Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda Oyunu PS3 Oynuyorum Gayet Güzel Bağımlılık Yaratıyor Ama Kurduğum Yeni PC Oynamayıda Cok İsterim Bi Cıkmadı Gitti İlk 12 Mart Cıkacak Diye Duyum Aldım Sonra 20 Mart Cıkacak Dediler Şimdide Belirsiz Deniliyor + PS4 Ve XBOX One Cıkmıyor PS4 Sırf Bu Yüzden Almıyorum Cıkmayanekadar Almayacağım Ama Önceliğim Şu PC Cıksın Artık Oyun
  • Öyle pat diye çıkmaz. Bir duyuru yapılır en az 1-2 ay sonra çıkar. Örneğin GTA IV'ün PC duyurusu Ağustos 2008, çıkışı Aralık 2008. Görüldüğü gibi arada 4 ay var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 14 Mart 2014; 16:20:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • belliyorum heyecanla çıksında pcye.umarım 7850'im beni yarı yolda bırakmaz.
  • Ps3te hikaye modunu bitirdim gayet güzeldi.

Pcye gelirse oynamak isterim, ama pek geleceğe benzemiyor boşuna umutlanmayalım.
  • Rockstar Games ne yapmaya çalışıyor korsan yüzünden eğer çıkmıyorsa daha oyun tam çıkmamışken herkes ps3 oynuyordu tahmınım bu oyun çıkmayacak pc ye
  • Oyun çıkalı tam 6 ay oldu.. Daha DLC ler satılacak, güncellemeler gelecek oyun tam rayına oturacak o zaman PC ye duyuracaklar..
  • Umarım PC'ye çıkar. Yaz tatilinde almak istiyorum.
  • temmuz 2014 tarihi bir kenara yazın
  • şöyle bir bakınca GTA V ' in online oyunu sağlam durduğundan pek umurunda değil galiba R*' ın
    yani her türlü orjinal satarım havasındalar sanırsam . Şahsen şu ana kadar çıkmış olsa dolar kuru vs. bakmaz 150 TL' ye kadar alırdım pc için.

Lakin şu saatten sonra biraz ister istemez düşünüyor insan, sen hem pc oyuncularını maymun et hem haber vs. yok.
    zaten korsanda ana hikaye bitiriliyor her türlü + kırıp bir şeyler yapıyorlar.

Abidik gubidik bir fiyattan çıkarmazlar umarım yoksa pc kullanıcılarının çoğu benim gibi düşünebilir.
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Biraz havalı olduklarını düşünüyorum ama bence az bile havalılar. Oyun dünyasının sayılı adam gibi bir serisinden bahsediyoruz. Her çıkan oyunu ödülleri süpürüp bir de üstüne 15-20 milyon satıyor en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Biraz havalı olduklarını düşünüyorum ama bence az bile havalılar. Oyun dünyasının sayılı adam gibi bir serisinden bahsediyoruz. Her çıkan oyunu ödülleri süpürüp bir de üstüne 15-20 milyon satıyor en az.

orası öyle hocam ama daha ps3 te bile oynamadım bilerek biliyorum çünkü gidip alacağım ps3 + oyun feci patlayacağım

+rakipleri yok adamların kendi kendilerine rakip oyun çıkartıyorlar onlara bile rakip çıkmıyor
  • Konu ile alakası yok pek ancak bu konudan biraz bahsedilmiş, benim de birkaç düşüncem var yazmak istiyorum.

Korsan konusu... Bir kere şunu kabul edelim hepimiz, her platformda korsan mevcut. Windows olsun, OS X olsun, PS3 olsun, Android olsun hiç fark etmiyor. Onun için burada bakmamız gereken şey, korsanın olup olmadığı değil korsanın hangi düzeyde olduğu. Bu konuda taraflı olmak kimseye bir şey kazandırmıyor ayrıca.

