Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir motosiklet varsa altınızda videodaki hareketleri biraz beceri ile yapabilirsiniz. Ancak uçak ile yapmak çok daha zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Millet oyunun bokunu çıkarmış artık. Biz hala oynayamadık..

bırak oynamayı 2014 mart geldi hala pc resmi duyurusu bile yok
  • Çıkması için beklemedeyim... inş cıkar
  • quote:

bu ne anasını satayım oyunun motor dinamiklerinde sorun var sanki en ufak çıkıntıdan sonra F16 ya dönüşüyor motorlar

• Video'da adam bi yakadan diger yakaya atliyor motor ile

umarım yaz gelmeden çıkar pc'ye.
  • ÜZGÜNÜM UMUDU KESTİM GELMEYECEK
  • Ben halen biraz umutluyum ancak geç oldu sanki.
  • Oyunu PC ve yeni nesil için tekrar ele alıyorlarsa görsel, teknik açıdan, daha da gecikeciğe benziyor. Oyun çıkalı 5-6 ay oldu, bence daha yeni yeni yapmaya başladılar pc ve yeni nesile. Gizliden gizliye yapıyorlardır bilemeyiz tabii ki onlar duyurmadan şirket içi yapılanları. Şu an büyük ihtimal hazırlıyorlar PC'ye. Mayıs-Haziran gibi gelir diye düşünüyorum. En kötü ihtimal Eylül de gelir. Yani çıkışından tam 1 yıl sonra ama pek ihtimal vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 9 Mart 2014; 2:16:02 >
  • Gelcek elbet hele yeni nesile bi çıksın.
  • GTA V 2008 'den beridir PS3 & Xbox 360 & PC 'ye ayrı ayrı yapılmaya başlandı.

Oyun PS3 ve Xbox 360 'a çıkarıldı. Bu tarihlerde oyunu PC'ye duyururlardı çoktan. Fakat geçen senenin sonlarına doğru yeni nesil son dakika golü eklenince oyunu mecbur PC'den PS4 ve Xbox One'a port etmeye başladılar..

-Önce PC, sonra next-gen çıkarmak kendilerine zarar olur.

-Önce next-gen sonra PC 'ye çıkarmak oyunculara kafayı yedirteceğini ve itibarlarının zedeleneceğini biliyorlar.

İki seçenek var;

+ Ya PC-Xbox One-PS4, 3 platforma aynı anda çıkaracaklar,
    + Ya da üstteki saydıklarımın hepsi çöp, next-gen 'e gelmeyecek oyun, sadece PC'ye gelecek.. (En büyük ihtimal de bu bence)
  • Ben next-gen'e gelmeme ihtimalini hiç düşünmüyorum. Şimdi görsel ve teknik açıdan yenilenmiş bir GTA V next-gen duyurusu yapsalar, hemen siparişini verecek binlerce kişi olur. PC için çıkmama ihtimalide yok. 3 platforma birden aynı anda geliştiriyor bence şu an. Herhalde artık 360 ve Ps3 satışları durmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Ben next-gen'e gelmeme ihtimalini hiç düşünmüyorum. Şimdi görsel ve teknik açıdan yenilenmiş bir GTA V next-gen duyurusu yapsalar, hemen siparişini verecek binlerce kişi olur. PC için çıkmama ihtimalide yok. 3 platforma birden aynı anda geliştiriyor bence şu an. Herhalde artık 360 ve Ps3 satışları durmuştur.

Hocam GTA V 'in şimdiki hali bile gayet yük bindiriyor online açıdan Rockstar Games'e.. Bir de üzerine PS4 ve Xbox One eklenirse kaldırabilirler mi, yetişebilirler mi bilemiyorum..

Herkesin ortak düşüncesi PC - PS4 - Xbox One ortak, aynı zamanlı çıkışı..
  • quote:

quote:

Ben next-gen'e gelmeme ihtimalini hiç düşünmüyorum. Şimdi görsel ve teknik açıdan yenilenmiş bir GTA V next-gen duyurusu yapsalar, hemen siparişini verecek binlerce kişi olur. PC için çıkmama ihtimalide yok. 3 platforma birden aynı anda geliştiriyor bence şu an. Herhalde artık 360 ve Ps3 satışları durmuştur.

Hocam GTA V 'in şimdiki hali bile gayet yük bindiriyor online açıdan Rockstar Games'e.. Bir de üzerine PS4 ve Xbox One eklenirse kaldırabilirler mi, yetişebilirler mi bilemiyorum..

Valla hocam PC serverı ayrı olacağı için bize sorun olmaz diye düşünüyorum Online için. PS4 ve XO nun ayrı olacağını sanmıyorum. Şimdi böyle düşününce PC bir adım önde gibi duruyor next-gen e göre. Ben de aynı anda çıkacağı kanaatindeyim. En az 2-3 ay daha var bence çıkışına.

• quote:

quote:

quote:

Valla hocam PC serverı ayrı olacağı için bize sorun olmaz diye düşünüyorum Online için. PS4 ve XO nun ayrı olacağını sanmıyorum. Şimdi böyle düşününce PC bir adım önde gibi duruyor next-gen e göre. Ben de aynı anda çıkacağı kanaatindeyim. En az 2-3 ay daha var bence çıkışına.

Mayıs ayı olarak düşünüyorum çıkışını. Duyuruyu bi yapsalardı.. Derdimiz duyuru.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mayıs ayı olarak düşünüyorum çıkışını. Duyuruyu bi yapsalardı.. Derdimiz duyuru.

