Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
54.221
Cevap
255
Favori
1.577.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pek bir şey beklemiyorum fakat 10-15 gün sonra E3 var. Katılımcı listesinde Rockstar'ı göremedim ama Take 2 vardı. Bakalım bir şeyler çıkacak mı GTA V ile ilgili...
  • Herkes E3 ü bekliyor. Take 2 den PC duyurusu için son 10 gün.. Duyuruldu duyuruldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrE3d0m

Herkes E3 ü bekliyor. Take 2 den PC duyurusu için son 10 gün.. Duyuruldu duyuruldu...

Aynen hocam yoksa 2.el bi xbox ayarlamak lazım ucuza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanır mısınız bilmem de, Eylül'den beri PS3'te oynadığım tek oyun GTA V. Her gün oynamıyorum tabii ama en az haftada 2 kere falan oynarım sınav haftaları dışında. Yani ciddi seviyorsanız 1 sene bile götürür sizi Online bilmem ne derken.
  • gta 5 in hikayesi hakkında en ufak bi fikrim yok. acaba sıradan bi hikayesimi var yoksa efsanemi. korktuğum şey sürekli bar kumarhane basıp adam öldürmek, araba çalıp kaçırmak, çetelerle kapışmak, uyuşturucu kaçırmak vs. gta deyince aklıma hep bunlar geliyoda oyunu pc ye çıkınca almayı düşünüyorum sırf onlineı için. acaba hikayesi için değecekmi merak ediyorum.
  • Bi forumda gördüm GTA V Pc için çıkmayacakmış.
  • gta 5 er yada geç bi şekilde pcye çıkar.gta 4 dede aynısı dendi çok iyi hatırlıyorum.eger duyuru bekliyorsanız agustosda duyurulur bence
  • Arkadaşlar geçenlerde Vatan Bilgisayar'a bir tanıdığıma monitör almak için gitmiştim. Nabız yoklamak için GTA V Xbox 360 ve PS3 sürümleri elinizde var mı diye sordum.

Oradaki satış temsilcisi de ARAL'ın son 1 - 1,5 aydır yurtdışından çok az GTA V stoğu getirttiğini, kendilerine de az geldiğini söyledi. Geldiği anda da tükeniyormuş zaten. İnternet sitesinden de kontrol edebilirsiniz.

Bu büyük ihtimal T2'nun stratejik bir hamlesi. Eski konsollardan el ayak çekmeye başladılar yavaş yavaş distribütör firma olarak. Yoksa adamlar bilmiyor mu bu oyuna daha fazla kopya basıp tüm dünyaya dağıtımını yapmasını ? Ve daha çok para kazanılmasını ?

Tavsiyem GTA V için eski nesil konsolları almamanız. PS2 - PS3 ve XBOX - XBOX 360 geçişleri kolay olmadı ama yeni nesile geçişler hızlı olacağa benziyor. Maksimum 1,5 yıl ömürleri kaldı eski konsolların.

T2'nun "müşterimiz olan her türlü platforma GTA V'i çıkaracağız" sözünü unutmayın. Adamlar distribütör firma, geliştirici değil ! Demek ki Rockstar geliştirme aşamasında ki bu söz dillendirilmiş yakın zamanda.

Ayrıca ümidi kesip düz mantık yaklaşanlar wikipedia'dan şu sayfaya baksınlar. PC'ye çıkışı her zaman 7-8 ay sonra oldu tüm serinin. GTA V'in sarkması da araya yeni neslin girmesinden dolayı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

Arkadaşlar geçenlerde Vatan Bilgisayar'a bir tanıdığıma monitör almak için gitmiştim. Nabız yoklamak için GTA V Xbox 360 ve PS3 sürümleri elinizde var mı diye sordum.

Oradaki satış temsilcisi de ARAL'ın son 1 - 1,5 aydır yurtdışından çok az GTA V stoğu getirttiğini, kendilerine de az geldiğini söyledi. Geldiği anda da tükeniyormuş zaten. İnternet sitesinden de kontrol edebilirsiniz.

