Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
255
Favori
1.577.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: claudecan

quote:

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Deli gibi bu oyunu bekleyen ben, artık hiç çıkmasın istiyorum. Yeter. İsyan ettirdi. Umarım çıkmaz, resmen dalga geçiyorlar, yazık. Watch Dogs'a ön sipariş verdim umarım PC satışları iyi gider, dersini alırlar.

kesınlıkle katılıyorum :D

+1 ubisoft pcyi herzaman desteklemesi guzel bir olay

Hocam %98 Gta5 te cıkıcak. çok fazla para kazandı konsollardan. Tahmininlerın 4 katını.. Daha neyın hazırlıgıdır bu ? Bu işte baska işlerde var sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• watch dogs geliyor, pc ye bulaşmasınlar bu saatten sonra.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Deli gibi bu oyunu bekleyen ben, artık hiç çıkmasın istiyorum. Yeter. İsyan ettirdi. Umarım çıkmaz, resmen dalga geçiyorlar, yazık. Watch Dogs'a ön sipariş verdim umarım PC satışları iyi gider, dersini alırlar.

Hocam %98 Gta5 te cıkıcak. çok fazla para kazandı konsollardan. Tahmininlerın 4 katını.. Daha neyın hazırlıgıdır bu ? Bu işte baska işlerde var sanki

Dostum bende anlamiyorum niye bukadar gecikme oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bende anlamiyorum niye bukadar gecikme oldu

Nede olsa satılıyor diye bir güvenden dolayı olabilirmi ?

• Olabilir nede olsa encok satan oyun yinede coktan duyurulmaliydi bakalim haziranda duyurulmasi gerekir

• quote:

Olabilir nede olsa encok satan oyun yinede coktan duyurulmaliydi bakalim haziranda duyurulmasi gerekir

E3 KATILMASA BİLE ROCKSTAR HAZİRAN AYININ SON HAFTASI DUYURUP EYLÜL-EKİM-KASIM GİBİ PC YE

GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Olabilir nede olsa encok satan oyun yinede coktan duyurulmaliydi bakalim haziranda duyurulmasi gerekir

E3 KATILMASA BİLE ROCKSTAR HAZİRAN AYININ SON HAFTASI DUYURUP EYLÜL-EKİM-KASIM GİBİ PC YE

GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

+1

• dakika başı yorum gelen konuyu bile ilgiyi bitirdin ya tebrikler gta V
  • Bu yaz da gelmese artık beklemeyeceğim bu oyunu. Bundan sonra gelse bile para vermeyeceğim bu oyuna.

• Watch Dogs tüm platformlara çıktı. Eğer GTA bilgisayar ve yeni nesil konsollara gelmez ise

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Watch Dogs tüm platformlara çıktı. Eğer GTA bilgisayar ve yeni nesil konsollara gelmez ise

Yaza gelmezse Gta 5 bekleyenler Watch Dogs a gıdecek :D

• boşverin 6 gün sonra wd geliyor
  • WD ile GTA'nın tek ortak yönü açık dünya olması. GTA ile WD'yi karşılaştırıp durmayın.

Umarım çıkacak PC'ye
  • Eğer e3 fuarında da göremezsek Watch Dosgs'la yola devam.
  • Pc ye çıkması 2016 nın başına sarkmış.. daha çok bekliyecez
  • Şahsen bende destek amaçlı ve sevdiğim oyun olduğundan Pc orjinal almayı düşünüyordum ama artık sabrımın sonundayım böyle yaparak oyuna olan merakı arttırmak yerine tam tersi sogutuyorlar insanı. E3 Fuarındada duyurulmaz ise çıkınca korsan indiricem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Pc ye çıkması 2016 nın başına sarkmış.. daha çok bekliyecez

kaynak ?
  • Gta 5 Konsollara Cıkartıyorsunuz Hani Nerde PS4 Ve XBOX One Sırf Bu Oyun Yüzünden PS4 Alamadım Gitti Bu Gidişle Watch Dogs İçin Alacağım Galiba
  • Watch Dogs yardırır gider artık rockstar gibi çakal bir firmadan PC oyunculugu kurtulmuş oldu.
  • Hiç haber yok, bu sene de yalan olacak galiba :)

Sabredemeyen arkadaşlar, Xbox 360 alıp oyunu oynayabilirler. Ben geçen sene öyle yaptım mesela sırf GTA için.

Maliyet açısından 2. el cihaz alabilirsiniz. Pişman değilim, PC'ye beklerken çıldırmaktan daha iyi bir yol.

WD de WD diyenleri anlayamıyorum, tamam ikisi de açık dünya. Lakin konu farklı, karakterler farklı, daha birçok şey vardır farklı olan.

İki oyunu kıyaslamaktan vazgeçin artık.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.