Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
255
Favori
1.577.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. Eski nesil GTA V'ten ibaret değil ayrıca. Özellikle PS3'te birçok muazzam özel oyun var, hepsi senelerce oynanabilir bana göre. Fiyat da eskisi gibi değil, yeni bir akıllı telefonun çeyrek fiyatına.

WD ise ap ayrı bir dünya. İki GTA oyunu bile farklı olabilirken GTA V ve WD'yi aynı kefeye koymak absürd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 23 Mayıs 2014; 18:29:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Hiç haber yok, bu sene de yalan olacak galiba :)

Sabredemeyen arkadaşlar, Xbox 360 alıp oyunu oynayabilirler. Ben geçen sene öyle yaptım mesela sırf GTA için.

Maliyet açısından 2. el cihaz alabilirsiniz. Pişman değilim, PC'ye beklerken çıldırmaktan daha iyi bir yol.

WD de WD diyenleri anlayamıyorum, tamam ikisi de açık dünya. Lakin konu farklı, karakterler farklı, daha birçok şey vardır farklı olan.

İki oyunu kıyaslamaktan vazgeçin artık.

Ustat noktayı koymuş :) katılıyorum

• E3 fuarında tanıtılmıyacağına göre 2016 ya kaldı demektir..
  • çıksada oynasak diyecemde p4 de oynanır mı bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefret1998

çıksada oynasak diyecemde p4 de oynanır mı bilmem

Ego

• Aylar gecti yillar gecti gelmez oldun kac bahar gecti gelmez oldun

• Böyle giderse Ps4 kullananlar oyundan sikilinca Pc ye çıkarırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluay7

Böyle giderse Ps4 kullananlar oyundan sikilinca Pc ye çıkarırlar

Ps3 oyuncuları sıkıldı oyunu bıraktı
    Adamlar oyunu 800 kez bitirdi biz daha pc'ye çıkmasını bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene de gelmeyecek galiba, henüz bir haber yok. Yeni konsollarla beraber seneye çıkabilir.
  • Ben bu oyunu her koşulda paşa paşa beklerim. Çünkü GTA apayrı bir dünya. Kendi adıma söylüyorum, GTA benim için oynanacak en güzel oyundur. Her koşulda parasını sonuna kadar hak eden bir oyun. Hala Vice City oynayasım var. GTA 'dan bıkmak nasıl bir duygu henüz yaşamadım. Benim tek eksiğim konsol oyun kollarına alışamamış olmam. Klavye ile oynamak zorundayım. Ne yaptıysam alışamadım çünkü. O yüzden ben PC versiyonunu beklemek zorundayım. Bence bu yaz çıkmaması iyi olur. Şöyle güzelce bir tatil yapalım. WD almadım çünkü konusu beni cezbetmedi. Yani o paraya şu anda alınacak daha güzel oyunlar var piyasada.
  • Pcde online modu kaç kişilik olur. Ps3 te 16 galiba. Ozaman pc de 64 olurmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Watch Dogs yardırır gider artık rockstar gibi çakal bir firmadan PC oyunculugu kurtulmuş oldu.

yapmayın allah aşkına çıkınca oynamayacaksınız sanki rockstar efsanedir. eninde sonunda çıkaracaklar ama yazın pc görseydik iyiydi.

bu arada duyduğuma göre watch dogs patlamış diyorlar

şaka bir yana patlamasa da gta'nın yeri ayrıdır.

• Watch Dogs'a karşı ciddi bir tepki var. Özellikle fizik bakımından GTA IV ile bile yarışamaz. Oyunu ben de denedim, acayip bir optimizasyon sıkıntısı mevcut ayrıca. Oyun güzel mi, güzel. Fakat GTA V PC'de olsa WD'nin yüzüne bakacağını sanmam birçok kişinin. Mesut Çevik'in de dediği üzere hiç oynayacak oyununuz yoksa buyrun oynayın, o kadar kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 30 Mayıs 2014; 19:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Rockstar mı kaybedecek siz mi? Bence Rockstar'ın kaybedecek bir şeyi yok.

