyunu oynamadım ama uzaktan görüntülere vesaire bakarak söyleyebilirim ki, bu oyuna kötü diyen çarpılır. Ama;

Ama; bana göre WATCH_DOGS bu oyundan daha güzel olacak. Tabii bu belki de "Person of Interest" dizisini çok sevdiğimden kaynaklanıyor.

Hocam Pc ye çıkacak gta 5 , dogrudur. Yani çıkmazsa rockstar games cok gamer kaybeder. Ama Watch Dogs sadece ps3 e özel bir oyun diye çok söylenti var. Bilemiyorum.

• Güvenilir sitedir kendileri, bilmeden hareket etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfunder

https://www.g2play.net/store/Grand-Theft-Auto-V-Steam-Key.html

Güvenilir sitedir kendileri, bilmeden hareket etmezler

2014 sonbahar yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

2014 sonbahar yazıyor

PS 3 e GTA 6 çıkar biz pc de gta 5 bekleriz.

• quote:

quote:

2014 sonbahar yazıyor

Hocam geç olsun güç olmasın GTA IV'ın PC sürümü 8 ay sonra çıktı ne biçim problemler çektik tarihin en sorunlu oyunlarından biriydi iyi bir oyun bekliyorsak en az 1 sene beklemeliyiz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncooo

quote:

quote:

2014 sonbahar yazıyor

Hocam geç olsun güç olmasın GTA IV'ın PC sürümü 8 ay sonra çıktı ne biçim problemler çektik tarihin en sorunlu oyunlarından biriydi iyi bir oyun bekliyorsak en az 1 sene beklemeliyiz bence.

boşu boşuna sistem yenilemiş olacağız

• PC'ye gelirse(-ki %95 ihtimal gelecek),GTA IV'deki gibi özürlü bir oyun olmaz.
    Firmalar ders almıştır.Max Payne 3'ü çalıştıran PC'ler,GTA V'i de çalıştıracaktır.Belki bir tık ötesi sistem ister,o kadar.
  • www.bolumsonucanavari.com
    "GTA V PC Duyurusu İçin Resmi Siteyi Takip Edin"
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-GTA_V_PC_Duyurusu_icin_Resmi_Siteyi_Takip_Edin-46911.htm

• Yılbaşına doğru PC duyurusu bekliyoruz.
  • oyun pc ye cıkacak 2 3 sene sonra steamde 4 5 dolara satıldığında firma asıl parayı ordan kıracak bence.steam gibi bir nimet var firmalar için
  • aynen oyle gectigimiz aylarda gta4 u steamdan 7,99 usd aldım.
  • Pc'ye Next gen konsollar ile birlikte çıkacak.Daha var.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.