Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
255
Favori
1.577.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbulda cafelerde oynuyorlarmış pc lerde
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    GTA 4 için de sayfalarca aynısını yazdılar. Çıkınca ilk saldıranlar onlar oldu.

@sefirx

Siz de inandınız mı ?

Çıkmamış oyunu nasıl oynuyorlar ilginç. Dünyada çıkmayan şey İstanbul'da çıktı ne güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Haziran 2014; 16:36:19 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Olaya şu yönden bakıyorum mesela: Birisi çıkıyor diyor oyun Haziran'da çıkacak, öteki de inanıyor. Sonra inanan kişi Haziran olunca gelip diyor Haziran dendi çıkmadı. Nereden duydun desen bir yerde okumuş, kafasına yerleştirmiş. Başka birisi çıkıp PC'ye gelmeyecek diyor kesinmiş gibi, ötekisi inanıyor vs. İnternette tonca örnek var böyle. Maalesef bazı şeylere çok çabuk inanıyoruz bu da beni rahatsız ediyor birçok kişi gibi. O yüzden defalarca yazdım; Rockstar Games dışında hiçbir kaynağa inanmamak lazım. Bazı arkadaşlar fikir belirtmek yerine böyle kesinmiş gibi yazınca inananlar oluyor ister istemez. Bu da insanları kandırmak gibi bir şey veya kimine göre trollük. İsteyerek yapmayanlara lafım yok fakat kasıtlı yapanlar varsa tasvip etmiyorum. O yüzden yazarken "benim tahminim", "bence" gibi bir ifadeyle başlarsak veya bitirirken "... düşünüyorum" dersek ne tepki görürüz ne de insanları yanıltırız. Kısacası, oyun yarın çıkacak demek başka bence yarın çıkar/çıkabilir demek başka. Yarın çıkacak dersen direk, aklı başında birisi de "hani kaynak?" der...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Haziran 2014; 17:02:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dynamix07

Hocam siz bana inanmiyorsunuz ama.. Kaynak çok sağlam. boşa beklemeyin yani.. Pc ye Çıkmayacak asla !

Seni şu andan itibaren blokluyorum ve odamın kos koca bir bölümüne senin hakkında hakaret içeren yazılar yazdım çünkü sana çok gıcık oldum ne kadar gıcıksın ya keşke küfür etmek yasak olmasa, hep kendimi tutayım diyorum ama ceza yiyiyorum arkadaşım kaynak ne lan söylesene kaynak sağlamsa bizede söyle ne bu neyin sırrı saklıyosun kaynak çok sağlammış kaynak kim lannnnnnnnn

Edit: Sözlerimi geri aldım, bu çocuğunda 10 mesajından biri GTA NE ZAMAN ÇIKACAK mış.. yani burda GTA çıkmayacak diyerek, bizden ÇIKACAK lafını duyup rahatlamak amacı.. teallam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 6 Haziran 2014; 23:54:33 >
  • PC'ye çıkmayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

En sonunda pc'yi satıp xbox ya da ps yaldırtacaklar ki zaten sanırım amaçları da o. Bir yerde okumuştum. Sanırım xbox ve ps ile gizli anlaşma yapmışlar. Yani belli bir tarihe kadar pc için çıkartmama gibi para karşılığında söz vermiş rockstar games. Ne kadar doğru yanlış bilmiyorum.

Makul bir şey aslında olabilir yani. Çünkü eski nesil oldular artık ve insanlar sırf bu oyun için bu nesil konsollardan birini alıyorlar ya da almayı düşünüyorlar.
  • Gta 5 Bilgisayara Çıksa Vatan Bilgisayarın Sahibi Ali Ağaoğlu Gibi Olur
  • Polisleri Görmüştüm Youtubeden Çok Güzel Yapmışlar
  • Bence En Zekicesi GTa yı Bırakıp Call Of Dutye Geçmek Artık Zaten San Andreas Garip
  • Bence En Zekicesi GTa yı Bırakıp Call Of Dutye Geçmek Artık Zaten San Andreas Garip
  • Grand Theft Auto vs. Call of Duty?

Bana pek mantıklı gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 çıkmayacak diyen arkadaşlar Rockstar'da çalışıyor herhalde Bir şey hakkında doğru düzgün bilgileri olmadan eminmiş gibi yorum yapanlara hastayım. Bilmiyorum yaz bari. Ben ps3 de bitirdim oyunu ama büyük ihtimal pcye de çıkacaktır. Modlarla falan daha güzel olur.
  • 2015e kadar gelecek
  • Bakalım e3 de duyurulucak mı? beklemedeyiz
  • gta'ın tüm oyunları pc'ye çıktı bu niye çıkmasın ki çok saçma bu da elbet çıkacak bir gün er ya da geç
  • http://forum.donanimhaber.com/m_89998000/f_//tm.htm#89998000

Bu saçma konu da çıkmayacak diye bahseden adamın. Mesaj kasıyor. Ciddiye almayın. Taketwo babasının şirketi zaten.
  • Adamin kafa iyi heralde
    Habire cikmayacak cikmayacak yazip durmus.
    Cikar yada cikmaz sanane ki ? 50 defa ayni seyi yazip duruyosun ?

• Çoluk çocuk için tam mesaj kasma yeri oldu siz niye muhattab oluyorsunuz ki bunla basın bloğu gitsin.
  • 9 Tem 2013 tarihinde yayınlandı

Ay tutmuyo ama Sizce e3'ü işaret ediyor olabilirmi ? (Half-life Parody)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 9 Haziran 2014; 1:42:14 >

• Herkes kafadan bir sistem, pc ye cikp cikmicagi uydurmussunuz yani. Rockstar bu oyunu tum platforma cikacagini belirtmisti. Kesin bir tarihi suan icin kimse soyleyemez. Benim tahminim bu yilin sonuna dogru cikarta bilirler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.