Hocam İnşAllah Mayıs da çıkar. Mayıs olmasa bile temmuz-haziran gibi kesin çıkacaktır. Çıkmayacak diyenlerde biraz mantıklı düşünmeli,(R* ceosu zelnick müşterilerinin olduğu her platforma geleceğini söylemişti yakın zamanda.) r* yine hareketlilik yaşayacak gelir elde edecek 3 platform dan. Ama bu hali ile çıkarsa fiyasko olur kesinlikle, ki hiç sanmıyorum bu hali ile çıkacağını. Oyun revize edildiği için uzuyor bence çıkışı.

• Oyunu oynamayan arkadaşlar pek haberdar olmayabilirler fakat Online'da bazı eksiklikler mevcut. Online'da eksikler tamamlanmadıkça herhangi bir platforma çıkacağını düşünmüyorum. Eksikliklere gelince; creator halen betada ve soygun görevleri henüz eklenmiş değil. Yani anlayacağınız oyun tam anlamıyla bitmiş değil. Hak verirsiniz ki, PC'ye ve/veya yeni konsollara çıkacaksa bu eksikler tamamladıktan sonra çıkması daha mantıklı. Şayet öyle olursa biraz daha fazla bekleyebiliriz. Bir de singleplayer için hikaye eklentisi gelecek ki, ortalık iyice karışmakta. Eklenti çıktıktan sonra mı diğer platformlara gelecek yoksa tam tersi mi, bunu tahmin etmek çok güç bana göre.

Amaçları ne bilmiyorum ancak Rockstar süreci çok çok ağır ilerletiyor. Bu duruma örnek vermek gerekirse, oyun çıktığından beri 2-3 ayda bir DLC geliyor güncellemeler ile. (Online ağırlıklı ancak single da işin içinde) İlk ihtimal; oyun diğer platformlara biraz daha geç gelecek, onun için oyalıyorlar. İkinci ihtimal; gerçekten de hiçbir platforma gelmeyecek başka, o yüzden zamana yayıyorlar yaydıkça, unutturmaya çalışıyorlar. İlk ihtimal daha kuvvetli tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 10 Mart 2014; 19:15:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Oyunu oynamayan arkadaşlar pek haberdar olmayabilirler fakat Online'da bazı eksiklikler mevcut. Online'da eksikler tamamlanmadıkça herhangi bir platforma çıkacağını düşünmüyorum. Eksikliklere gelince; creator halen betada ve soygun görevleri henüz eklenmiş değil. Yani anlayacağınız oyun tam anlamıyla bitmiş değil. Hak verirsiniz ki, PC'ye ve/veya yeni konsollara çıkacaksa bu eksikler tamamladıktan sonra çıkması daha mantıklı. Şayet öyle olursa biraz daha fazla bekleyebiliriz. Bir de singleplayer için hikaye eklentisi gelecek ki, ortalık iyice karışmakta. Eklenti çıktıktan sonra mı diğer platformlara gelecek yoksa tam tersi mi, bunu tahmin etmek çok güç bana göre.

Amaçları ne bilmiyorum ancak Rockstar süreci çok çok ağır ilerletiyor. Bu duruma örnek vermek gerekirse, oyun çıktığından beri 2-3 ayda bir DLC geliyor güncellemeler ile. (Online ağırlıklı ancak single da işin içinde) İlk ihtimal; oyun diğer platformlara biraz daha geç gelecek, onun için oyalıyorlar. İkinci ihtimal; gerçekten de hiçbir platforma gelmeyecek başka, o yüzden zamana yayıyorlar yaydıkça, unutturmaya çalışıyorlar. İlk ihtimal daha kuvvetli tabii.

DLC konusunda %100 eminim. GTA V PC çıktıktan sonra sadece konsollara gelecek DLC önce. Bir kaç ay sonra PC'ye çıkar. GTA IV: EFLC 'de öyle olmuştu çünkü. Sonra Complete Edition'lar bilmem neler, Steam indirimleri vesaire, GTA V 'den PC üzerinden de çok kazanacak konsollar kadar olmasa da Rockstar Games.

Ben bir de işin şu yanını düşündüm; bu duyuru, oyunu çıkarma işini Rockstar Games yapmıyor. TakeTwo GTA'nın sahibi. Rockstar Games'e yaptırıyorlar. TakeTwo ne zaman isterse o zaman çıkaracaklar oyunu.

Yani baş patron TakeTwo firması.. Finansal raporlar, bilmem neler hep bunlar üzerine planlı bunlar. R* Games'e kalsa almıştık duyuruyu zaten..

• Aynen öyle, TakeTwo'ya bağlılar. TT CEO'larına bağlı yani Zelnick diğerini unuttum. Abi bu adamların kendilerince bir planları var illaki, duyurmuyorlar daha. Bilmiyoruz ne düşünüyorlar. Mantıklı düşündüğümüzde çıkmaması için hiç bir sebep yok bence. Çıkmayacak olsa hiç bir gta oyununu çıkarmazlardı PC ye. Konsol Exc oyunu olurdu. Belirsizlikler içinde bekliyoruz.(Duyurulma zamanı, ne zaman çıkacağı..) Elbet bu iki haberi alacağız ama ne zaman..
  • bu videoyu görünce RedKeyMon aklıma geldi. arkadaş gta'da en iyi bisiklet ve motorsiklet kullanıcılarından biri olarak geçiyor. kesinlikle hile,mod falan yokmuş, ayrıca kanal doğrulanmış.

şu 2 videoyu tavsiye ederim.

bu arada halen daha oyunu bekliyoruz.

• quote:

Bunlar Trafiğe Kapalı Alanda mı Çekilmiş Neden Hiç Araç Yok

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.