Bu büyük ihtimal T2'nun stratejik bir hamlesi. Eski konsollardan el ayak çekmeye başladılar yavaş yavaş distribütör firma olarak. Yoksa adamlar bilmiyor mu bu oyuna daha fazla kopya basıp tüm dünyaya dağıtımını yapmasını ? Ve daha çok para kazanılmasını ?

Tavsiyem GTA V için eski nesil konsolları almamanız. PS2 - PS3 ve XBOX - XBOX 360 geçişleri kolay olmadı ama yeni nesile geçişler hızlı olacağa benziyor. Maksimum 1,5 yıl ömürleri kaldı eski konsolların.

T2'nun "müşterimiz olan her türlü platforma GTA V'i çıkaracağız" sözünü unutmayın. Adamlar distribütör firma, geliştirici değil ! Demek ki Rockstar geliştirme aşamasında ki bu söz dillendirilmiş yakın zamanda.

Ayrıca ümidi kesip düz mantık yaklaşanlar wikipedia'dan şu sayfaya baksınlar. PC'ye çıkışı her zaman 7-8 ay sonra oldu tüm serinin. GTA V'in sarkması da araya yeni neslin girmesinden dolayı oldu.

ben oyunun rdr gibi pc ye çıkmayacağını düşünmüyorum. bu oyunu pc ye bekleyen dünyada milyonlarca

oyuncu var. eylül gibi duyurulup aralık gibi çıkacak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Başka bir platforma ya çıkmayacak ya geç çıkacak. (En erken Aralık 2014) Ben çıkmayacağını düşünüyorum artık. Evet, Take 2 dedi ama firmalara güvenmek yanlış. Bir bakmışsın yarın iptal olmuş. Sonuçta oyun ana platformlarına çıktı, 33 milyon sattı. Firmaların amacı kâr etmek değil, kârı en yükseğe çıkarmaktır. Adamlar PC'ye yaparken de oyun motorunu geliştirecekler ve bir sürü maliyet olacak. En basitinden EFLC'de patlama efektini değiştirmişlerdi ve yanlış hatırlamıyorsam 20 Milyon $'a patlamıştı bu da. Düşünün artık bir patlama efektini değiştirmek bile ne kadar maliyetli. Elde edeceği kâr, gerçekten o maliyetin çok üstünde olacak mı diye bakmak lazım.

Dünyanın hiçbir yerinde bir patlama effecti 20 milyon $ etmez. Sallama bir kaynaktan öğrendiniz sanırım. 20 m $ 'a oyun yapılıyor sıfırdan.

Görünüşe bakılırsa Sony, PS4 özel içerikleri ile GTA V - Next Gen versiyonunu E3 'te duyuracak. GTA IV'ü Microsoft ile anlaşmışlardı ve dövme olayı ile duyurdular. Bu sefer Sony ile anlaşmalılar. Oyunu PS4 ve Xbox One için Ağustos veya Eylül'de çıkaracaklar. Yıl sonu, Aralık gibi PC'ye çıkar sanırım.

İyi ihtimal ise Next Gen ve PC ye aynı zamanda çıkarırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ps4 gta 5 hala çıkmadı mı? Tam da ps 4 almaya niyetlenirken :(

• Patlama efekti için 20 milyon $, onu kim diyorsa iyi uçmuş, filim bile yapılır o maliyetle.

Patlama efekti için maliyet gerekmez, 3D Studio Max veya Maya 3D gibi programlar ile yapıyorlar onları.

Oyunlarda maliyet gerektiren şeyler, birebir modelleme ve gerçekçi animasyonlar yapmak için Motion Capturing teknolojileri ve ses efektleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Haziran 2014; 10:33:04 >
  • Arkadaşlar bakın biz burada sabahtan akşama kadarda konuşsak boş herşey haftaya belli olacak E3 te mutlaka birşeyler söylerler milyonlarca insan bir haber bekliyor bu konuda, bazı arkadaşların tahminleri biraz abartı olmuş yıl sonu falan diyorlar çünkü yeni çıkmış bir oyun değil ki duyurulduktan 3-5 ay sonra çıksın eğer haftaya duyurulursa tahmini 1 ay sonra çıkar belki bu ayın sonuna bile çıkabilir, bir kaç hafta önce Satürn yöneticisi haziran da geleceğini söylemiş tabi o da bir tahmindir artık bekleyip göreceğiz son 1 hafta.
  • Hero- kullanıcısına yanıt
    Zaten ben ya geç çıkar ya çıkmaz demişim, duyuru lafı geçmemiş. Dolayısıyla işin içine duyuru tarihini katmak anlamsız. Duyuru ile çıkış arası 1 ay da olabilir 5 ay da...