Windows platformunda (PC demiyorum, PC demek Windows demek değil çünkü Linux da var OS X de var, başkaları da var.) korsanın pek de az olmadığını hepimiz biliyoruz. Oyunların daha çıkmadan kırılması buna işaret. Büyük bir talep var bu konuda. Steam gibi dijital ortamlar sayesinde korsan kullanımı azaldı bunu unutmamak lazım. Fakat PS3 veya Xbox platformuna bakmak gerekirse korsan kullanmanın ciddi yaptırımları ve kritik sonuçları mevcut. Windows'ta korsan kullansanız kimse size bir şey yapmıyor en fazla uyarı alırsınız, programı, oyunu kullanmanız engellenir vb. Konsollarda iş biraz daha farklı. Online girmek istediğiniz an makinenizin engellenme riski ile karşı karşıya kalabiliyorsunuz. O yüzden korsan kullanmak biraz caydırıcı. Ek olarak Windows'taki gibi crack yap oyna mantığı yok, daha karışık işler var. Bir de konsolu alan adam zaten o oyunlara para vermeyi de göze almış demektir bir yerde. Korsanla uğraşan sayısı sanıyorum ki azdır bu nedenlerle.

Kısacası korsan her yerde var. Önemli olan korsanın kullanım düzeyi. Örnek veriyorum konsollarda korsan kullanımı %20 ise Windows'ta rahat %30'dur en az. Şimdi bu durumda ne diyeceğiz o zaman? 3 platforma da hemen hemen aynı günlerde çıkan Max Payne 3'e bakıyorum. Windows'taki satış miktarı PS3'ün ve Xbox 360'ın 1/5'i kadar ortalama. Kaldı ki Max Payne 3 bir nişancı oyunu ve PC platformunda daha rahat oynanabilecek bir oyun bu nedenle. Grafiklerde de farklar var ayrıca. Dijital satışları katarsak artacaktır belki de konsollardaki satışı geçecektir büyük ihtimal. Burada dikkat edilmesi gereken nokta ise dijital platform kolaylıkları ve indirimleri. Kolaylıklar ve indirimler olmasa sanmıyorum ki dijital olarak yüksek miktarda satacağını. Yine korsana yönelim olacaktır. Bunları göstermemdeki amaç şunu ya da bunu yüceltip ötekini küçük düşürmek değil sadece bazı bilinmeyenleri ortaya koymak. Umarım anlaşılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

bu videoyu görünce RedKeyMon aklıma geldi. arkadaş gta'da en iyi bisiklet ve motorsiklet kullanıcılarından biri olarak geçiyor. kesinlikle hile,mod falan yokmuş, ayrıca kanal doğrulanmış.

şu 2 videoyu tavsiye ederim.

bu arada halen daha oyunu bekliyoruz.

Ben daha düz gidemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu Cok Merak Eden Arkadaş Varsa Gidip Bence Bi PS3 Alıp Oynasın Derim Ben Hatta PS3 Almışken Özel Exc Oyunlarınıda Oynasınlar Ozaman Oyun Zevkini Görürler PC Hep Bağlı Kalmamak Lazım İmkan Varsa
  • bi fiyat ucuzlasada gta 5 alsak 130 tl nedir :D insaf az
  • Şahsi görüşüm oyunun PC versiyonunun çoktan tamamlandığı ama yeni nesil konsollarla birlikte çıkarmak için bekletildiği görüşünde.
  • 31 mart bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Şahsi görüşüm oyunun PC versiyonunun çoktan tamamlandığı ama yeni nesil konsollarla birlikte çıkarmak için bekletildiği görüşünde.

Aynen hocam..

Bu arada, R* yeni bir iş ilanı verdi.. Trailer editörü arıyorlar. Next-Gen / PC için bir trailer yakın mı acaba ?

• ps3 te oynuyorum süper oyun ama kullanım biraz zor pc'ye çıkmasını merakla bekiyorum ama herhalde pc yi de aşağı atacam

• Grafikler mafia 2 den asagi olmasin

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.