Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.211
Cevap
254
Favori
1.576.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bir şey mümkün olabilir mi ? oyunun pc'ye çıkacağı-tarihi vs hakkında bilgi bile yokken oyunun dosyaları nette ne arasın ? tamam üzerinde yapılan çalışmalar elbette vardır. konsoldan pc'ye port edilecektir ama şuan için böyle bir şey imkansız. %100 fake
  • Nasıl inanıyorsunuz böyle Fake olaylara anlam veremiyorum.

PC tarihi belli bile değilken anlamak güç valla.

Bu kadar saf olmayın.
  • konsoldan PC'ye port mu?

tanıtım videolarındaki görüntüleri gördük. bunların konsolların varolan grafik kartlarıyla hazırlanması olanaksız, çünkü grafikleri gördük, nvidia GTX serisi vb. ile hazırlanmış gibi sanki. böyle devasa bir oyunun 20-30 gb olması gerek. ps3, xbox 360 sürümleri de kısılarak 10-12 gb'a çekilebilir. yani dandik grafikler kartlarıyla yapılan oyunun PC'ye portu mu mantıklı, yoksa max detay ile hazırlanan pc versiyonun ps3, xbox, ps4 ve xbox one'a portu mu mantıklı?

Oyunun hazırlanması Mayıs gibi falan tamamlandı. (torrente düşme tarihi - 38 gb) ve bence biri sızdırdı, muhtemelen hatalarla dolu beta sürümü. bana da ilk başta saçma geliyordu ama, oyunun torrentteki boyutunu görünce kafam karıştı.
  • pireee kullanıcısına yanıt
    Fake olduğuna bende inanmıştım fakat senin gibi düşününce neden olmasın dedim.GTA4 pc tarihinden önce torrentte düştü diye hatırlıyorum.

Arkadaşlar inandığımdan değil çalışmadığını anlatmak için cevap yazmıştım saflıktan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 13 Eylül 2013; 14:32:52 >
  • O değilde oyun konsollara çıktıktan sonra hiç bir GTA konusuna uğranmaz.Spoiler manyağına döneriz.Olan yine bize olacak.
  • Dedictied destegi olacagini duydum.Umarim olur.Pcye bence %99 cikicak.Sadece konsol oyuncularini biraz kendilerini ozel hissetsinler istiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyha

quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

Dedictied destegi olacagini duydum.Umarim olur.Pcye bence %99 cikicak.Sadece konsol oyuncularini biraz kendilerini ozel hissetsinler istiyorlar.

+1 zaten çıkarmazlarsa kendileri hata yaparlar yok illa çıkarmicaz derlerse gidip sadece gt5 için ps4 alırım

işte adamlar böyle para kazanır, kendin söylüylorsun ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinapple

Max payne en az i7 işlemci ve gtx 680 falan istiyordu . EN AZ

nvida ge force 9800 gt
    4gb ram
    intel core 2 quad 2.50 ghz
    sistemle mediuma yakın oynadım

gta5'ide oynarım sanırım

İnşallah Pc'niz patlamaz. Sistem gereksinimlerini gördünüzmü ?
  • gta4 gibi optimize özürlü (orjinal mevcut son patchler malum yüklü) olursa gta5 düşünemiyorum bile.imzamdaki sistemle full kasıla kasıla oynadım.optimize özürlülüğü konusunda tahtı rome 2 aldı ama malum daha yeni oyun patchlerle düzelme ihtimali var.gta4 gene optimize özürlüsü olarak 1.ci sırasını korur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

Dedictied destegi olacagini duydum.Umarim olur.Pcye bence %99 cikicak.Sadece konsol oyuncularini biraz kendilerini ozel hissetsinler istiyorlar.

+1 zaten çıkarmazlarsa kendileri hata yaparlar yok illa çıkarmicaz derlerse gidip sadece gt5 için ps4 alırım

işte adamlar böyle para kazanır, kendin söylüylorsun ;)

hocam pc'ye çıkacağına kesin gözüyle baktığım için öyle dedim aslında yine alırımda sadece gta5 için alır mıyım o tartışma konusu

ne yalan söyliyim 3000 tl bütçem vardı pc alıcaktım iyi bir pc ama , evde güzel tv yoktu bütçeyim babam 5500 tl çıkardı gittim tv+ps3 aldım aslında tv nin yanında 500gb slim xbox 360 veriyorlardı 200 tl ye indirimli almadım sırf ps3 oyunları daha iyi diye 700 tl ps3 e verdim olabilir hocam gta 5 pc çıkacağı kesin değil iyikide pc almamışım diyorum kendime

• oyun en ez çift çekirdekli işlemci destekler öyle ağır bi oyun değil zaten iyice soğudum çıksada yüklemeyecem oyunu
  • ps3 için sızmış oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcat67

ps3 için sızmış oyun

sızmış derken ? varmı link
  • razor adlı güzel bi sitede pc için sızmış çok yorum var gerçek diyenler var, indirmeye devam edenler var ortalık toz duman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

razor adlı güzel bi sitede pc için sızmış çok yorum var gerçek diyenler var, indirmeye devam edenler var ortalık toz duman

evet ben de ona takıldım. gerçek diyen çok da inanasım yok. yani imkanı yok böyle bir şeyin.
  • Ekşi sözlükte razor'ın linki verilmiş ve çalışıyor denmiş. Başka bir arkadaş ise evet çalışıyor demiş. Yani bilmiyorum indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.

İşin ilginç yanı, WATCH_DOGS adlı oyunda var orada. Öyle gözüküyor. Link vermek yasak değilse bu forumda vereyim linki(Yeniyimn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzy.

razor adlı güzel bi sitede pc için sızmış çok yorum var gerçek diyenler var, indirmeye devam edenler var ortalık toz duman

pmden t.. dosyasını atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paperclip

Ekşi sözlükte razor'ın linki verilmiş ve çalışıyor denmiş. Başka bir arkadaş ise evet çalışıyor demiş. Yani bilmiyorum indirsem mi indirmesem mi kararsız kaldım.

İşin ilginç yanı, WATCH_DOGS adlı oyunda var orada. Öyle gözüküyor. Link vermek yasak değilse bu forumda vereyim linki(Yeniyimn

Yalan olabilir ama pmden atar misin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serpil @pebblesinmymind 3 dk

GTA V'in konsol için press copy'si daha elimize gelmeden PC versiyonu sızdıysa, oyunun künyesine dağıtıcı olarak Razor1911 mi yazıcaz?

Kendisi Serpil Ulutürk.Tweeti görünce şaşırdım.Cidden varmı böyle birşey?
  • direkt torrent linki yok muymuş acaba
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.