Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
255
Favori
1.577.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GlueN

Herkesin e3 beklentisinin sebebi burada da duyuru gelmez ise son kale yikilacagi içindir

9 ay olacagini sayarsak r* hic bir şekilde bir şey soylemez ise cikmayacak demektir bence

Haklisin bencede heralde 2015 de cikarmazlar simdi duyurmalari lazimki uc dort ay sonra ciksin anlasilan o ki bu oyun artik cikmasi cok zor hazirandada duyurulmaz ise gecmis olsun zaten oyuna heves pek kalmadi sehiri gorevleri hemen hemen her seyi ogrendik isin albenisi kalmadi hadi iki ay sonra cikar bir ay sonra cikar bu devirde dokuz on ay bekletmek mantikli degil sonucta bir oyun ne olursa olsun firma bukadar bekletmemeliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 16 Mayıs 2014; 18:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkesin e3 beklentisinin sebebi burada da duyuru gelmez ise son kale yikilacagi içindir

9 ay olacagini sayarsak r* hic bir şekilde bir şey soylemez ise cikmayacak demektir bence

E3 ve Haziran. Özellikle Haziran ayı son kaledir bana göre. Daha da beklenti içine girmeyeceğim önümüzde ki ay duyurulmazsa.

E3'de Rockstar oyunu Agent duyuruluyor. PS3'e. Duyuruyu yapan kişi kimdi unuttum bilen varsa yazsın. R* dan değil adam. Önümüzde ki E3'te de bu şekilde böyle biri çıkıp duyurabilir PS4'e. R* da PC'yi açıklar resmi sitesinden.
    Rockstar Games
    Newswire - Rockstar Games
    http://www.rockstargames.com/newswire
    diğer kaynaklarda haberi geçer.

Olaylar böyle gelişir arkadaşlar büyük ihtimal. Dahada aklıma bir şey gelmiyor. GTA V i Müşterimiz olan her platforma çıkaracağız demişti Take Two Ceo'su. PC platform değil mi, müşterileri yok mu? PC'ye 4'e kadar GTA serisi, Manhunt 1-2, Bully, Midnight Club II, LA Noire, Max Payne 3 çıkardılar. PC de en iyi kazancı yapabilecekleri oyun GTA V çıkarmıyorlarsa hiç bir oyunu çıkarmazlar pc ye artık. Ya tamam ya devam gibi GTA V PC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 16 Mayıs 2014; 21:11:14 >

• @claudecan

kesinlikle düşüncelerim sizinle aynı bu zamana kadar bekletmeleri yanlış aksaklıklar olabilir ama en azından bir açıklama yapabilirlerdi diye düşünüyorum haziranda pc için gelişme olmaz ise benim için de gta 5 çıkmaz demektir

@Fre3d0m

umarım dediğiniz gibi olur

son cümlelere kesinlikle katılıyorum eğer bu oyun pc platformu için çıkmaz ise zaten rockstar için pc platformu bitmiş demektir

en iyi oyununu çıkartmadıktan sonra niye diğer oyunlarını çıkarmaya zahmet etsin ki ?
  • quote:

@claudecan

kesinlikle düşüncelerim sizinle aynı bu zamana kadar bekletmeleri yanlış aksaklıklar olabilir ama en azından bir açıklama yapabilirlerdi diye düşünüyorum haziranda pc için gelişme olmaz ise benim için de gta 5 çıkmaz demektir

@Fre3d0m

umarım dediğiniz gibi olur

son cümlelere kesinlikle katılıyorum eğer bu oyun pc platformu için çıkmaz ise zaten rockstar için pc platformu bitmiş demektir

en iyi oyununu çıkartmadıktan sonra niye diğer oyunlarını çıkarmaya zahmet etsin ki ?

Aynen dostum katiliyorum haziran da duyurulmaz ise bende artik bu beklentiden vazgecicem daha farkli oyunlar cikiyor sonucta The crew gibi mesela pek cok oyungibi evet gtav kalite oyun ama pc ye deger veren firmalari desteklemek lazim ubisoft bence en azindan pc ye hep destekliyorlar ubisoft olmasa inaninki piyasada pc de oynanacak oyun yok olanlarda bir iki haftalik oyunlar

• dört gözle bekliyorum pc yi
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Pc ye çıkmayacakmı?

Şaka şaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal alacaktım çok beklettiler Korsan alacağım.