Valla müdür normal şartlarda 5 diye heyecan olurdu bende.Lakin izlediğim videolar vs pek bir şey kaybetmediğimi düşündürüyor bana.Benim fikrim;

Nfs gibi saşma salak bir oyunun yerini The Crew,(Tabi bu benim düşüncem.Kan emici ea den kurtulmamaız lazım artık.Copy paste bfs lerden millet sıkıldı)
    Gta gibi bir serinin yerinide Watchdogs alacak.

videolara bakarak oyun hakkında yorum yapmak yanlış.

oyunun pc'ye çıkmamasına kızıp watch dogs diyenler gta iv zamanının saints row 3 fanları gibi konuşuyorlar. "oyunu oynamadım ama diğeri daha iyi" tam olarak rockstara kızıp oyunu kötüleyen insanları sözleri. watch dogs konusunda da çok var böyle kişiler. mesut çevik watch dogs'u eleştirdi diye adamı linç ettiler. (sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın) kaldı ki watch dogs'un değil gta v, gta iv olmak için daha çok çalışması gerektiğini gördük.

sözün özü watch dogs'ta GTA'yı geçecek potansiyel gözükmüyor. ama ubisoft AC serisinin yerini WD ile doldurabilir.

• eğer gerçekten bu oyunu pcye çıkarmayı düşünmeselerdi bunu çoktan açıklarlardı diye düşünüyorum.amaçları ilgi çekmek bence. benim tahminim yaz içerisinde duyurmaları.
  • Zorla konsol aldıracaklar watch dogs ağır geliyor sisteme kaldırmıyor zaten

• Bu gidişle WD ile kapatacağız yazı anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

eğer gerçekten bu oyunu pcye çıkarmayı düşünmeselerdi bunu çoktan açıklarlardı diye düşünüyorum.amaçları ilgi çekmek bence. benim tahminim yaz içerisinde duyurmaları.

GTA V'i sadece Xbox 360 ve PS 3'ü olanlar oynayabildi, PS 4'ün PS 3 oyunlarını oynatmadığı da biliniyor, yeni nesil konsolları es geçmek isteyeceklerini sanmıyorum. Zaten yeni nesile çıkması demek PC için de çıkması demektir, bu yüzden yüksek bir ihtimal diyorum ben, Rockstar'ın oyunu yeni nesile uyarlaması için biraz zamana ihtiyacı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Mayıs 2014; 18:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Deli gibi bu oyunu bekleyen ben, artık hiç çıkmasın istiyorum yeter isyan ettirdi. Umarım çıkmaz, resmen dalga geçiyorlar yazık. Gına geldi. Watch Dogs'a ön sipariş verdim umarım PC satışları iyi gider, dersini alırlar.

Valla en başından beri sabırsızlıkla pcye çıkmasını bekliyordum ama şuan umrumda bile değil. Gecikmeden çıkarsalar anında orijinal satın alacaktım ama şimdi çıkartsalar korsanını belki indiririm belki indirmem heves falan bırakmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

quote:

Orijinalden alıntı: Difiction

eğer gerçekten bu oyunu pcye çıkarmayı düşünmeselerdi bunu çoktan açıklarlardı diye düşünüyorum.amaçları ilgi çekmek bence. benim tahminim yaz içerisinde duyurmaları.

GTA V'i sadece Xbox 360 ve PS 3'ü olanlar oynayabildi, PS 4'ün PS 3 oyunlarını oynatmadığı da biliniyor, yeni nesil konsolları es geçmek isteyeceklerini sanmıyorum. Zaten yeni nesile çıkması demek PC için de çıkması demektir, bu yüzden yüksek bir ihtimal diyorum ben, Rockstar'ın oyunu yeni nesile uyarlaması için biraz zamana ihtiyacı olacaktır.

Ne yaparlar ne ederler bilmiyorum da biz gtaseverlerin tek istegi bir an once pclerimizde gta5 oynayabilmek

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.