Bir örnek olarak; GTA IV'ün (geçmişte bu örneği verdiğimde "ne alaka" diyenler olmuştu ancak nasıl ne alaka? İkisi de aynı serinin oyunları. Tahminlerimizi bir şeylere dayandırmak zorundayız.) Windows için duyurulması ve çıkışı arası 4 ay. GTA V için de aynı şey söz konusu olabilir. Olmaması için neden var mı? Bence yok. Ancak bu kadar beklettikleri için çıkış zamanı çok geç olmayabilir. Unutmamak lazım ki bunların hepsi birer ihtimal/tahmin. Kimse ne olacağını tam olarak kestiremez. Diğer GTA oyunları Windows'a en geç 8 ay sonra çıkmıştı, GTA V için ben dahil hemen herkes bu örneklere dayanarak tahmin yaptı ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Oyun Haberleri - merlininkazani.com
    GTA 4, PC için "resmen" duyuruldu!
    http://www.merlininkazani.com/GTA_4_PC_icin_resmen_duyuruldu-oyun_haber-21143p1.html

Duyurulma 2008 Ağustos, çıkış 2008 Aralık. 1 ay da ertelenme olmuş onu da nasıl yorumlayacağınız size kalmış. Kendimle çelişmişim gibi gelebilir. O yüzden son olarak şöyle diyeyim; tahminlere inanma ancak tahminsiz kalma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 5 Haziran 2014; 17:30:33 >

• En sonunda pc'yi satıp xbox ya da ps yaldırtacaklar ki zaten sanırım amaçları da o. Bir yerde okumuştum. Sanırım xbox ve ps ile gizli anlaşma yapmışlar. Yani belli bir tarihe kadar pc için çıkartmama gibi para karşılığında söz vermiş rockstar games. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.
  • Ben haftaya duyurulmasını ümit ediyorum en azından merakımızı bile giderseler hiç yoktan iyidir kardeşim.
  • ÇIKMAYACAK.
  • Arkadaşlar toshiba değişim kampanyasından bu laptopu almayı düşünüyorum bu donanım yeterli olurmu pc de gta5 oynamaya fiyatta 1800 tl ye geliyor benim eski toshi ekran kartı yeni bozulan x200 laptopa 375 tl sayıyorlar tesadüf bu ki onuda senede 2008 de gta 4 oynamak için 3600 tl ye almıştım o dönem piyasada bu fiyata pc yoktu dogru duzgun bizdekide ne akılmış 😃

İşlemci 3. Nesil Intel® Core™ i5-3337U işlemci ile Intel® Turbo Hızlandırma Teknolojisi 2.0 / Saat hızı : 1.80 / 2.70 Turbo GHz / 3. seviye önbellek : 3 MB

Ekran Kartı NVIDIA® GeForce® GT 630M ile CUDA™ Teknolojisi ve NVIDIA® Optimus™ Teknolojisi / Bellek kapasitesi : 2,048 MB ayrılmış VRAM / Kullanılabilir grafik belleği, HyperMemory™ teknolojisi ile sistem belleği kullanılarak genişletilebilir: Yüklü 6 GB sistem belleği ile en fazla 4.095 MB a kadar yükselebilir (önceden yüklenmiş 64 bit işletim sistemiyle birlikte) / Bellek türü : DDR3 Video RAM Bağlı veri yolu : PCI Express®

www.toshibatr.com
    404 - File or directory not found.
    http://www.toshibatr.com/Laptop/SATELLITE/P-Serisi/SATELLITE-P845T-10U

• Yeni nesil konsollardan 1 ay sonra pc ye çıkacak bilgi kaya gibi sağlam yerden.

• Kişisel yorumlarınızı belirtin ancak tahminleri, öngörüleri, ip uçlarını "kesin bilgi" gibi sunmayın.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.