Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54.218
Cevap
255
Favori
1.577.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Şahsi görüşüm oyunun PC versiyonunun çoktan tamamlandığı ama yeni nesil konsollarla birlikte çıkarmak için bekletildiği görüşünde.

Aynen hocam..

Bu arada, R* yeni bir iş ilanı verdi.. Trailer editörü arıyorlar. Next-Gen / PC için bir trailer yakın mı acaba ?

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU]

http://hire.jobvite.com/CompanyJobs/Careers.aspx?c=qYo9Vfwa&s=LinkedIn_Posting&nl=1&page=Apply&j=opCzYfwi

millet konsolda oynadı bıktı oyunu, biz daha pc versiyonun çıkması nı değil duyurulmasını bekliyoruz

• Çıkaydı oyun pc ye iyidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 mart mı 13 haziran mı sizin cıkaracagınız oyunun dlc mi hazirliyorlar ne?
  • lan nisan geldi duyurun artık şunu
  • Nisan geldi hala duyurulmadı .Normalde bu kadar beklenmezdi.Bu kadar bekletildiğine göre de ya bir sorun var ya da cidden büyük geliştirmelerle gelecek oyun.Tahminim yazın duyurulur ve sonbaharda çıkar.İkinci ihtimal de Yakın zamanda duyurulur ve okulların tatil döneminde çıkar.Hem pcye hem de yeni konsollara aynı anda çıkma ihtimali kuvvetli.

Bu arada yeni hikaye dlc'si ne zaman geliyordu ?
  • Haziran diyorlar ama pek umut verici değil. Yeni nesil konsollara dlc ile duyurulacak büyük bir ihtimal o zaman pc yede duyurulacaktır ama ciddi ciddi ps3 almayı planlıyorum sırf bu oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 9 Nisan 2014; 7:57:08 >
  • Memoland kullanıcısına yanıt
    Sadece bu oyun için değil ama özellikle bu oyun için PS4'ten vazgeçip PS3 aldım, pişman değilim hocam hem de hiç. Eninde sonunda çıkacak diye düşünüyoruz ama konsolda oynadıktan sonra PC'de tekrar oynayabilirsiniz sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Haziran diyorlar ama pek umut verici değil. Yeni nesil konsollara dlc ile duyurulacak büyük bir ihtimal o zaman pc yede duyurulacaktır ama ciddi ciddi ps3 almayı planlıyorum sırf bu oyun için.

Bu sene DLC beklemeyin. Zaten GTA IV , PC dahil bütün platformlara çıktıktan sonra DLC 'yi getirdiler. Yine DLC, PC 'ye sonradan geldi ama çok gecikmedi.

Ayrıca R* 'ın bir açıklaması vardı. Bu büyük GTA Online update'inin altında yazıyordu.

"Daha bir çok güncelleme için bizi takip edin. Bu yıldan sonra büyük Story DLC'si, özel günlere özel DLC'ler (yılbaşı, sevgililer günü vs.) gibi bir çok yenilikle karşınızda olacağız." dediler.

GTA V - PC , Nisan sonu duyurulur diye bekliyorum. Haziran ayının ortasında çıkışını yapar. PS 4 ve Xbox One ile beraber. Hatta, PC sürümü 1 veya 2 hafta gecikmeli bile gelebilir. Bilemiyorum. Ama 3 platformun duyusunu aynı anda alacağız.

"GTA V - Next-Gen & PC Trailer" ismiyle güzel bir trailer bekliyorum duyuru ile beraber. Çıkışa yakın ise bir "GTA V - PC Gameplay Trailer" bekliyorum. Klavye & Mouse eşliğinde GTA'nın keyfi nasıl alınır diye gösterecekler. Belki bu bahsettiğim ikinci videoyu PS4 & Xbox One çıkışından hemen sonra yayınlarlar, bir hafta sonra da PC'ye gelir sonunda oyun.

%90 Haziran ayında oyunu oynuyor oluruz diye tahmin ediyorum :)

• Bundan 4-5 ay önceydi, DLC'nin 2014'te geleceğini açıklamıştı Rockstar. O zaman iki ihtimal var; ya en az 2 DLC gelecek ya da çıkış ertelendi.
  • Ben hala umutluyum. Bu yaz tatilinde bu oyunu bilgisayarda oynuyor olacağız. Biriktirdiğim paramla Watch_Dogs yerine GTA V'ı alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Haziran diyorlar ama pek umut verici değil. Yeni nesil konsollara dlc ile duyurulacak büyük bir ihtimal o zaman pc yede duyurulacaktır ama ciddi ciddi ps3 almayı planlıyorum sırf bu oyun için.

Bu sene DLC beklemeyin. Zaten GTA IV , PC dahil bütün platformlara çıktıktan sonra DLC 'yi getirdiler. Yine DLC, PC 'ye sonradan geldi ama çok gecikmedi.

Ayrıca R* 'ın bir açıklaması vardı. Bu büyük GTA Online update'inin altında yazıyordu.

"Daha bir çok güncelleme için bizi takip edin. Bu yıldan sonra büyük Story DLC'si, özel günlere özel DLC'ler (yılbaşı, sevgililer günü vs.) gibi bir çok yenilikle karşınızda olacağız." dediler.

GTA V - PC , Nisan sonu duyurulur diye bekliyorum. Haziran ayının ortasında çıkışını yapar. PS 4 ve Xbox One ile beraber. Hatta, PC sürümü 1 veya 2 hafta gecikmeli bile gelebilir. Bilemiyorum. Ama 3 platformun duyusunu aynı anda alacağız.

"GTA V - Next-Gen & PC Trailer" ismiyle güzel bir trailer bekliyorum duyuru ile beraber. Çıkışa yakın ise bir "GTA V - PC Gameplay Trailer" bekliyorum. Klavye & Mouse eşliğinde GTA'nın keyfi nasıl alınır diye gösterecekler. Belki bu bahsettiğim ikinci videoyu PS4 & Xbox One çıkışından hemen sonra yayınlarlar, bir hafta sonra da PC'ye gelir sonunda oyun.

%90 Haziran ayında oyunu oynuyor oluruz diye tahmin ediyorum :)

söylediğin gibi olsa klvaye mouse sunumu gibi o zaman e3 kalır tanıtım gta5 te sonbahardan önce gelmez.
    tabi beklentimiz nisan ayı içerisinde resmi pc duyurusu yapılıp haziran 2014 oynamak.yani 20 günümüz daha var bu ay beklemek için

• haziranda gta 5 keyfi............
  • ah be yıllık izne çıkacagım haziranın 15inde ramazanda evdeyim açardım klimayı gta5i ofofofof hayal olacak sanırım
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 13 Nisan 2014; 2:22:30 >
  • Es gectiginiz bir nokta var. Ya oyun Turkiye'ye getirilmezse? Artik her sey mumkun bana sorarsaniz.
  • İns cikarda oynariz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Es gectiginiz bir nokta var. Ya oyun Turkiye'ye getirilmezse? Artik her sey mumkun bana sorarsaniz.

o sorun değil oyun gelir korkma
  • Steam olduktan sonra Türkiye'ye kutulu gelsin, gelmesin çok önemi yok. Ki gelir, gelmemesi için neden yok.

• Hala duyurusu yapılmadı sanırım e3 fuarını bekliyorlar duyuru için çıkışı da haziran sonu gibi olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.