Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Nvidia 9600 GS ile GTA IV 'ü full detayda oynadığını iddia eden arkadaşa güldüm baya..

9600 GT vardı bende zamanında. Medium / High arası, düşük çözünürlükte oynuyordum.

AMD X6 lı, ATI 6850 'li kasa topladım, High kaliteye yeni ulaştım. Uzaklık mesafesi de 50 'de bu arada.. 100 yapınca Texture larda gecikmeler oluyor.

Her neyse.. Yarın inşallah GTA V PC duyurusunu bekliyoruz..

Bende de 6870 var.Update'leri yükleyince sıkıntı çıkartmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Duyuru olacağı kesin değildi zaten, belki de uydurmaydı onlar. Rockstar hiç beklemediğimiz bir anda duyuracaktır PC sürümünü. GTA V çıkmadan önce hep öyle yaptılar, biz beklerken duyuru olmadı tam umudu kesmişken video, foto vs. gösterdiler.

Bence pc,ps4,xone a çıkmaz. Ilerleyis bunu gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC'ye gelebilir de yeni nesile geleceğini sanmıyorum ben başından beri. Gelmesinde bir amaç yok ki yani, adamlar satacağı kadar sattı şu anki nesilde zaten. Bir günde harcadıkları paranın 3-4 katını kazandılar, gerisini siz düşünün. PC'ye de belki oyuncuları kırmamak için çıkarırlar. Ancak bu gidişle ya geç çıkacak ya da çıkmayacak PC'ye de. Zira konsollarda GTA Online yerine oturmuş değil henüz; gelecek olan güncellemeler var. Onları yarıda bırakıp oyunu PC'ye hazırlamak pek akıllıca bir hareket gibi görünmüyor.
  • quote:

PC'ye gelebilir de yeni nesile geleceğini sanmıyorum ben başından beri. Gelmesinde bir amaç yok ki yani, adamlar satacağı kadar sattı şu anki nesilde zaten. Bir günde harcadıkları paranın 3-4 katını kazandılar, gerisini siz düşünün. PC'ye de belki oyuncuları kırmamak için çıkarırlar. Ancak bu gidişle ya geç çıkacak ya da çıkmayacak PC'ye de. Zira konsollarda GTA Online yerine oturmuş değil henüz; gelecek olan güncellemeler var. Onları yarıda bırakıp oyunu PC'ye hazırlamak pek akıllıca bir hareket gibi görünmüyor.

1 hafta once sirf gta v icin tekrardan x360 aldim. Daha online a bakamadım.
    Storyde trevor ile micheali buluşturdum. Yani inanilmaz fazla oynamadim ama oyun bekledigimden biraz daha kötü çıktı. Bir şeyler eksik gibi. Oyunu çözemedim

Dedigim gibi pc için bende çıkacagini sanmiyorum. Belki 3 yıl sonra yeni nesil+pcye yeni bir oyun gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 2 Ocak 2014; 20:03:24 >

• Oyunun PC sürümü hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmamaktadır. O yüzden herhangi bir yerde gördüğünüz "sistem gereksinimleri", "çıkış tarihi" ve "PC sürümü videosu" gibi konulara aldırış etmeyiniz.
  • Min. Haziran 2014'de cikar diye tahmin ediyorum

• Rockstar bu konuyla ilgili bir açıklama yapmalı. Milyonlarca kişi bunu bekliyor. Çıkmayacaksa çıkmayacak, çıkacaksa da tam tarih olmasada bir tarih vermeli.
  • Çıkacağını pek sanmıyorum.Umarım yanılırım.
  • öyle yada böyle çıkacak milletin ağızını biraz daha sulandırıyorlar sadece

ha çıkmadımı konsol alacağım varasa bile sırf konsola özel oyunlar yüzünden konsol almayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Rockstar bu konuyla ilgili bir açıklama yapmalı. Milyonlarca kişi bunu bekliyor. Çıkmayacaksa çıkmayacak, çıkacaksa da tam tarih olmasada bir tarih vermeli.