Rockstar ekibinin panikte olduğunu da biliyorum benim yüzümden.
  • Çıkarmayacaklarsa çıkarmıyoruz desinler de millet beklenti içine girmesin. Çıkaracaksanız da bir tarih verin. Cidden dalga geçiyorlar resmen. Gta fanlarına eziyet çektiriyorlar resmen. Gta'yı konsolda oynamaktan nefret eden biri olarak gta 5'i pc'ye çok bekledim ilk başta. Ancak ümidimi kestim. Çıkarsa ne ala.. Ayrıca r*'ya gıcıklık değil mi? Orjinal alma taraftarı olduğum bu oyunu orjinal almayacağım
  • Gelmezse k3ndi kaybeder.Watchdogs akar

• quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

Gelmezse k3ndi kaybeder.Watchdogs akar

+1

• Rockstar mı kaybedecek siz mi? Bence Rockstar'ın kaybedecek bir şeyi yok.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    1 ayda kazanacagı parayı 1 haftada kazandıgına göre kaybedecek birşeyi yok :D Ama her platforma cıkaracakları söyledi. Ama ne zaman cıkıcak ? Kimi diyor ps3 gibi platformlarda satılsın dıye anlaşmalar var vs :D bu işte bir iş var ama

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Rockstar mı kaybedecek siz mi? Bence Rockstar'ın kaybedecek bir şeyi yok.

Valla müdür normal şartlarda 5 diye heyecan olurdu bende.Lakin izlediğim videolar vs pek bir şey kaybetmediğimi düşündürüyor bana.Benim fikrim;

Nfs gibi saşma salak bir oyunun yerini The Crew,(Tabi bu benim düşüncem.Kan emici ea den kurtulmamaız lazım artık.Copy paste bfs lerden millet sıkıldı)
    Gta gibi bir serinin yerinide Watchdogs alacak.
  • Oyun teknik anlamda GTA IV'ten çok üstün değil. İçerik olarak da San Andreas'a göre büyük artısı yok. Vice City ile San Andreas arasında olan muazzam farklar IV ile V arasında yok bana göre. Şehri, modifiyeyi falan San Andreas'tan alıp ısıtıp önümüze koymuşlar. Grafik anlamında çok iyi ama fizik ve animasyon olarak GTA IV daha başarılıydı bana göre. Bende ve daha birçok kişide beklenen etkiyi yaratamadı bu yüzden. Ancak oynanır mı oynanır yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 18 Mayıs 2014; 13:45:51 >
  • Bence besin en buyuk eksigi sehrin ufakligi tamam harita buyuk ama kirsal cok fazla sehir kasaba gibi kaliyor yaninda ki losangelas sehri yani daha buyuk ucsuz sehir olmaliydi bence ondan Ben begendim ama beklenen etki az oldu sehirin ufakligi cok kaybettirdi

• Haziran'da duyuru beklemeyin beyler.Rockstar E3'e pek katılmaz.Zira adeti değildir.Bence oyun Temmuz , Ağustos gibi duyurulur , en geç de noel zamanı piyasaya çıkar.Noel zamanı da çıkmazsa ben ciddi ciddi şüphelenirim çıkarmayacaklar diye.Çünkü hiçbir gta oyununun pc versiyonu bu kadar bekletilmedi.
  • Rockstar E3'e katılmıyor diyen arkadaşlar, Rockstar'ın sahibi Take-Two Interactive Corp.'dır ve bu şirket 2014 E3 listesinde yer almaktadır.
  • Deli gibi bu oyunu bekleyen ben, artık hiç çıkmasın istiyorum yeter isyan ettirdi. Umarım çıkmaz, resmen dalga geçiyorlar yazık. Gına geldi. Watch Dogs'a ön sipariş verdim umarım PC satışları iyi gider, dersini alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 18 Mayıs 2014; 19:38:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Deli gibi bu oyunu bekleyen ben, artık hiç çıkmasın istiyorum. Yeter. İsyan ettirdi. Umarım çıkmaz, resmen dalga geçiyorlar, yazık. Watch Dogs'a ön sipariş verdim umarım PC satışları iyi gider, dersini alırlar.

kesınlıkle katılıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Deli gibi bu oyunu bekleyen ben, artık hiç çıkmasın istiyorum. Yeter. İsyan ettirdi. Umarım çıkmaz, resmen dalga geçiyorlar, yazık. Watch Dogs'a ön sipariş verdim umarım PC satışları iyi gider, dersini alırlar.

kesınlıkle katılıyorum :D

+1 ubisoft pcyi herzaman desteklemesi guzel bir olay

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.