Evet yani oyun çıkalı 4 ay oldu. Artık zamanı geldi, geçiyor. Bir açıklama yapılmalı ki millet de ona göre rahatlasın, işini görsün.

• daha oyun cikmadan hayal kurmayin

• Rockstar bence tam ümidi tamamen keseriz,artık kesinleşti,çıkmaz artık PC'ye deriz,o zaman duyuru haberini yapıştırır.

• gtaforums da Take2 - Rockstar a denmeyen kalmadı

çıldıranlar küfür edenler falan oyun çıkalı 4 ay oldu sayılır hala bir açıklama dahi yok

yapmayacağız deseler tamam demedikleri sürece pc için çıkma ihtimalini daha da arttırıyorlar

kimileri ps4 xbox one ile beraber duyurulur diyor kimileri onlara da çıkmaz diyor

nvidia nın yöneticisi birileri gtav pc için çıkmasın diye çok para yedirdi diyor

senin cebinde para yokmuydu diyesim geliyor vallahi
  • Rockstar'ın her oyunu çok kalitelidir, güzel iş yapıyorlar ona kimsenin lafı yok ancak bana göre oyunculara verdiği değer yeterli değil. Sormasan hiç arayıp sormaz denir ya bazı kişileri için. Aynen öyle bir firma işte Rockstar da. Birisi çıkıp da şu oyuna şöyle bir sorun var falan demese sanmıyorum ki ilgilensinler. İsteklere de kendi keyifleri doğrultusunda yanıt veriyorlar. Tuhaf bir firma.
  • PC sürümü ile ilgili henüz net bir açıklama yoktur. Son günlerde ortaya çıkan bazı haberlerin tamamı söylentiden ve tahminden ibarettir. İnanıp inanmamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 29 Ocak 2014; 22:03:19 >
  • quote:

PC sürümü ile ilgili henüz net bir açıklama yoktur.

gta heyecanından ygs de çalışılmıypr
  • PC sürümünde umarım daha fazla girilebilir mekan olur.o kadar güzel binalar var detaylıca yapılmış ama içine giremiyorsun üstelik çoğunun içide görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

PC sürümünde umarım daha fazla girilebilir mekan olur.o kadar güzel binalar var detaylıca yapılmış ama içine giremiyorsun üstelik çoğunun içide görünüyor

böyle bir şey mümkünmü ki aynısını grafik olarak oynayıp çıkarmıyorlarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

PC sürümünde umarım daha fazla girilebilir mekan olur.o kadar güzel binalar var detaylıca yapılmış ama içine giremiyorsun üstelik çoğunun içide görünüyor

böyle bir şey mümkünmü ki aynısını grafik olarak oynayıp çıkarmıyorlarmı

Konsoldan port olarak çıkmayacağı için belki daha fazla girilebilir mekan vs olabilir

• Konsollardan daha geniş çaplı bir oyun bekliyorum. Konsoldaki GTA V bildiğin Medium detayda. Daha kaliteli texture lerle oynarız. Online içeriğinde 32 kişi, daha çok girilebilir mekanlar. Daha fazla oyun modları..

Single Player tarafına gelecek tonla, oyuncuların yaptığı ENB modları, araç modları vs..

5 yıl rahat oynanacak bir oyun. Ah bi de duyurulsa..

Umarım R* tamamen Microsoft'dan bağını çekmiştir, Steam ile muhattap oluruz sadece..

edit: Şöyle manyak bir şey buldum ; Bütün platformlarda GTA V içeriği karşılaştırmışlar. Neye dayanarak yapmışlar bilmiyorum ama konsollarda 800 obje varken PC 'de bu sayı ; 8198

Link :
    treesoft.dk
    404 - File or directory not found.
    http://treesoft.dk/misc/gameconfig_comparison.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 30 Ocak 2014; 13:29:12 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.